- 19 Ağustos 2021
- 8
- 7
- 26
- Konu Sahibi Cileklisurat
Arkadaslad herkese merhaba. 1 Yıldır güzel giden bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım gerçekten beni sever, sayar, saygı duyar, beni el üstünde tutardı. Hayatında bana her zaman öncelik verirdi. Benimle daha çok vakit geçirmek için işten erken çıkmaya dahi çalışırdı. Sevdiğini hissettirir, benimle gerçekten ilgilenir, hayatında önemli bir karar alırken bana sorardı. Ancak onun iş ve aile hayatında son 1 aydır yolunda gitmeyen şeyler vardı. İşinden ayrıldı ve benimle 5 dakika dahi konuşmamaya başladı. Kötü bir dönemden geçtiğini, kendine bir yol çizmeye çalıştığını, bu durumun bir süre daha böyle olacağını söyledi. Karşı çıkmadım ama sadece bana 5 dakika ayırmasını yanında olup ona destek olmak istediğimi söyledim. Sanırım bunu trip olarak algıladı bilemiyorum. Beni aradı ve bunaldigini , o kadar derdi varken birde benimle ilgilenemeyecegini söyleyerek benden ayrıldı. İkimizde birbirimizi her yerden engelledik. Günlerce konuşmadık. Sonrasında telegram yüklediğini ve bir sürü fotoğraf eklediğini görünce kıskançlığıma engel olamayıp yazdım. Fotoğrafları kaldirmazsa benim de fotoğraf koyacağımı anlaması için imada bulundum ve ikiletmeden kaldırdı. Ortak arkadaşımıza ilişki düşünmediğini hayatını yoluna sokmaya çalıştığını söylemiş. Ama hala sosyal medyadan beni stalklıyor. 3 gün önce bir sosyal medyadan fotoğrafımı kaldırdım. Ben kaldırdıktan hemen sonra o kaldırdı. Benimle hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyor benim bulunduğum ortamda bulunmak istemiyor. Ayrıldığı günün akşamı gece beni aradı ve hiçbir şey söylemeden öylece telefon açık bir şekilde uyudu. Benden nefret ediyor gibi hiçbir şey yapmadığım halde. Ama aynı zamanda beni hala bir yerlerden takip ediyor gibi. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Onu çok seviyorum ve özlüyorum. Lütfen boş ver yoluna bak tarzı yorumlarinizi kendinize saklayın. 15 gün oluyor benden ayrılalı