Sizce gerçek aşk nasıl olmalı??

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
İstanbul
bugün lerde en çok aşkı merak ediyorum sizce gerçek aşk nedir? ne derce ne durumlarda sevilir yokben şuna inandımki bazen o içi içimize sıgmayan gözümüze uykunun bile degmedi anlar kendi kendimize gülümsemeler gün gelio hep yok oluyorlar aşkı güzel yaşamak lazım doya doya şimdi yorumlarınızı bekliorum gerçek aşk yaşayan ve benim aşkım gibi olmalı diyen varmı

gerçek aşk onu karşılıksızz koşulsuz çıkarsız sevmektir..birbirini anlayabilmek tamamlayabilmektir..her onu görceği zaman aynı ilk günki heycanı yaşamak o heycanı yitirmemektir..
gerçek aşkı yaşadığımı sanıyodum herkesin hayalinde bi insan vardırr benımde hayalimdeki insan oydu 3 yıl sürebildi sonrasında bitti..hayatımaa kimseyi alamıyorum sevemiyorum halaa aklım beynım kalbim onda..

bence senin söylediğin gibi bir aşk yok.
biz bayanlar hep böyle birşeyin var olduğuna inandık sonra kalbimizi,beynimizi onda bırakıp ortalarda kalakaldık

Son düzenleme:
gerçek aşk imkansızın en önde gideni olsa bile cesaret edebilmek,sevdiğin üzülmesin ,aman canı sıkılmasın diye yüzünü görememek ,sesini duyamamak ,ama kalbinde onu hep taşımak ,hayaline sarılıp uyumaktır !ve bir ihtimal varsa onun peşinden sürüklenmektir.

bence senin söylediğin gibi bir aşk yok.
biz bayanlar hep böyle birşeyin var olduğuna inandık sonra kalbimizi,beynimizi onda bırakıp ortalarda kalakaldık

iştee bende öle sandım ve bende o ortada kalan bayanlardan biriyim sanırım

Gerçekten acaba bitek kadınlarmı aşık olunca ayakları kyerden kesiliyoo karşı taraf nasıl bi duygular içinde mesela biz kadınlar havalara uçuşuyoruz onun için herşeyi yapabiliozz

takam canım fazla kafana aşkı başka yerde ara ve tadını çıkar kısa bir süre olsada inşallah uzun sürer ama hiç inanamaıyorum

artık bende inanmıyorumm iştee yaşabilenleree ne mutlu :)

Adı üstünde "gerçek" olmalıdır, dizi ya da filmlerdeki gibi değil. Kadınlar duygusallıkları yüzünden izlediklerinin etkisinde kalarak gerçek dışı şeyler bekliyorlar sevgili ya da eşlerinden. Oysa gerçekte erkekler kadınlar gibi ince düşünemezler (tabi istisnalar vardır ama kaide bozulmaz). Kırılgan insanların ilişkileri de kırılgan olur. Kırılgan ilişki; adı üzerinde işte. Çabuk biter. Gereksiz duygusallık yalnızca yıkım getirir. Mantık gerçek ve ölümsüz aşkın anahtarıdır. Elbette ki romantizm olacak, ama hep romantizm erkekleri sıkar. Beraber yalnız aşkı değil, hayatı paylaşın. Yaşlandığınızda ecel sizi ayırmadıysa, o sıcak eller, sizin ellerinizde olacak...

canım yaa kadınların istedigi sadece ilgi sevgi ve saygı tabi birazda romantiklik başka bi beklentimiz yokkiii hemde filmleri sadece kadınlar izlemiyoo bence bu ilgi evlenince bitioo yaa evlenmeden önce herşey tıkırında vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…