olsun canım sorun değil...genel olarak beğenilmedi zaten gelinliğim
çok teşekkür ederim...Gelinliğinde güzel sende güzelsin boşver söylenenleri mutluluklar canımm
bence gelinliğiniz çok güzel kendinizi üzmeyin sonuçta resimde insan farklı çıkabiliyor
eğer imkanınız varsa arkadaşlarında dediği gibi omuzlarınızı hafiften kapatabileceğiniz atıyorum dantel , tül gibi birşey ekletirseniz , içinizede iyi bir toparlayıcı korse giyerseniz tabi saçlarınız , makyajınız , takınızla falan tamamlayıp çok güzel bir gelin olacaksınız
bende sana bir abla tavsiyesi gelinliği kafaya takıpta dügününüzde keyfinizi kaçırmayın şimdiden sonsuz mutluluklar
dur ben bi daha bakcam, bir de yorumlara söyle bi göz gezdircem geliom birazdan
canim yaa gelibligin cok güzel.. kuyruguna hele bayildim ben valla bak.. taslari da cok güzel.. bence gelinliginden sogutma kendini.. bak benim öyle oldu sonra hic icinden gelmez giymek, giyerken gelinlik degil de siradan bir elbise giyiyormus gibi hissedersin.. gelinligin cok güzel.. bi kere üstü cok saglam duruyor.. yani ecis bücüs durmuyor.. kaliteli bir seye benziyor..
çok kilolu göstermiş keşke başka bir model seçseydiniz
gurbet, ne karar verdin acaba? gelinlikte bir değişiklik yapacak mısın
begenmedim ben malesefff modelii çok kabaa sizi şişman göstermiş karnınız şiş duruyor boyunuz olmasa fiyasko gelinlik cnm
mutluklarr dileirm
boylu poslusun daha başka endamını göstercek model olabilir.biz ne yapalım bir karış boyumuzla.
begenmedim ben malesefff modelii çok kabaa sizi şişman göstermiş karnınız şiş duruyor boyunuz olmasa fiyasko gelinlik cnm
mutluklarr dileirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?