Sizce gerçekten benimle barismismidir ?

Arkadasiniz için hiçte önemli biri olmadığını düşünüyorum o yüzden normal. Yoksa başka türlü arkadasinin eski sevgilisiyle sevgili olmak eşittir mide bulandirmak. Ama şimdi düşündüğüm zaman 1 ay görüştüğüm insanla can dostum evlense,evlensin yani sıkıntı yok :KK70: ama 3 yıllık ilişkim de ki adamla evlenirse silerdim. Yani bu böyle bişey. Genel olarak "arkadaşımın eski sevgilisi" olarak bakmayın bence duruma kendinizide uzmeyin. Bende arkadssinizin yerinde olsam yanlış anlarsiniz diye tedirgin olurdum. Size kızgın olduğunu filan hiç sanmıyorum o yüzden.
Zaten iki haftalik birseydi onlarin brbrlerini tanimiyorlar bile .

Arkadaşınız gayet olgun davranmış bence. Size de kırgın olduğunu sanmıyorum. Eğer yıllarını verdiği, çok sevdiği, hala unutamadığı kişiyle onun arkasından iç çevirip evlenmiş olsaydınız, evet çok kırılır size de tavır alırdı. Ama çok kısa bir süre öylesine takılmışlar ve açık açık konuşup iznini almışsınız o da sorun olmayacağını söylemiş zaten. Madem eskisi gibi samimi olmak istiyorsunuz hazır aranızdaki buzlar erimişken, yakın zaman içinde arayın dışarı çıkın bir şeyler yapın tekrar aranıza mesafe girmesine izin vermeyin :)

X