Sizce gebelik varmı. Yardım

Mutlu57

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
33
1
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. Erken gebelik testi yaptim ama yinede baya silik ikinci çizgi emin olamadım sizce gebelik varmi ? Bu kadar silik çizgiyle gebeliği olan oldumu. Şimdiden teşekkürler.
IMG_20241022_195712.jpg

Çizgi silik değil ki gayet net. Hayırlı olsun, hemen kan verip kesinlestirin 🥰
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 1000064159.jpg
    1000064159.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 149
  • 1000064158.jpg
    1000064158.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Evet evet var. Hayırlı olsunnn🥰 Sağlık ocağına gidip beta testi yaptırın, kesinleşsin.

Evet evet var. Hayırlı olsunnn🥰 Sağlık ocağına gidip beta testi yaptırın, kesinleşsin.
Bu erken gebelik testleri önceden beni o kadar çok yanılttı ki şimdi doğru olabileceğine inanamıyorum bugün öğlende tekrarlayıp yine ay i sonucu alırsam kan vermeye gideceğim. Tesekku4 ederim bu arada 💞

Bu erken gebelik testleri önceden beni o kadar çok yanılttı ki şimdi doğru olabileceğine inanamıyorum bugün öğlende tekrarlayıp yine ay i sonucu alırsam kan vermeye gideceğim. Tesekku4 ederim bu arada 💞
Öyle mi bilmiyorum, bende genelde doğru gösterdi. Ama kan vermek lazım tabii ki kesinleşmesi için. Sonucu da bizimle paylaşırsınız 🥰

Simdi farklı bi test aldim onu deneyeceğim tekrar pozitif olursa adet günümü bekleyip oylelikle kan veririm. Size de haber veririm 🥰

Öyle mi bilmiyorum, bende genelde doğru gösterdi. Ama kan vermek lazım tabii ki kesinleşmesi için. Sonucu da bizimle paylaşırsınız 🥰
Ya ben 2 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi yine idrar testi yaptım bu şekilde

Eklentiler

• 1000064473.jpg
    1000064473.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 138
Ya ben 2 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi yine idrar testi yaptım bu şekilde
Kanda çıkmadıysa idrar da hiç çıkmaz. Sanırım üstteki test bozuk. Alttaki testte çizgi göremedim ben. Regliniz gecikti mi

Ama sürekli farklı test yaptım hep aynı şekilde çıkıyor. Hayir yarın regli günüm
Attığınız fotoğrafta alttaki test negatif görünüyordu fotoğrafta mi gozukmemis. Regliniz geciksin bir kaç gün daha bekleyip hala regl olmazsanız o zaman tekrar kan verin değeriniz yine düşük çıkarsa doktora görünün. Normal bir durum değil çünkü

Attığınız fotoğrafta alttaki test negatif görünüyordu fotoğrafta mi gozukmemis. Regliniz geciksin bir kaç gün daha bekleyip hala regl olmazsanız o zaman tekrar kan verin değeriniz yine düşük çıkarsa doktora görünün. Normal bir durum değil çünkü
Sağlık kabinine kan vermiştim beta değerine bakılmıyor negatif ya da pozitif hemşire hanım sonuç için beni aradığında şimdilik hamile değilsin demesi de kafamı karıştırdı

Bu 4 saat önceki kurumuş hali belki şimdi bellidir

Eklentiler

• 1000064480.jpg
    1000064480.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 125
X