Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah gebelik varArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptim ama yinede baya silik ikinci çizgi emin olamadım sizce gebelik varmi ? Bu kadar silik çizgiyle gebeliği olan oldumu. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 3493512
Çizgi silik değil ki gayet net. Hayırlı olsun, hemen kan verip kesinlestirinArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptim ama yinede baya silik ikinci çizgi emin olamadım sizce gebelik varmi ? Bu kadar silik çizgiyle gebeliği olan oldumu. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 3493512
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdırÇizgi silik değil ki gayet net. Hayırlı olsun, hemen kan verip kesinlestirin
Evet evet var. Hayırlı olsunnn Sağlık ocağına gidip beta testi yaptırın, kesinleşsin.Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Bu erken gebelik testleri önceden beni o kadar çok yanılttı ki şimdi doğru olabileceğine inanamıyorum bugün öğlende tekrarlayıp yine ay i sonucu alırsam kan vermeye gideceğim. Tesekku4 ederim bu aradaEvet evet var. Hayırlı olsunnn Sağlık ocağına gidip beta testi yaptırın, kesinleşsin.
Öyle mi bilmiyorum, bende genelde doğru gösterdi. Ama kan vermek lazım tabii ki kesinleşmesi için. Sonucu da bizimle paylaşırsınızBu erken gebelik testleri önceden beni o kadar çok yanılttı ki şimdi doğru olabileceğine inanamıyorum bugün öğlende tekrarlayıp yine ay i sonucu alırsam kan vermeye gideceğim. Tesekku4 ederim bu arada
Sonuç nedirSimdi farklı bi test aldim onu deneyeceğim tekrar pozitif olursa adet günümü bekleyip oylelikle kan veririm. Size de haber veririm
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptim ama yinede baya silik ikinci çizgi emin olamadım sizce gebelik varmi ? Bu kadar silik çizgiyle gebeliği olan oldumu. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 3493512
Kan verdim pozitif hayırlısıyla inşallah cok teşekkür ederim herkeseÇizgi silik değil ki gayet net. Hayırlı olsun, hemen kan verip kesinlestirin
Hayırlı olsunnKan verdim pozitif hayırlısıyla inşallah cok teşekkür ederim herkese
Ya ben 2 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi yine idrar testi yaptım bu şekildeÖyle mi bilmiyorum, bende genelde doğru gösterdi. Ama kan vermek lazım tabii ki kesinleşmesi için. Sonucu da bizimle paylaşırsınız
Kanda çıkmadıysa idrar da hiç çıkmaz. Sanırım üstteki test bozuk. Alttaki testte çizgi göremedim ben. Regliniz gecikti miYa ben 2 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi yine idrar testi yaptım bu şekilde
Ama sürekli farklı test yaptım hep aynı şekilde çıkıyor. Hayir yarın regli günümKanda çıkmadıysa idrar da hiç çıkmaz. Sanırım üstteki test bozuk. Alttaki testte çizgi göremedim ben. Regliniz gecikti mi
Attığınız fotoğrafta alttaki test negatif görünüyordu fotoğrafta mi gozukmemis. Regliniz geciksin bir kaç gün daha bekleyip hala regl olmazsanız o zaman tekrar kan verin değeriniz yine düşük çıkarsa doktora görünün. Normal bir durum değil çünküAma sürekli farklı test yaptım hep aynı şekilde çıkıyor. Hayir yarın regli günüm
Sağlık kabinine kan vermiştim beta değerine bakılmıyor negatif ya da pozitif hemşire hanım sonuç için beni aradığında şimdilik hamile değilsin demesi de kafamı karıştırdıAttığınız fotoğrafta alttaki test negatif görünüyordu fotoğrafta mi gozukmemis. Regliniz geciksin bir kaç gün daha bekleyip hala regl olmazsanız o zaman tekrar kan verin değeriniz yine düşük çıkarsa doktora görünün. Normal bir durum değil çünkü
Bu 4 saat önceki kurumuş hali belki şimdi bellidirAttığınız fotoğrafta alttaki test negatif görünüyordu fotoğrafta mi gozukmemis. Regliniz geciksin bir kaç gün daha bekleyip hala regl olmazsanız o zaman tekrar kan verin değeriniz yine düşük çıkarsa doktora görünün. Normal bir durum değil çünkü