- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 gebelik var demekki. Daha çok yenidir ondan düşük çıkmış hayırlısı olsun hakkında.Kanda baktirdik 17 çıkmış çok düşük degilmi ?daha önce de 1kimyasal gebelik yaşamıştım inşallah öyle olmaz
(((
Inşallah kimyasal olmasindan korkuyorum17 gebelik var demekki. Daha çok yenidir ondan düşük çıkmış hayırlısı olsun hakkında.
Değildir Allahın izniyle. 2 gün sonra tekrar kan ver 2 kat artış olursa korkma canmInşallah kimyasal olmasindan korkuyorum
Yaptim 17 ciktiCanım ekran ışığını fulledim baktım ikinci çizgi yok.. Ama değer küçük olduğu için henüz idrara hormon geçmemiştir o yüzden bu testte belli olmaz.. Mutlaka kan testi yaptır canım. Güzel haberlerini bekleyeceğim
Biliyorum canım.. Diyorum ki bu değerde idrar testinde pozitif çıkmaz, daha beta hcg hormonun idrara karışmamıştır. Bir daha kan testi yaptır, yükseliş olursa hamilesin,Yaptim 17 cikti
Belirti 3 4 gündür adet olcak gibi kasıklarim ağrıyor hatta arada ağrı artıyor diyorum kesin olacak şimdi falan öyle. Göğüs hassasiyeti ağrısı zaten her adete yakın oluyor. Sizde varmı belirtiSizde belirti var mı benimde yok denecek kadar hafif bi çizgi çıktı dün aksam
Ben sabah ilk idrarla yaptım silik çizgi cıktı. Sonra şu falan icmistim öyle yaptım pek bişey çıkmadı belki sizinde oyledirBirinde var diğerinde yok![]()
Kasık ağrım oluyo ama çok hafif gögüsler her adetten bi hafta önce baslardı şimdi hiç bişey yok sadece basım dönüyoBelirti 3 4 gündür adet olcak gibi kasıklarim ağrıyor hatta arada ağrı artıyor diyorum kesin olacak şimdi falan öyle. Göğüs hassasiyeti ağrısı zaten her adete yakın oluyor. Sizde varmı belirti
Birde benimde kimyasal olmustu baslamadan önce göğüs hassasiyeti sıfırlanıyo insallah kimyasal olmaz sağlıklı devam ederBen sabah ilk idrarla yaptım silik çizgi cıktı. Sonra şu falan icmistim öyle yaptım pek bişey çıkmadı belki sizinde oyledir
Inşallah gebelik vardirKasık ağrım oluyo ama çok hafif gögüsler her adetten bi hafta önce baslardı şimdi hiç bişey yok sadece basım dönüyo
Inşallah bendede 1defa olduBirde benimde kimyasal olmustu baslamadan önce göğüs hassasiyeti sıfırlanıyo insallah kimyasal olmaz sağlıklı devam eder
InsallahhSize tavsiyem hamile olup olmadığınızı sağlıklı değerlendirmek için adetinizin gecikmesini mutlaka bekleyin.
Ayrıca kanda çıkan 17-18 gibi değerlere doktorlar bile tam olarak hamilesin diyemiyorlar. Benim de iki ay üst üste 18 ve 14 değerini görmüştüm fakat doktorum kadınlarda betaHCG hormonunun hamilelik olmadan da ufak artış yapabileceğini söyledi.Ancak bu değerlerin 50-100 ve katları olması durumunda kesin hamilelik olabilir demiş idi.
İnşallah sizin için hayırlısı olur.. Sağlıkla ve hayırlısıyla hamile kalırsınız umarım.
Adet 1gun geçti. Umarım geç dollenmedir oyuzden düşüktür degeradetine kaç gün var? benim 3 gün kala silik çıkmıştı dğerim ilk 79 çıktı