Sizce geç mi kaldım? =(

ICanDoThis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.028
1.243
34
Merhaba arkadaşlar,

ben küçüklüğümden beri hep sporcu olmak istemişimdir. Ama hiç kısmet olmadı işte... Artık mücadele etmek istiyorum ama bu seferde yaşım olmuş 20! Voleybolcu olmak istiyorum; smaçör. Sizce bu yaştan sonra bu bir hayal mi yoksa mümkün olabilir mi?:KK43:

Yani açıkçası ne için istediğine bağlı.
Profesyonel olmak için çok geç.
Amatör olarak neden olmasın, okul takımı vs.

genelde küçük yaşta başlanır ama içinizde kalacağına başlayın tabiki, hiç bir şey için geç sayılmaz,
hayat bu; bir bakmışsın 2 sene sonra keşfedilmişsin,güzel düşün güzellikler sana gelsin,
bol şans :nazar:

Merhaba arkadaşlar,

ben küçüklüğümden beri hep sporcu olmak istemişimdir. Ama hiç kısmet olmadı işte... Artık mücadele etmek istiyorum ama bu seferde yaşım olmuş 20! Voleybolcu olmak istiyorum; smaçör. Sizce bu yaştan sonra bu bir hayal mi yoksa mümkün olabilir mi?:KK43:

tabularin bi kefe,hayallerin bi kefe..Bence tek acaban zamansa eğer, bir saniye dahi bekleme, gulumseyerek git onlara,klisedir ama cok da büyülüdür asla vazgecme! Eger tek acabam zaman olsaydi asla vazgecme derdim kendime,sansin bol olsun canim..

Bir devlet üniversitesinde okuyorum, voleybol hocası "okul takımında birinci ligden oyuncular oynuyor, sen onlarla yarışamazsın" ded, daha beni hiç tanımadan. Zaten bizim okulun takımları pek okul takımı gibi değil. Şimdilik amatör olarak fakülte takımında oynayacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa. Ama profesyonel olmayı o kadar çok isterdim ki...:KK14:

genelde küçük yaşta başlanır ama içinizde kalacağına başlayın tabiki, hiç bir şey için geç sayılmaz,
hayat bu; bir bakmışsın 2 sene sonra keşfedilmişsin,güzel düşün güzellikler sana gelsin,
bol şans :nazar:

tabularin bi kefe,hayallerin bi kefe..Bence tek acaban zamansa eğer, bir saniye dahi bekleme, gulumseyerek git onlara,klisedir ama cok da büyülüdür asla vazgecme! Eger tek acabam zaman olsaydi asla vazgecme derdim kendime,sansin bol olsun canim..

Çok teşekkür ederim, iyi motive ediyorsunuz.

Ama ne yapacağımı bile bilemiyorum kestiremiyorum önümü.:KK50:

Bir devlet üniversitesinde okuyorum, voleybol hocası "okul takımında birinci ligden oyuncular oynuyor, sen onlarla yarışamazsın" ded, daha beni hiç tanımadan. Zaten bizim okulun takımları pek okul takımı gibi değil. Şimdilik amatör olarak fakülte takımında oynayacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa. Ama profesyonel olmayı o kadar çok isterdim ki...:KK14:

:) bi kefede tabuların diye başlayan bi mesaj yazmıştım, senin benimsediğin, ya da sana benimsetilmeye çalışan, bence Hayallerse mevzu bunun yaşı yoktur, olmamalı da. Biraz cesaret ve biraz destekle, telkinle insanların hayatı çok daha farklı bi yön alır,insan isterse ..!

sen kararlıysan hiç kimsenin seni engellemesine izin verme,
kararlı olduğunu hocana göstermelisin.
''evet haklı olabilirsiniz belki onlarla yarışamam ama sizin desteğinizle çok çalışıp başaracağıma inanıyorum'' diyebilirsin.

Geç kaldım diye düşünme, belki geçimini sağlayacak mesleğin olarak seçmek için geç olabilir ama lisanslı sporcu olmak için geç değil. Madem ilgin var devam ettir. Lisanslı sporcular yurtdışına gitme konusunda olsun, burslar konusunda olsun çeşitli ayrıcalıklara sahip oluyorlar.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

:) bi kefede tabuların diye başlayan bi mesaj yazmıştım, senin benimsediğin, ya da sana benimsetilmeye çalışan, bence Hayallerse mevzu bunun yaşı yoktur, olmamalı da. Biraz cesaret ve biraz destekle, telkinle insanların hayatı çok daha farklı bi yön alır,insan isterse ..!

Haklısınız, tabularımdan kurtulmam gerek. Yapıyor olduğunuz destek ve telkin için gerçekten teşekkür ederim. Peşinden koşacağım!

sen kararlıysan hiç kimsenin seni engellemesine izin verme,
kararlı olduğunu hocana göstermelisin.
''evet haklı olabilirsiniz belki onlarla yarışamam ama sizin desteğinizle çok çalışıp başaracağıma inanıyorum'' diyebilirsin.

Fakülteler arası maçlara başladığımda bu dediğinizi uygulamayı düşünüyorum. Fikriniz için çok teşekkürler.

Geç kaldım diye düşünme, belki geçimini sağlayacak mesleğin olarak seçmek için geç olabilir ama lisanslı sporcu olmak için geç değil. Madem ilgin var devam ettir. Lisanslı sporcular yurtdışına gitme konusunda olsun, burslar konusunda olsun çeşitli ayrıcalıklara sahip oluyorlar.

Hiç bu şekilde düşünmemiştim aslında geçim sağlamak için meslek edinmek daha zordur, haklısınız. Teşekkür ederim size de.

Sonuç olarak gidebildiğim kadar gideceğim peşinden. Umarım yolum açık ve hayırlı olur. :26:

Hayaller cesaretin oldukça gerçekleşir ve hayal olmaktan çıkar canım, bence denemelisin denemek sporcu olmak için yolun 4/1ini kateddiğini gösterir, şimdiden başarılar diliyorum. Kendine inan :KK31:

Hayaller cesaretin oldukça gerçekleşir ve hayal olmaktan çıkar canım, bence denemelisin denemek sporcu olmak için yolun 4/1ini kateddiğini gösterir, şimdiden başarılar diliyorum. Kendine inan :KK31:

Çok teşekkür ederim. Burada söyledikleriniz beni daha da cesaretlendiriyor.

Yaşadığım ilerlemeleri burada paylaşmaya karar verdim.=)

Dün bizim fakülte takımının antrenmanlarına katıldım önümüzdeki seneye hazırlık takımda oynamak için. Smaç basamıyorum, zamanlamam çok kötü.:KK43: Evde sürekli smaç için zıplama çalısıyorum. İyi zıplarım ben zaten küçüklüğümden beri ip atlarım ondan olsa gerek. Bir arkadaştan da rica ettim smaç çalıştırması için. Özel ders almayı düşündüm ama bütçe sorunu olacak şimdilik kendi başımın çaresine bakacağım. Smaç basmayı 1 ay içinde halletmeyi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.:KK31:

ümitsizlik yıldırmasın seni, hayallerine sarıl ve bırakma, unutma en son anda bile umut vardır. bence dene belki her şey istediğin gibi olmayabilir ama en azından denedim dersin. hiç denemeden pişman olmaktan iyidir derim. umut her zaman vardır. tatlı günler.

Eğer sporcunun az olduğu bir branşa yönelirsen sporcu olmakta zorlanmassın.Bende 20 yaşındayım, spor geçmişim vardı ama yaptığım spor ağır bir spordu ve üniversite okuduğum için o spordan vazgeçtim.(Yada çok tatmin olamadım ve bıraktım kendimi kandırıyorum diyelim :p).E insan spora alışınca yapmadığı zaman kendini kötü ve boş hissediyor en azından ben öyle hissettim.Sonra birgün kalktım dedimki ben eskrim yapmak istiyorum hobaa aradım buldum gittim millet şaşırdı nerden buldun bunu başka spor mu yok falan :KK70: Kısa süre yapmama rağmen hocanın dediğine göre fazla yol katediyormuşum hem spor geçmişim olduğundan yatkınlığım vardı hem severek yaptm hemde üstüne düştüm.Hocanın onlarla yarışamazsın falan filan demesi çok ilginç yani bir antrenör sporcusuna daima destek olmalı.Benim hocam saolsun geç değil diyor ve bana geç yaşta(en fazla 20 :KK70:) başlayıp milli takıma giren, bilmem ne kadar maç kazanan sporculardan örnek veriyor.Ha şunu söyleyeyim voleybol çok rağbet olan bir spor çok küçük yaşta insanlar profesyonelleşiyor ama imkansız mı ? hayır.Yinede başka sporlara yönelirsen işin kolaylaşır.

merhaba ben 19 yasındayım diş hekimliği birinci sınıfım. bende üniversitenin verdiği spor kurslarına katılmak istiyorum. ama tabi pek fazla spor alt yapım olmadığı için ve biraz yaşımdan dolayıda katılmakta biraz tereddütlüyüm. yani lisede sadece yazları iki üç ay voleybola tenise gitmişliğim var okadar ama şimdi gerçekten bir spor dalıyla uğraşmak istiyorum. voleybol basketbolu boydan kaybederim diye istemiyorum zaten bana uygun olan ya badminton yada plates. ama galiba badmintonu seçicem. neyse aslında merak ettiğim soru yazılalı 1 yıldan fazla olmus bu süre içinde voleybol kursu nasıl gitti? gerçekten çok mu geç kalmıssın? cevap verirsen sevinirim tessekkürler =)

Merhaba arkadaşlar,

ben küçüklüğümden beri hep sporcu olmak istemişimdir. Ama hiç kısmet olmadı işte... Artık mücadele etmek istiyorum ama bu seferde yaşım olmuş 20! Voleybolcu olmak istiyorum; smaçör. Sizce bu yaştan sonra bu bir hayal mi yoksa mümkün olabilir mi?:KK43:[/Q

yeteneğine bakmak lazım..ne durumdasın..

merhaba ben 19 yasındayım diş hekimliği birinci sınıfım. bende üniversitenin verdiği spor kurslarına katılmak istiyorum. ama tabi pek fazla spor alt yapım olmadığı için ve biraz yaşımdan dolayıda katılmakta biraz tereddütlüyüm. yani lisede sadece yazları iki üç ay voleybola tenise gitmişliğim var okadar ama şimdi gerçekten bir spor dalıyla uğraşmak istiyorum. voleybol basketbolu boydan kaybederim diye istemiyorum zaten bana uygun olan ya badminton yada plates. ama galiba badmintonu seçicem. neyse aslında merak ettiğim soru yazılalı 1 yıldan fazla olmus bu süre içinde voleybol kursu nasıl gitti? gerçekten çok mu geç kalmıssın? cevap verirsen sevinirim tessekkürler =)

hiç vakit kaybetme hemen kayıdını yaptır derim:KK66:

X