- 23 Eylül 2021
- 209
- 90
- 35
-
- Konu Sahibi turuncuhayaller
Bende gördüm atdiginiz fotoda 2. Hayalet çizgiyiArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
Yaa inşallahBende gördüm atdiginiz fotoda 2. Hayalet çizgiyi
Inşallah iyi haberler alırsınızYaa inşallahçok teşekkür ederim bugün ilk fırsatta kan vermeye gideyim
Çok teşekkür ederim inşallahInşallah iyi haberler alırsınız
Çizgi var evettw kaç dakika içinde çıktıArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
3 4 dakika içinde çıktıÇizgi var evettw kaç dakika içinde çıktı
YaaBana yok gibi geldi çünkü çizgi olsa bile orda olmaz yine de hakkınızda hayırlısı olsun
Fotoğrafın parlaklığıyla oynamadan atsanız daha iyi anlarızArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
Rengini kısınca daha netleşiyor hayalet çizgi o yüzden öyle yaptım,orjinalinde çok net seçilmiyorFotoğrafın parlaklığıyla oynamadan atsanız daha iyi anlarız
Parlaklıkla oynayınca kuruma çizgisi görünüyor çünkü. Ben kırmızı pembemsi bir çizgi aradım ama malesef göremedim. Iki gün sonra tekrarlayın testiRengini kısınca daha netleşiyor hayalet çizgi o yüzden öyle yaptım,orjinalinde çok net seçilmiyor
Kuruma çizgisi olamaz çünkü testi yaptıktan 3 dk sonra çektim fotoğrafı amaParlaklıkla oynayınca kuruma çizgisi görünüyor çünkü. Ben kırmızı pembemsi bir çizgi aradım ama malesef göremedim. Iki gün sonra tekrarlayın testi
İnşallah yaCanım merhaba ben orjinal halinde bir çizgi göremedim ama oynanmış halinde görüyor gibiyiim. İnşallah vardır. Yarın testini tekrarla varsa kendini belli eder boşa umutlanmazsın. Takipteyim seni:)
Sabah ilk idrarla testi tekrarla daha belirgin olursa kan ver inşallah gönlünden geçen olurKuruma çizgisi olamaz çünkü testi yaptıktan 3 dk sonra çektim fotoğrafı ama
Dayanamadım kan vermeye gittimSabah ilk idrarla testi tekrarla daha belirgin olursa kan ver inşallah gönlünden geçen olur
Sonucunu merakla bekliyorum canımDayanamadım kan vermeye gittimhadi hayırlısı çok teşekkür ederim