- 23 Eylül 2021
- 209
- 90
- 35
- Konu Sahibi turuncuhayaller
5 6 dakika içindeKaç dakika içinde çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 6 dakika içindeKaç dakika içinde çıktı
hafif çizgi var gibi geldi bana adet olmazsan var bence az akıntı yerleşme kanaması olabilirms diliyorum mucizen seninledir istersen bir kan var5 6 dakika içinde
Hayırlısı olsun canım ya hakkınızda karartı olan resimde çizgi sanki var gibi ama bilemedim hayırlısı olsun hakkında senindeSizin adınıza çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız ben test verdim gebelik yok,üstüne adet oldum,ama adetim herzamankinden azdı şüphelendim bugün test yaptım,bu şekilde çıktı acaba var mıdır bilmiyorum ya
Slm siz neler yaptınz hamile olmak için kür vsFotoğrafın parlaklığıyla oynamadan atsanız daha iyi anlarız
Çizgi görünüyor bi de yarın sabah ilk idrarla yapın5 6 dakika içinde
Ben adet oldum bugün adetin son günü,ama her zamankinden az oldum ondan şüphelendimhafif çizgi var gibi geldi bana adet olmazsan var bence az akıntı yerleşme kanaması olabilirms diliyorum mucizen seninledir istersen bir kan var
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım ya hakkınızda karartı olan resimde çizgi sanki var gibi ama bilemedim hayırlısı olsun hakkında seninde
Bu sabah yaptım bunu daÇizgi görünüyor bi de yarın sabah ilk idrarla yapın
Canım belki kimysaldir kimyasaldan sonra hemen tutuyormuş bu ayi iyi değerlendirBu sabah yaptım bunu da
Geçen mart ayında kimyasal geçirdim ondan beri de olmadı,3 yıldır çocuk istiyoruz o kadar yıprandım ki artık ama umudumu kaybetmiyorum her ay yeni bir umutCanım belki kimysaldir kimyasaldan sonra hemen tutuyormuş bu ayi iyi değerlendir
Canım herkesin dediği kafana takmamak biliyorum çok zor ama mesela de ki 5 ay kafama takmcam 5 ay sonra tedaviye başlarım hiç bir şey yapma yum gününü değerlendir o kadar belki o zaman olur kafanda bitirGeçen mart ayında kimyasal geçirdim ondan beri de olmadı,3 yıldır çocuk istiyoruz o kadar yıprandım ki artık ama umudumu kaybetmiyorum her ay yeni bir umut
3 doktor değiştirdim bende de eşimde de sorun yok,her tür takviye ilacı kullandım çatlatma iğneleri oldum rahim filmi çektirdim herşeyi yaptım ama olmuyo artık akışına bıraktım her ay deniyoruz bi ay belki bi mucize olursa diyeCanım herkesin dediği kafana takmamak biliyorum çok zor ama mesela de ki 5 ay kafama takmcam 5 ay sonra tedaviye başlarım hiç bir şey yapma yum gününü değerlendir o kadar belki o zaman olur kafanda bitir
Bizde sizin gibiyiz dört doktor gezdim sorun yok dediler kan değerleri güzel pko görüyorum ultrasondan dediler çatlatma iğneleri haplar denedik olmadı bıraktım eşim gitti doktora ondada değerler gayet güzel çıktı deniyoruz hep ama nasip işte şimdi bir aktar var dilinden peçeteye salgı alıyor ve onu araştırıyor adama bişey demedik adam geçen çağırdı yumurtaların çatlamıyor o sorunu çözmemiz gerekiyor önce dedi yoksa kist falan bişey yok dedi bitkisel şeyler verdi dün onlara başladım nasip artık ama cidden yoruldum bir bucuk sene oldu yok3 doktor değiştirdim bende de eşimde de sorun yok,her tür takviye ilacı kullandım çatlatma iğneleri oldum rahim filmi çektirdim herşeyi yaptım ama olmuyo artık akışına bıraktım her ay deniyoruz bi ay belki bi mucize olursa diye
Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah tüm isteyenler en kısa zamanda annelik duygusunu yaşar sizin de Allah yardımcınız olsunBizde sizin gibiyiz dört doktor gezdim sorun yok dediler kan değerleri güzel pko görüyorum ultrasondan dediler çatlatma iğneleri haplar denedik olmadı bıraktım eşim gitti doktora ondada değerler gayet güzel çıktı deniyoruz hep ama nasip işte şimdi bir aktar var dilinden peçeteye salgı alıyor ve onu araştırıyor adama bişey demedik adam geçen çağırdı yumurtaların çatlamıyor o sorunu çözmemiz gerekiyor önce dedi yoksa kist falan bişey yok dedi bitkisel şeyler verdi dün onlara başladım nasip artık ama cidden yoruldum bir bucuk sene oldu yok
Amin hepimizin inşallahAllah kucağımızı boş bırakmasın inşallah tüm isteyenler en kısa zamanda annelik duygusunu yaşar sizin de Allah yardımcınız olsun
Kür felan kullanmadım. Yumurtlama testi kullandım eşime keçi boynuzu pekmezi içirdm.ebru ceylanin yumurtlama masajini yaptımSlm siz neler yaptınz hamile olmak için kür vs
Bir çizgi var gibi bilemedim. İsterseniz bi kan verin ya da durun 2 gün sonra tekrar test yapın hatta normal kaset test yapınBu sabah yaptım bunu da
Bugün kaset test aldım gün içinde bi daha yapıcam bakalımBir çizgi var gibi bilemedim. İsterseniz bi kan verin ya da durun 2 gün sonra tekrar test yapın hatta normal kaset test yapın
Vardır inşallah gönlünce olsunBugün kaset test aldım gün içinde bi daha yapıcam bakalım
Amin çok teşekkürlerVardır inşallah gönlünce olsun