canım napim herkes aynı şeyi söylüyo
iyi de sekerim sen vücut yapini biliyorsun, söylendigi gibi degilsin yani.. o yüzden sen de deme kendine öyle.. gerci ben de diyom siskoyum diye
ayyyy bu elbise cok güzel yaa... ben de istiyommmsanirim tatlim, gelinlikten kaynaklaniyor.. gelinligin cok güzel, kaliteli yani.. ama biraz benimki gibi bi terziymis sanirim eger imkanin varsa degistirsinler seklini.. yoksa da takma kafana.. inan benimkinden milyon kat daha saglam.. mesela benimki de bi tanidiginkinden milyon kat iyiydi kizin öyle bi gelinligi vardiki, iki parca olanlardan, yan taraflardab beli gözüküyordu
Bu başlık gayet normal kiloda bir bayanın nasıl kendine küstürüleceğinin ispatıdır. gayet güzel bir bayansınız. illa 36 beden mi olmak lazım. pes.
değiştirmem mümkün değil canım..içine korse giyeceğim..birazda daralttım mı güzel olacak inanıyorum... bu arada 72 kg oldum
e masallah o zamanöyle yap tatlim.. yanlardan daraldi mi tamamdir zaten.. ayyy bak cok sevindim kilo vermeneee
sağol canmm.bende çok sevindinim..
sanirim ben de kilo verdim cünkü bacaklarimda bi bosluk hissediyorumbir haftadir güzelce yapiyorum diyetimi daha tartilmadim cumadan cumaya tartilcam.. hadi bakalim insallah 70in altina düsersin.. bizim boyumuzda en güzel olan 63 ama sana söyliiimmm ben 63kiloyken cok güzeldi, tek derdim ayva göbegiydi o da zaten zamanla gitcek bir sey ya da vücut yapisi.. zaten drda bmi hesapladik ideal kilo 62küsür cikiyor ama 5asagi 5yukari araligi da normal aralik sayiliyormus.. bu aralikta kaliriz insallah.. ben yine 63-64 arasinda olmak istyiorum amaaaaa
ben 67 ye razıyım canım... hele 65 olsam nişanlım sigarayı bırakacak...inşallah zayıflarım ama bugün çok fazla kaçırdım.. d. günümdü pasta yedim ..
dogum günün kutlu olsun tatlim.. nice mutlu senelere... insallah 65 olursun da nisanlina da yardim etmis olursun.. zaten bu erkekler nedense hepp kilolarimiz üzerinden söz veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?