Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok benziyor ikimizin ki birbirine benim 6gün var daha adete normalde daha belirgin ama ben ışığı düzgün ayarlayamıyorumAslında daha bellı gıbı resimde cıkmıyo cok sende atsana resım bakım
Ay ben de seninki için aynı şeyi düşündüm ben sabah ilk idrarla tekrar yapıcam, bunu 1,5 saat bekleyip yapmıştım normalde ovulasyon testi deniyordum ,belki sabaha kadar bekleyince koyulasır ikimizin ki deBence sende var gıbı daha bellı duruyo cunkı
Ozaman senin gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım hayırlısı artıkBen normalde korunuyorum ama bazen korkuyorum cunkı 2 oglum varsuan tırsıyorum acıkcası varmı yokmu dıye yedım kendımı adette olmuyorum cunkı emzırıyorum oyuzden karısık benımkı
Aynen canım hayırlısı artıkOzaman senin gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım hayırlısı artık
İkinci çizgi silik olarak varBen hiç bişey göremedim negatif bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.
En guzelı kan testi yaptırmak ben iyisi kanda baktırıyım ozamanİkinci çizgi silik olarak var
Kızlar sızce pozıtıf mı
Ben ikisinde de gördüm.Çok benziyor ikimizin ki birbirine benim 6gün var daha adete normalde daha belirgin ama ben ışığı düzgün ayarlayamıyorum
Bence de var gibi, allah gönlünüze göre versin :) En iyisi kan testi yaptırmak.
Aynı testse eğer bekledikten sonra anlamı kalmıyor. Aynı çıkmış gerçi. Sabah ilk idrarla daha net sonuç verir. Biraz sararmış idrarı fazla mı damlatmıştınız? 3-4 damla damlatmanız gerekiyor en fazla.Bunları da sımdı cektım
Aynı testse eğer bekledikten sonra anlamı kalmıyor. Aynı çıkmış gerçi. Sabah ilk idrarla daha net sonuç verir. Biraz sararmış idrarı fazla mı damlatmıştınız? 3-4 damla damlatmanız gerekiyor en fazla.
Bakalım canım olursa acayıp suprız olur bize aslında fotoda daha sılık cıkıo ama baktıgımda goruyorum cızgıyı sılıkte olsaBen de aynı sizin gibi çoook silik bir ikinci çizgi ile hamileliğimi öğrenmiştim.. bana göre pozitif. Gönlünüze göre olsun inşAllah