- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Herkes begenince benmi demodeyim diye dusundum.. asla olmamis dekolteye bakmak bile istemiyorum cok kotu durmus. Meme sarkmis gibi halbuki dal uzun kalmisBen beğenemedim ya daha güzel farklı şeyler bulabilirsin bence çok sıradan bu
Bende şaşırdım beğenilmesine şu zamanda o kadar güzel modeller varki öyle fiyatlı da değil hemen hemen yakındır benim de gelinliğim çok değişik ve uygundu gayet bende şaşırdım sıradan bi gelinliğin beğenilmesine yalnız değilsinHerkes begenince benmi demodeyim diye dusundum.. asla olmamis dekolteye bakmak bile istemiyorum cok kotu durmus. Meme sarkmis gibi halbuki dal uzun kalmis
HayiiiiirrrrrKızlar gelinlikten vazgeçtim haklısınız haklı gördüğüm çok noktalarınız var kendim düşününce de vazgeçtim zaten tam anlamıyla benim diyemiyordum. İyi ki varsınızpeki internette gördüm şöyle bi model nasıl olur
Maalesef hiç beğenmedimKızlar merhaba bir mağaza da bu gelinliği gördüm cok beğendim denedim bazı küçük düzenlemeler yapılacak. sizce üzerimde nasıl görünüyor iyi yada kötü yorumlarınızı alabilir miyimEki Görüntüle 2541413 Eki Görüntüle 2541414
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?