Sizce Gebelik var mı?

Dantewn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
757
471
33
25
IMG_6681.webp
IMG_6699.webp
IMG_6727.webp

İlk idrar ile innovita testten 2 adet vardı elimde silik çıkınca ikinci pembelisini de yaptım o da silik çıkınca ikinci idrarım ile laboquick kaset testi yaptım onda da silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ? 8 aylık bebeğim var 2. Yi düşünüyorduk zaten ama doğurduğumdan beri hiç adet görmedim o yüzden kasık ağrım olunca şüphelendim

Eki Görüntüle 3570627 Eki Görüntüle 3570628 Eki Görüntüle 3570629
İlk idrar ile innovita testten 2 adet vardı elimde silik çıkınca ikinci pembelisini de yaptım o da silik çıkınca ikinci idrarım ile laboquick kaset testi yaptım onda da silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ? 8 aylık bebeğim var 2. Yi düşünüyorduk zaten ama doğurduğumdan beri hiç adet görmedim o yüzden kasık ağrım olunca şüphelendim
Canım bende gördüm, inşallah vardır.
Benimde 12,5 aylık bebeğim var bende düşünüyorum. Bir tane daha olsun beraber büyüsünler.
Seninkide sekiz aylık maşallah ama korkuyorum acaba ikisinede yeter miyim diye.

Canım bende gördüm, inşallah vardır.
Benimde 12,5 aylık bebeğim var bende düşünüyorum. Bir tane daha olsun beraber büyüsünler.
Seninkide sekiz aylık maşallah ama korkuyorum acaba ikisinede yeter miyim diye.
Bende senin gibi düşünüyorum ikisini bir arkadaşça büyütmek istiyorum nasipse seninki büyümüş zaten ne kalmış şurada yap bence 2. Yi de rabbim nasip etsin kolaylıkla 🙏

Negatif görüyorum ben. Eğer bebeğiniz kolay ise düşünün tabi ama değilse 3 yaş bırakın minimum. Bebeğim 8 aylıkken hamile kaldım şuan ikinci bebeğim 5 aylık diğeri 21 aylık ama hamilelik + küçük çocuk tavsiye ettiğim bir durum değil desteğiniz yoksa çok çok çok zor.

Negatif görüyorum ben. Eğer bebeğiniz kolay ise düşünün tabi ama değilse 3 yaş bırakın minimum. Bebeğim 8 aylıkken hamile kaldım şuan ikinci bebeğim 5 aylık diğeri 21 aylık ama hamilelik + küçük çocuk tavsiye ettiğim bir durum değil desteğiniz yoksa çok çok çok zor.
Şükür çocuğum yaramaz değil birlikte oynayarak büyüsünler istiyorum kardeş dünyadaki en güzel şey bence tabiki bu yolda biraz yıpranacağız ama buna değer diye düşünüyorum size de kolaylıklar diliyorum bu yolda ☺️

Merhaba kolaylıklar diliyorum,
Benimde oğlum 12 aylık bende bir tane daha düşünüyorum ama korkuyorum ya yetemezsem diye.
Zaten evdeyim bir tane daha yapayım beraber büyüsünler diyorum.
Şöyle düşünüyorum. Büyüdü rahat kavuştum derke bir tane daha olacak.
Şimdi yapayım beraber büyüsünler diyorum

Şükür çocuğum yaramaz değil birlikte oynayarak büyüsünler istiyorum kardeş dünyadaki en güzel şey bence tabiki bu yolda biraz yıpranacağız ama buna değer diye düşünüyorum size de kolaylıklar diliyorum bu yolda ☺️
Bebeğinizin cinsiyeti nedir

Merhaba kolaylıklar diliyorum,
Benimde oğlum 12 aylık bende bir tane daha düşünüyorum ama korkuyorum ya yetemezsem diye.
Zaten evdeyim bir tane daha yapayım beraber büyüsünler diyorum.
Şöyle düşünüyorum. Büyüdü rahat kavuştum derke bir tane daha olacak.
Şimdi yapayım beraber büyüsünler diyorum
Yani kardeş şahane evet ama güzellemesini yapamıcam gerçekten. Yetemediğinizde oluyor biriyle daha çok ilgilenip diğerini ihmal ettiğinizde oluyor. Bu süreçte en çokta kendinizi ihmal ediyosunuz. İyi düşünün bişeyleri iyice tartın kafanızda.

Benimde erkek, anne vefat ettikten sonra çok yalnız kaldım.
Kardeşim yurt dışında yaşıyor.
Oğlumda öyle olsun istemiyorum kardeşi olsun beraber büyüsünler istpyoeum
Kesinlikle yarın ne olacağımızın garantisi yok en azından birbirlerine destek çıkarlar ben 3 ü bile zorlarım gibi geliyo bana 😆

Kesinlikle yarın ne olacağımızın garantisi yok en azından birbirlerine destek çıkarlar ben 3 ü bile zorlarım gibi geliyo bana 😆
Ay maşallah
Ya benim bebeğimde ek gıda çok zorluyor beni…
Yoksa başka birsey düşünmüyorum, elbet zor olacak ama geçecek.
Ek gıda durumunda ciddi zorluk yaşıyorum ve bu durum beni yoruyor baya.

Ay maşallah
Ya benim bebeğimde ek gıda çok zorluyor beni…
Yoksa başka birsey düşünmüyorum, elbet zor olacak ama geçecek.
Ek gıda durumunda ciddi zorluk yaşıyorum ve bu durum beni yoruyor baya.
Şimdi yaz geliyo yer herşeyden inşallah

Back
X