Bir sürü model var ama sanki hepsi birbirinin aynısı gibi küpür deseni farklı filan. Karar veremiyorumBence başka modellere de bakın.
Daha modern, günümüze ve narin bedeninize uyan şeyler vardır, eminim.
Gelinlik kötü değil ama ben 5 sene önce evlendim, o zaman vardı bunlar.
Gayet güzel Canım sadece biraz daha kabarık olabilir birde göğüslerin bira aşağıda gibi durmuş belki de düzgün giyemedin bilemiyorum ama hayırlı uğurlu olsun şimdidenKızlar merhaba bir mağaza da bu gelinliği gördüm cok beğendim denedim bazı küçük düzenlemeler yapılacak. sizce üzerimde nasıl görünüyor iyi yada kötü yorumlarınızı alabilir miyimEki Görüntüle 2541413 Eki Görüntüle 2541414
Gelinlikte hiç bir düzenleme henüz yapılmadı direkt oradaki gelinliği giydim. Göğüs mutlaka kalkmalı zaten oradada fark ettim giyinceBen pek beğenemedim , sıradan duruyor , göğüslerini sarkık göstermiş . Fiziğin gayet iyi duruyor , biraz daha modern bişeyler bakabilirsin bence .
Çok teşekkür ederim bu danteller Fransız danteli olarak mı geçiyorÇok zarif, Allah mesut etsin :) Etek kısmı komple Fransız dantelli olabilir, bence tabi ki:)
Ben öyle biliyorum, hani üstündeki dantel detayları var ya komple o formda olsaydı daha hoş gibi ama yanlış anlamayın benim fikrim tamamen çünkü Fransız dantelin o dantel güpürlerin zerafetini çok seviyorum, yoksa bu hali de size çok yakışmışÇok teşekkür ederim bu danteller Fransız danteli olarak mı geçiyor
Merhaba yorumlarınız cok teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım. Sizce bana ne tarz bir gelinlik gider? Üst kısmını genel olarak beğendim askılar dediğiniz gibi kalkacak henüz ölçüler alınmadı o yüzden düşük duruyor. Peki üst kısım model olarak bende nasıl sizce başka bir gelinlikte.3 yildır Bu işin içindeydim gelinlik satış ve gelinlik dikim tadilat yapıyordm.Ben begenmedim eski model tarzda bir gelinlik.Eğerki bu gelinlikte karar kıldiysan Gögusler düşük duruyor askıların biraz toparlanması lazım.ve öndeki dantel detayı olmasa daha iyi olur.Ve gelinliğin altindaki tarlatan eski duruyor..Askilarda biri kalın biri ince duruyor biraz tadilat gerekli...
Üst kısım modeli guzel duruyor ama etegi sevmedim..Tabi bu sizin müşterinin zevkine bağlı bazilari A kesim tül etek.prenses .Sizinki A kesim tul yerine abraham pileli etek olsa bu üst bedene çok güzel olur...Birde özellikle belirtin tadilatini yaparken itinalı yapsınlar kusur görurseniz soyleyin .Merhaba yorumlarınız cok teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım. Sizce bana ne tarz bir gelinlik gider? Üst kısmını genel olarak beğendim askılar dediğiniz gibi kalkacak henüz ölçüler alınmadı o yüzden düşük duruyor. Peki üst kısım model olarak bende nasıl sizce başka bir gelinlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?