- 23 Eylül 2021
- 209
- 90
- 35
- Konu Sahibi turuncuhayaller
Maalesef 1.20 çıktı.. henüz 5 gün var eğer adetim gecikirse bir daha deneyim. Çok teşekkür ederimSonucunu merakla bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef 1.20 çıktı.. henüz 5 gün var eğer adetim gecikirse bir daha deneyim. Çok teşekkür ederimSonucunu merakla bekliyorum canım
Anladım canım sağlık olsun Allah hayırlı zamanda versinMaalesef 1.20 çıktı.. henüz 5 gün var eğer adetim gecikirse bir daha deneyim. Çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederimAnladım canım sağlık olsun Allah hayırlı zamanda versin
Üzme kendini adet gecikene kadar vaktin var. Ben 5 gun kala test yaptım negatif sonraki günün akşamında pozitif çıkmıştı. Umut hala varMaalesef 1.20 çıktı.. henüz 5 gün var eğer adetim gecikirse bir daha deneyim. Çok teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederim sizin adınıza da çok sevindimÜzme kendini adet gecikene kadar vaktin var. Ben 5 gun kala test yaptım negatif sonraki günün akşamında pozitif çıkmıştı. Umut hala var
Sonradan çıkan çizgileri dikkate alma. Şayet adetin geçerse tekrar test yaparsın ya da kan verirsinArkadaşlar iyi günler bugün adet günüm 2 gündür tuaf şey oluyor idrar testlerim önce negatif çıkıyor bir saat 2 saat sonra bu şekilde çıkıyor suy tutuyorum çizgi kayıp olmuyo idrar dağılıyor sadce bugünde ilk idrarla yaptım biraz daha erken çıktı çok çok silik belki göremeyeceksiniz bile sizce ne yapayjm
Ama daha önce cikmiyordu dün ve bugün çıktı buggunku de 10 dk icinde çıktıSonradan çıkan çizgileri dikkate alma. Şayet adetin geçerse tekrar test yaparsın ya da kan verirsin
Selam canım ne yaptınız varmiydi gebelik bu testen gecen ay bende yaptım herkes var dedi çizgi net idi ama 3 gün sonra regl oldum sende varmı bir şeyArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
Slm naıslsnz sonucunz çıktı mıArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
Seni üzmek istemem ama bende böyle çok aldandım bunlar kuruma çizgisiArkadaşlar iyi günler bugün adet günüm 2 gündür tuaf şey oluyor idrar testlerim önce negatif çıkıyor bir saat 2 saat sonra bu şekilde çıkıyor suy tutuyorum çizgi kayıp olmuyo idrar dağılıyor sadce bugünde ilk idrarla yaptım biraz daha erken çıktı çok çok silik belki göremeyeceksiniz bile sizce ne yapayjm
Testi tekrarladınız mı sonuç neArkadaşlar merhaba,adetime 8 gün varken alt karnımda çok ağrı oldu,sıcak bastı,bacaklarımda çekilme gibi sancılar oldu,midem bulandı ve bunlar 3 4 gün sürdü,şu an adetime 5 gün var ve test yaptım,karın ağrısı ve bulantı devam ediyor. Hayalet çizgiyi gördüm sandım ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizce var mı?
Tahmin ediyorm zatn hala adet olmadım ama kısmet sizinki de böyle belli miydiSeni üzmek istemem ama bende böyle çok aldandım bunlar kuruma çizgisi
Bat ne zamandıTahmin ediyorm zatn hala adet olmadım ama kısmet sizinki de böyle belli miydi
9 Aralık ama gebelik yok kan verdimBat ne zamandı
Sizin adınıza çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız ben test verdim gebelik yok,üstüne adet oldum,ama adetim herzamankinden azdı şüphelendim bugün test yaptım,bu şekilde çıktı acaba var mıdır bilmiyorum yaSelam canım ne yaptınız varmiydi gebelik bu testen gecen ay bende yaptım herkes var dedi çizgi net idi ama 3 gün sonra regl oldum sende varmı bir şey
Test yaptım maalesef gebelik yok sonra adet gördüm ama herzamankinden azdı ben de şüphelendim bugün test yaptım var mı bilmiyorumSlm naıslsnz sonucunz çıktı mı
Ya ben adet oldum ama herzamankinden azdı ben de bugün test yaptım böyle çıktı sizce var mıdır ya?Sonucunu merakla bekliyorum canım
Kaç dakika içinde çıktıYa ben adet oldum ama herzamankinden azdı ben de bugün test yaptım böyle çıktı sizce var mıdır ya?