Benim ilk testim gibi :) bebiş orda bence Ne olursa olsun kısmetiyle gelir o. Rabbim seni seçti yine vekil olarak :) hayırlı olsunKızlar sızce pozıtıf mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk testim gibi :) bebiş orda bence Ne olursa olsun kısmetiyle gelir o. Rabbim seni seçti yine vekil olarak :) hayırlı olsunKızlar sızce pozıtıf mı
Benim ilk testim gibi :) bebiş orda bence Ne olursa olsun kısmetiyle gelir o. Rabbim seni seçti yine vekil olarak :) hayırlı olsun
Sizin testinizinde resmı varmı acaba az once baktım ıyıce sılıklesmıs dun yaptıgımda dahada belliydiBenim ilk testim gibi :) bebiş orda bence Ne olursa olsun kısmetiyle gelir o. Rabbim seni seçti yine vekil olarak :) hayırlı olsun
Var Canım sanki hayırlısı olsun belki kızın olur bu kezBunları da sımdı cektım
Hayırlısı canım ınsallah bır kızımda olur bende merak ıcındeyımVar Canım sanki hayırlısı olsun belki kızın olur bu kez
Suan ıcın negatıf gorunuyo ama belkı gec dollenme olabılır bıraz daha bekleyıp kan testını tekrar edebilirsınMrblar
15 gün önce beta 1.20 iki gün sonra ise 0.8 cıktı hafif miğdem bulanmıştı.ay!ın 14 akşamı 23:00 sıralarında çok az az geldi 16 ve 17 snde devam etti 17 sinde birden kesildi yani 2 gün sürdü!bittiği gün çok aşırı miğdem bulandı sanki hamileymişim gibi!bugün kan testi yaptıurdım 1.1 çıktı!gebelik olabilirmi? ilk defa adetim 2 gün sürdü normalde 5 ile 7 gün sürerdi!
Var gibiMrb
beta hcg 20 aralıkta 1 çıktı.bugünkü idrar testı nasıl olumsuz mu?
dün çok az kanama vardı camasırımda fakat basurdan mı bilemedim
Mrb
beta hcg 20 aralıkta 1 çıktı.bugünkü idrar testı nasıl olumsuz mu?
dün çok az kanama vardı camasırımda fakat basurdan mı bilemedim
sabah idrarı idi, hepsini aynı anda yapmıştım?ebe bir arkadaş var dediki 1 ve ustü şüpheli oluyor dedi!geçen perşembe 1 hafta sonra kan ver dedi!yani bugün verecem bakalım!
Daha erken o zamandün veremedim bugün verebilirsem verecem.!ama cıkarmı ki!adet raıhim 11 ocak görünüyor
Eki Görüntüle 2220819 Eki Görüntüle 2220820
KAN TAHLİLİ YAPTIRMADIM HENÜZ AYNI MARKA İKİ TEST!FARKLI ACILARDAN ÇEKTİM