Gebeliğe Hazırlık Sizce gebelik var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar çok az belli olan bi çizgi var. Tekrar yaptım yine çok silik cıktı sizce varmıdır? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canım evet gebelik var ama çok yeni 17 de çok yeni ☺️ hayırlı olsun inşallah hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olur 🙏♥️

IMG_20190314_155827.jpg
Ben ayin 8 inde progesterona baktirdim 10.3 cikti. Yani ogrendigim kadariyla 1 ve 3u arasinda yumurta catlamis oluyor 27 28 subat 1 3 ve 4 mart tarihlerini degerlendirmistik. Eger yumurta en gec 3unde catladiysa 17sinde adet olmam lazim suanda daha olmadim. Sabah ilk idrarla yapmadim ama bu testi bugun yaptim. Sizce umutlanmayim mi

Eki Görüntüle 2245637 Ben ayin 8 inde progesterona baktirdim 10.3 cikti. Yani ogrendigim kadariyla 1 ve 3u arasinda yumurta catlamis oluyor 27 28 subat 1 3 ve 4 mart tarihlerini degerlendirmistik. Eger yumurta en gec 3unde catladiysa 17sinde adet olmam lazim suanda daha olmadim. Sabah ilk idrarla yapmadim ama bu testi bugun yaptim. Sizce umutlanmayim mi

hayır onu öyle hesaplama son adet tarihine göre hesapla adet tarıhını kaç güne bir oluyorsan?? benım yumurtlama 14. gün sonrası öğrendim.. sana tavsiye yumurta çatladığı gün ve sonrası günleri değerlendir..

Eki Görüntüle 2245637 Ben ayin 8 inde progesterona baktirdim 10.3 cikti. Yani ogrendigim kadariyla 1 ve 3u arasinda yumurta catlamis oluyor 27 28 subat 1 3 ve 4 mart tarihlerini degerlendirmistik. Eger yumurta en gec 3unde catladiysa 17sinde adet olmam lazim suanda daha olmadim. Sabah ilk idrarla yapmadim ama bu testi bugun yaptim. Sizce umutlanmayim mi
Var gibi duruyor :)

inşaal canım.. doktor 2 gun sonra gel kana bakalım dedimi?? ben erken öğrnınce hergun ıdrar yapıyordum koyulasıyomu dıye:)) sende yap yarın yine
Ben sadce tahlil yaptım dr a gözükmedim ama 2 gün sonra acilde tekrarlicam testi değer yükselmeden dr a gitmicem

Adet sonrası teste git bende öyle oldum kız :D

hayır onu öyle hesaplama son adet tarihine göre hesapla adet tarıhını kaç güne bir oluyorsan?? benım yumurtlama 14. gün sonrası öğrendim.. sana tavsiye yumurta çatladığı gün ve sonrası günleri değerlendir..
Son adetim 13 subatti. Ovulasyon takibi yaptim 1 ve 2si koyu 3ü ve 4ü silikti yani catlamisti. Progesteronla uyusuyor.

C
Ciddi misiniz adet tarihinizden kaç gün onceydi sizin boyle oldugunda adet tarihinizden kaç gun once idrar sonuc vermisti ya da kac gun sonra
Canım ben adetten 1 hafta önce test yaptım silik çıkmıştı sonra adetimi bekledim ve adet olmadım sonra rest yaptım yine silik ti vee sonunda bi kızım oldu çok şükür (:

Canım ben adetten 1 hafta önce test yaptım silik çıkmıştı sonra adetimi bekledim ve adet olmadım sonra rest yaptım yine silik ti vee sonunda bi kızım oldu çok şükür (:
Allah bagislasin benim tereddutum ayin 8inde progesteronla bakildiginda cikmamisti kanda ama catlama 3 unde olduysa 5 gunde cikmasi mumkunmuydu kanda 8 i sabah gittim

Back