Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

bence gelinliğiniz çok güzel kendinizi üzmeyin sonuçta resimde insan farklı çıkabiliyor
eğer imkanınız varsa arkadaşlarında dediği gibi omuzlarınızı hafiften kapatabileceğiniz atıyorum dantel , tül gibi birşey ekletirseniz , içinizede iyi bir toparlayıcı korse giyerseniz tabi saçlarınız , makyajınız , takınızla falan tamamlayıp çok güzel bir gelin olacaksınız
bende sana bir abla tavsiyesi gelinliği kafaya takıpta dügününüzde keyfinizi kaçırmayın şimdiden sonsuz mutluluklar

Gelinliğinde güzel sende güzelsin boşver söylenenleri mutluluklar canımm
çok teşekkür ederim...

tşk ederim güzel dilekleriniz için.

bana da beli kalın durmuş gibi geldi acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim ama başklarıda aynı şeyi gözlemlemiş ama vaktin var değişiklik yapabilirsin :124:

bence gelınlıkte eksıklerden bı tanesı sukı askı yaptır derım o daha zarıf ve zayıf gostercektır bel bolgesınede bısı dusunebılır.

haklısın canım çok sağol... gerçekten keliteli gelinliğim...

Kesinlikle abartılı bir kilon yok cnm gelınlıgın gayet şık fakat üst parçanın beli çok aşağıda bu sebebpten ötürü gelınlıgının kabarıklıgı bel altından ınıyor buda seni bıraz kilolu göstermiş çünkü kabarık bir gelinlik.
Buna müdahale ettirebilirsin. Ne demek istedıgımı anlaman adına bır ıkı foto koyuyorum.

Son düzenleme:
boylu poslusun daha başka endamını göstercek model olabilir.biz ne yapalım bir karış boyumuzla.

begenmedim ben malesefff modelii çok kabaa sizi şişman göstermiş karnınız şiş duruyor boyunuz olmasa fiyasko gelinlik cnm

mutluklarr dileirm

gurbet, ne karar verdin acaba? gelinlikte bir değişiklik yapacak mısın

evet yaka olayına deneyeceğim ama..dediğim gibi gelinliğim aydında ben istanbuldayım kına gecesinden sonra aydına gideceğim..yani düğünü 4 gün kala o zaman gelinlikçiyle konuşacağım..umarım yapabilir senin gösterdiğin örnekleri..bu arada ben gelinliği çok yukarda kullandım..acaba ondan mı öyle duruyo..

begenmedim ben malesefff modelii çok kabaa sizi şişman göstermiş karnınız şiş duruyor boyunuz olmasa fiyasko gelinlik cnm

mutluklarr dileirm

Ya Allah için yazdıklarınıza biraz dikkat edin lütfen ya. Sonuna bir mutluluklar dilerim yazınca mesajınızın kırıcılığı azalır mı sizce?

böyle yorumlar yapmadan önce bu kişi bu gelinliği satın almış mı, geri verebilir mi vs. anlamak için biraz konuyu okusanız, gelinliği değiştiremeyeceğini görürdünüz. bunu bildiğiniz halde böylesine sert bir yorum yaptıysanız size ne diyeyim.

başka bir şey değil, gelinlik bu. bir kızın gelinlikle ilgili hayallerini yıkmak ne kötü şey.

başka her şeyde "fikrimizi sormuş, söyledik" diyebilirsiniz ama gelinlik kadar önemli bir şeyde hele ki henüz giyilmemiş ve değiştirilemeyecek bir gelinlik hakkında böyle bir yorum yapmak büyük düşüncesizlik!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…