• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

Minenes cok haklı..Bir de askı yaptırsan cok iyi olur.Kalın askı.Ya da Minenes in koyduğu gelinlikteki gibi bir askı.

gelinliğine bir askı eklet bence onun dışında gelinliğin ve sen çok güzel bütünleşmişsiniz çok güzel bir gelinlik sanada çok yakışmış.Mutlu ve mesut olun gerisi yalan

ya kızlar, açıkçası kendimize çok yüklenir olduk. tamam arkadaş incecik görünmüyor ama o kadar da kötü değil ya...herkesin dediği gibi, enine drape, aslında genel itibariyle enine olan herşey daha kalın, dikine olanlarsa daha ince gösterir. keşke, belinde hiç drape olmayan bir model beğenmiş olsaydınız.

gelelim modeline, prenses model, bizim kızların genel itibariyle çok sevdiği, hatta favorileri olan bir modeldir. malzemeden kaçınılmamış, güzel bir gelinlik dikmişler bence. ben normalde gri swarovski taş işleme sevmem, çünkü dediğim gibi beyaz değil, gri oluyor. ama gelinliğinizde dantel veya başka bir süs olmadığı için o da fena durmamış bence, ayrıca çok büyük bölgeye uygulanmamış. belin hemen altında olan taştan çerçevenin nedeni, bu tip tül etek gelinliklerde dikiş yerini gizlemek içindir, yani elzemdir.

omuzlarınızı geniş göstermek için, en iyi yöntem kayık yakadır. benim size şöyle bir önerim olur, bence çok da şık durur, aşağıdaki tarzda bir ek parça kullanabilirsiniz yakada. omuzlarınız daha geniş görünür, göğüs kısmı da gizli ama daha büyük, hem ilgiyi çeker, hem de farklı bir gelin olursunuz:

allure-bridal-8714.jpg

il_fullxfull.232694286.jpg

Fustan_nuserie%20Minerva.a.jpg

Freeshipping-New-Arrival-A-Line-Strapless-Ivory-Beaded-Lace-Tulle-Wrap-Wedding-Dresses-Bridal-Gowns-Prom.jpg

sakın kilo vereceğim diye sağlığınızı riske atmayın, düğüne doğru zaten her gelin kilo veriyor. tabi biraz spor yapabilirsiniz. güzel bir korse de işinizi görecektir.

mutluluklar dilerim...
canım sence askıları tülden mi yaptırsam...

Öncelikle hayırlı olsun eminim düğün bittikten sonra gelinlik falan aklına dahi gelmicek
bu yüzden çok stres yapma.
Ama arkadaşların dediği gibi malesef benimde aklıma direk gelen hamilemisniz diye oldu
model öyle bir model ki göbeğinizi çıkartmak için tasarlanmış gibi
Kalın belliyim demişsiniz ama diğer resimde göbekli durmuyorsunuz
gelinlik kalın belliden ziyade şişik göstermiş...
Model güzel üst kısma hafif omuzdan sarkan askı tarzı bir detay
bel kısmı ise sanırım pek birşey yapılamaz yinede arayıp sorun
Tek çare korse ve mekik

Bak şu tarz çok hoşş olur

Eklentiler

• $allure-bridal-8714.jpg
    $allure-bridal-8714.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 66
canım sence askıları tülden mi yaptırsam...

öncelikle, benim önerdiğim şeyin tam olarak askı olmadığını söylemeliyim. çünkü amaç omuzlarını ve göğüs kısmını olduğundan büyük göstermek, dolayısıyla omuzlarından yukarı giden "askı" değil, omuzlarından aşağı sarkan düşük kollar öneriyorum sana. aslında gelinliğe dikilmek yerine, sadece ek bir parça da yapabilir, bolero olarak. birleştirme yeri de, gelinliğin üstündeki swarovskiden bir broş olur. taşlar ne taraftaysa, onun çaprazına bu broş takılır. tabi ki gelinliğin tülünden olması lazım.

Öncelikle hayırlı olsun eminim düğün bittikten sonra gelinlik falan aklına dahi gelmicek
bu yüzden çok stres yapma.
Ama arkadaşların dediği gibi malesef benimde aklıma direk gelen hamilemisniz diye oldu
model öyle bir model ki göbeğinizi çıkartmak için tasarlanmış gibi
Kalın belliyim demişsiniz ama diğer resimde göbekli durmuyorsunuz
gelinlik kalın belliden ziyade şişik göstermiş...
Model güzel üst kısma hafif omuzdan sarkan askı tarzı bir detay
bel kısmı ise sanırım pek birşey yapılamaz yinede arayıp sorun
Tek çare korse ve mekik

fıtığım olduğu için mekik çekemiyorum..uygun korse nasıl olurki?

öncelikle, benim önerdiğim şeyin tam olarak askı olmadığını söylemeliyim. çünkü amaç omuzlarını ve göğüs kısmını olduğundan büyük göstermek, dolayısıyla omuzlarından yukarı giden "askı" değil, omuzlarından aşağı sarkan düşük kollar öneriyorum sana. aslında gelinliğe dikilmek yerine, sadece ek bir parça da yapabilir, bolero olarak. birleştirme yeri de, gelinliğin üstündeki swarovskiden bir broş olur. taşlar ne taraftaysa, onun çaprazına bu broş takılır. tabi ki gelinliğin tülünden olması lazım.

senin eklediğin 2.yada 4. resimdeki gibi mi?

Minenesin koyduğu 2. fotodaki bence sizin gelinliğinize cuk diye oturur.Etek kısmı tül olduğundan 2. resim tamamen uygun. Straplezi nişanlınız istiyor diye yukardan yaptırdığınız için 2. resim kamufile edecektir ve çok hoş bir görüntü oluşacaktır.Bel kısmındaki enine drapelerde hallolup korse giydinizmi fıstık gibi gelin olursunuz:13:

Minenesin koyduğu 2. fotodaki bence sizin gelinliğinize cuk diye oturur.Etek kısmı tül olduğundan 2. resim tamamen uygun. Straplezi nişanlınız istiyor diye yukardan yaptırdığınız için 2. resim kamufile edecektir ve çok hoş bir görüntü oluşacaktır.Bel kısmındaki enine drapelerde hallolup korse giydinizmi fıstık gibi gelin olursunuz:13:

belimin kalın görünmesi dışında model nasıl sizce...

Önceki sayfalardada belirttiğim gibi etek kısmı çok hoş benim en sevdiğim model.Gelinlik modelinde bir sorun yok bence gayet hoş bel dışında oda zaten korseyle hallolur gibi duruyor:21:

ayyyy ben cooooooooook begendim güle güle giyersin insalllaaaaaahhhhhhh :16::16::16::16:

Back