Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iyi günler bugün adet günüm 2 gündür tuaf şey oluyor idrar testlerim önce negatif çıkıyor bir saat 2 saat sonra bu şekilde çıkıyor suy tutuyorum çizgi kayıp olmuyo idrar dağılıyor sadce bugünde ilk idrarla yaptım biraz daha erken çıktı çok çok silik belki göremeyeceksiniz bile sizce ne yapayjm

Eklentiler

• IMG20211208165236.jpg
    IMG20211208165236.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG20211209094006.jpg
    IMG20211209094006.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG20211209093654.jpg
    IMG20211209093654.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar iyi günler bugün adet günüm 2 gündür tuaf şey oluyor idrar testlerim önce negatif çıkıyor bir saat 2 saat sonra bu şekilde çıkıyor suy tutuyorum çizgi kayıp olmuyo idrar dağılıyor sadce bugünde ilk idrarla yaptım biraz daha erken çıktı çok çok silik belki göremeyeceksiniz bile sizce ne yapayjm
Sonradan çıkan çizgileri dikkate alma. Şayet adetin geçerse tekrar test yaparsın ya da kan verirsin

Arkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı? 🥺
Selam canım ne yaptınız varmiydi gebelik bu testen gecen ay bende yaptım herkes var dedi çizgi net idi ama 3 gün sonra regl oldum sende varmı bir şey

Arkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı? 🥺
Slm naıslsnz sonucunz çıktı mı

Seni üzmek istemem ama bende böyle çok aldandım bunlar kuruma çizgisi

Testi tekrarladınız mı sonuç ne

Selam canım ne yaptınız varmiydi gebelik bu testen gecen ay bende yaptım herkes var dedi çizgi net idi ama 3 gün sonra regl oldum sende varmı bir şey
Sizin adınıza çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız 🙏 ben test verdim gebelik yok,üstüne adet oldum,ama adetim herzamankinden azdı şüphelendim bugün test yaptım,bu şekilde çıktı acaba var mıdır bilmiyorum ya

Eklentiler

• IMG_0073.jpg
    IMG_0073.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20211223_221811.jpg
    20211223_221811.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 52
X