ne yazıkkı ben begenemedım ve gercekden kılolu durmussunuz kac kılosunuz bılmıyorum ama bu gelınlık kıloyu fazla orata cıkarmıs bence.. ve gelınlık benım tarzım değil zevkler tartısılmaz tabıkıde sızın ıcın guzelse sorun yoktur. mutluluklar..
inşallah tez zamanda ikimizde bebeklerimize kavuşuruz...senin yaşın çok güzel bence tam annelik yaşı hatta 25 e kadar daha vaktin var...İstersen bi dr gözükün eşinle beraber .ben bile şimdiden hamile kalmama engel bi durum var mı dr gittim..
roba da ve beldeki taş sanırım onlar çok iç içe girmiş ve üst tarafı olduğu gibi kapatıp kalabalık ve kalın göstermiş bence robadan ya d beldeki taşlardan vaz geçmelisin ama fikrimce robadan çünkü sanki ordan sıktırmışsın gibi durmuş onlar giderse belin kalın görünümünü bir nebze kurtarabilirsin belki
genelde beğenilmemiş ama ben gerçekten beğendim..
sadece sizin eğer imkanınız varsa biraz kilo vermeniz gerekiyo, kilo verirseniz çok daha güzel duracaktır gelinlik üzerinizde..
mutluluklar dilerim
gözümü rahatsız eden tek şey belin canım. çok kalın göstermiş. onun dışında gelinlik çok güzel bence. belden biraz incelirsen gelinlik kusursuz durabilir. mutluluklar bu arada.
canım bende 2 buçuk ay kadar önce evlendim korsemi gelinlikçimle birlikte seçtik magicform markası çok memnun kaldım diğer iyi bilinen markaların telleri esneyebiliyormuş karın kısmında dışa doğru bombeli duruyo teller.deneyip görmüştük ama dediğim kalıp gibi kaldı bütün gece.fiyatı 100tl civarında
gelinlik güzel ama sizin vücudunuza gitmemiş.eminim size çok yakışacak bi gelinlik bulabilirsinz
gittim canim bi sorun yok sükür.. yine gitcem ama.. sIkIstIrcam bu sefer doktoruneyse dagittim konusuyu ben kusura bakma..
artık çok geç(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?