• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinlik nasıl?

berna87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
785
10
118
İstanbul
arkadaşlar merhaba sizce bu gelinlik nasıl geçen gün denedim
cok hosuma gitti sizce nasıl

teşekkürler

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar
işte tek sıkıntı duvağım uzun olamayacak cünkü arkadaki güpürler kapanır ozaman
yarım duvak olucak duvakla arkadaki güpünü modeli aynı olucak dvagın sadece uclarında olucak o taslardan

çok guzel bence ama o yanındaki çiçek olmasa daha iyi duvagında cok uzun yapmassın uclarında taslar olursa guzel olur

evet ya o cicek baya kötü duruyor sanki cicek konsun diye konulmus gibi bende onu cıkartmayı düşünüyorum taş ta koyabilirim dedi kadın

arkadasin dedigi gibi cicek hos olmamis
amma hakkaten cok guzel gelinlik
opuyorumnanaktan

yandaki çiçek gelinliği bozuyo şık bi gelinlik ben daha sade gelinlikten yanayım ama yinede güzel.:1hug:

Bencede çok güzel canım,beğendim valla boshayallersmile Allah ağız tadıyla giymeni nasip etsin..

evet ya o cicek baya kötü duruyor sanki cicek konsun diye konulmus gibi bende onu cıkartmayı düşünüyorum taş ta koyabilirim dedi kadın

bnce gelınlık cok gusel guzel oturmus uzerıne eet o cıcegı degstrtmk lazm baska cıck denensın bce yakısmamıs o gelınlıge o cıcek

çok güzel yakışmış sana görür görmez süper dedim işyerinde millet bana bakıyo:) güle güle giyy

Model olarak çok güzel canım çok beğendim..
teşeküürler yorumun için sağol

yandaki çiçek gelinliği bozuyo şık bi gelinlik ben daha sade gelinlikten yanayım ama yinede güzel.:1hug:
bende hep taşsız falan istiyodum ama içine girince daha kabaraık daha taşlı bakamya başladım :) teşekkürler
tşkler

Bencede çok güzel canım,beğendim valla boshayallersmile Allah ağız tadıyla giymeni nasip etsin..
amin cnm
teşekkür ederim
Bence de çok güzel canım ve üstünede tam oturmuş. Harika görünüyorsun. :)
çok teşekkürer :kedi:

bnce gelınlık cok gusel guzel oturmus uzerıne eet o cıcegı degstrtmk lazm baska cıck denensın bce yakısmamıs o gelınlıge o cıcek
taş taktırmayı düşünüyorum yada daha güzel olcak çiçek
teşekkürler
çok güzel yakışmış sana görür görmez süper dedim işyerinde millet bana bakıyo:) güle güle giyy

sırnaşık şey teşekkür ederim cnm sağol

Back