Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin benim tereddutum ayin 8inde progesteronla bakildiginda cikmamisti kanda ama catlama 3 unde olduysa 5 gunde cikmasi mumkunmuydu kanda 8 i sabah gittim acaba buna da cevap verebilir misiniz yumurta catladiktan 5 gun sonra belli olur muydu yani adete ortalama 9 gun vardiCanım ben adetten 1 hafta önce test yaptım silik çıkmıştı sonra adetimi bekledim ve adet olmadım sonra rest yaptım yine silik ti vee sonunda bi kızım oldu çok şükür![]()
Yumurta catladiktan 5 gun sonra kanda belli olur muydu canimHamile olmadan çıkmaz. Bende 1 2 gün gecikmeler oluyordu test yapiyordum ama hiç çıkmıyordu. Şimdi cıktı işte 1 gün gecikmeyle değer de 17 cıktı kanda.
Canım onu bilmiyorum ama gebelik olmasa silik çizgi olmazdı kan testine git derim bize de haber verirmisin izlemede kalacağımAllah bagislasin benim tereddutum ayin 8inde progesteronla bakildiginda cikmamisti kanda ama catlama 3 unde olduysa 5 gunde cikmasi mumkunmuydu kanda 8 i sabah gittim acaba buna da cevap verebilir misiniz yumurta catladiktan 5 gun sonra belli olur muydu yani adete ortalama 9 gun vardi
Diyorum ki ben mi görüyorum çizgi yok da. Ama siz de var diyorsunuz o kadar heyecanlanıyorum ki. Hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum. Elimde daha var idrar testi sabah bir kez daha ilk idrarla deneyeceğim yine size atacağım. Sonuca göre kan testine gideceğim. Hala varlığına inanamıyorum, sanki rüyadayım da uyanacak gibiyim. Bir de testi ne kadar sonra okursam tam net sonucu alırım o fark eder mi yarın tam bir şekilde yapayım.Canım onu bilmiyorum ama gebelik olmasa silik çizgi olmazdı kan testine git derim bize de haber verirmisin izlemede kalacağıminşallah güzel haberlerini alırız :)
Canım test 5 dkkw sonra diyor ama hemen beliriyor zaten eğer gebelik yoksa bile ne kadar durursa dursun çizgi çıkmıyor tecrubeliyim bu konudaDiyorum ki ben mi görüyorum çizgi yok da. Ama siz de var diyorsunuz o kadar heyecanlanıyorum ki. Hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum. Elimde daha var idrar testi sabah bir kez daha ilk idrarla deneyeceğim yine size atacağım. Sonuca göre kan testine gideceğim. Hala varlığına inanamıyorum, sanki rüyadayım da uyanacak gibiyim. Bir de testi ne kadar sonra okursam tam net sonucu alırım o fark eder mi yarın tam bir şekilde yapayım.
Ay kız ben bile adına çok sevindim inşallah güzel haberlerini duyarızDiyorum ki ben mi görüyorum çizgi yok da. Ama siz de var diyorsunuz o kadar heyecanlanıyorum ki. Hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum. Elimde daha var idrar testi sabah bir kez daha ilk idrarla deneyeceğim yine size atacağım. Sonuca göre kan testine gideceğim. Hala varlığına inanamıyorum, sanki rüyadayım da uyanacak gibiyim. Bir de testi ne kadar sonra okursam tam net sonucu alırım o fark eder mi yarın tam bir şekilde yapayım.
İnşallah canım senin ne gibi belirtiler oldu adete gelmeden önce bir belirti oldu mu?Canım test 5 dkkw sonra diyor ama hemen beliriyor zaten eğer gebelik yoksa bile ne kadar durursa dursun çizgi çıkmıyor tecrubeliyim bu konuda![]()
Hayır canım ama ben hissediyordum annelik iç güdüsü diye buna diyorlar galiba sonra duş da cikolatali duş jelini yemek istemiştim ve biraz yemistimİnşallah canım senin ne gibi belirtiler oldu adete gelmeden önce bir belirti oldu mu?
Benim son 1 haftadır bel ağrısı karın ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu adet belirtisi gibi, ama bugün o belirtiler azaldı diyebilirim. Dün akşama kadar karnımda ağrı vardı. Şimdi ara ara oluyor. Devamlı değil.Hayır canım ama ben hissediyordum annelik iç güdüsü diye buna diyorlar galiba sonra duş da cikolatali duş jelini yemek istemiştim ve biraz yemistimsonraki gün test yaptım silik çıktı esim hastaneye götürmek istemedi hastane uzaktı ve eşim gebe değilsin diyordu adet de gecikince esim hadi gidiyoz dedi ve
sonrası malum
![]()
Biraz da piskolojik canım . Gebe miyim degilmiyim diye kendinde belirti arıyorsun ondan :)Benim son 1 haftadır bel ağrısı karın ağrısı ve göğüslerde hassasiyet oldu adet belirtisi gibi, ama bugün o belirtiler azaldı diyebilirim. Dün akşama kadar karnımda ağrı vardı. Şimdi ara ara oluyor. Devamlı değil.
Olabilir, inşallah olur. Yani benim laboratuvar kapsamında tek umudum progesteron 10 üstünde olunca yumurta çatlamış demek oluyormuş, o çatlama dönemi ovulasyon testiyle tutuyor ve değerlendirdim yani bir de şimdi böyle çıkınca inşallah yarın daha koyu çıkar ilk idrarla çok fark eder mi bilmem deBiraz da piskolojik canım . Gebe miyim degilmiyim diye kendinde belirti arıyorsun ondan :)
Sabah ilk idrarla yap canım adetine kaç gün varOlabilir, inşallah olur. Yani benim laboratuvar kapsamında tek umudum progesteron 10 üstünde olunca yumurta çatlamış demek oluyormuş, o çatlama dönemi ovulasyon testiyle tutuyor ve değerlendirdim yani bir de şimdi böyle çıkınca inşallah yarın daha koyu çıkar ilk idrarla çok fark eder mi bilmem de
Canım merhaba benimde aralık ayında adetime 1 gün kala değerim 46 çıkmıştı doktor sağlıksız gibi ama 2 gün sonra gel demişti gitmiştim 150 idi sonra 170 oldu sonra 100 e düştü felan derken en son 200 oldu doktor sağlıksız dedi kürtaj olmak zorunda kaldım sıfırlanması değer çünkü. Benim kimyasal değildi ama tam tani koyılamamıştı .şimdi benim de dün idrar da 2.çizgi çıktı adetime de 5 gün var ama bu defa adetim 1 hafta geçmeden gidi0 kan testi yapmicam.o değerlerin yükselip düşmesi acayip büyük bir stres .seni çok iyi anlıyorum stresli bir bekleyiş ama inşallah değerlerin çok çok güzel bir şekilde artar canimHamile olmadan çıkmaz. Bende 1 2 gün gecikmeler oluyordu test yapiyordum ama hiç çıkmıyordu. Şimdi cıktı işte 1 gün gecikmeyle değer de 17 cıktı kanda.
Teşekkür ederim inşallah. Allah sana da sağlıklı gebelik nasip etsinCanım merhaba benimde aralık ayında adetime 1 gün kala değerim 46 çıkmıştı doktor sağlıksız gibi ama 2 gün sonra gel demişti gitmiştim 150 idi sonra 170 oldu sonra 100 e düştü felan derken en son 200 oldu doktor sağlıksız dedi kürtaj olmak zorunda kaldım sıfırlanması değer çünkü. Benim kimyasal değildi ama tam tani koyılamamıştı .şimdi benim de dün idrar da 2.çizgi çıktı adetime de 5 gün var ama bu defa adetim 1 hafta geçmeden gidi0 kan testi yapmicam.o değerlerin yükselip düşmesi acayip büyük bir stres .seni çok iyi anlıyorum stresli bir bekleyiş ama inşallah değerlerin çok çok güzel bir şekilde artar canim
Bence kesin hamilesin koyu cikmis bayaBuarada dün yaptigim idrar testim.yarin birdaha yapcam bakalım.. sevinmek için erken zaten adetim bi geçsin de öyle sevinirim inşallah.cunku okadar çok şey var ki şimdi kimyasal,dış gebelik yalancı gebelik gibi..korkuyor insan
Inşallah canim hayırlısı ile..Bence kesin hamilesin koyu cikmis baya
3 gun var.Sabah ilk idrarla yap canım adetine kaç gün var