Selam ben yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz korunmadık hiç ikimiz de göründük bir sorun yok dediler sonra bu ay klomen kullandım doktora muayeneye gittiğimde doktor çatlatma iğnesini yapamayız 6 tane yumurtan oluşmuş çoğul gebelik olabilir dedi şuanda adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kist olabilir mi yoksa gebemiyimKuruma çizgisi gibi olmuş kuzum tekrarla istersen testi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı hanımlar?
- Konu Sahibi Mila1402_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @gebelik belirtileri @gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Kan testi kesin sonuç verir kan testi yaptırınSelam ben yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz korunmadık hiç ikimiz de göründük bir sorun yok dediler sonra bu ay klomen kullandım doktora muayeneye gittiğimde doktor çatlatma iğnesini yapamayız 6 tane yumurtan oluşmuş çoğul gebelik olabilir dedi şuanda adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kist olabilir mi yoksa gebemiyim
Teşekkürler inşallah olmuşturKan testi kesin sonuç verir kan testi yaptırın
- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
İnşallhTeşekkürler inşallah olmuştur
- 7 Haziran 2020
- 107
- 26
- 48
- 29
- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 38
- 29
- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
Evet canım benim de böyleydi erken olduğu icin böyle çıkıyor kan testi ver hayırlı olsunKızlar adetim bir gün gecikti. Test taptım silik çıktı. Git gide de koyulaştı rengi göğüslerimde de aşırı şişlik ve ağrı var sizce hamile olabilir miyim
Eki Görüntüle 2915983
- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 38
- 29
Ayy inşallah canım benimm bu arada hayırlı olsun senin bebiş de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım benim de böyleydi erken olduğu icin böyle çıkıyor kan testi ver hayırlı olsun
- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
Amin inşallah hepimize nasip etsin gülümAyy inşallah canım benimm bu arada hayırlı olsun senin bebiş de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 38
- 29
Amin inşallah hepimize nasip etsin gülüm
Canım senin beta kaç çıkmıştı. Benim son adet tarihim 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos beta çok mu düşük acaba korkmaya başladım yaa
- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
Benim ilk 191. Çıkmıştı canım ama korkma artıyor zaten gittin mi dr yeCanım senin beta kaç çıkmıştı. Benim son adet tarihim 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos beta çok mu düşük acaba korkmaya başladım yaa
Eki Görüntüle 2916347
- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 38
- 29
Yarın gidicem canım bakalım hayırlısı hakkımızda Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim ilk 191. Çıkmıştı canım ama korkma artıyor zaten gittin mi dr ye
- 4 Temmuz 2021
- 143
- 37
- 13
- 29
Canım senin beta kaç çıkmıştı. Benim son adet tarihim 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos beta çok mu düşük acaba korkmaya başladım yaa
Eki Görüntüle 2916347
Benim ilk betam 5.76 çıktı adet olacağım ilk gün verdim evde yaptığım testte pozitifi görünce. Bugün ikinci halen olmadım regl Korkuyorum artmazsa diyeBenim ilk 191. Çıkmıştı canım ama korkma artıyor zaten gittin mi dr ye
- 4 Temmuz 2021
- 143
- 37
- 13
- 29
Hemen kan testi verince düşük çıkması normal mi 5.76 çıktı benim ilk günEvet canım benim de böyleydi erken olduğu icin böyle çıkıyor kan testi ver hayırlı olsun
- 3 Ekim 2020
- 98
- 21
- 38
- 29
Canım seni üzmek istemem ama adet günü olmasına rağmen 5.76 düşük. Benim adet günüm 2 gün gecikti dün 33.50 çıktı bugün doktora gittim değerin düşük dedi yani embriyo var ama önemli olan tutunması dedi işte. Hemen tüp bebeklerde felan kullanılan tutunmayı kolaylaştıracak iğne verdi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBenim ilk betam 5.76 çıktı adet olacağım ilk gün verdim evde yaptığım testte pozitifi görünce. Bugün ikinci halen olmadım regl Korkuyorum artmazsa diye
- 4 Temmuz 2021
- 143
- 37
- 13
- 29
Anladım canım inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Ben hiç gecikmeden gittim yarın ikinciyi vereceğim umarık yükselirCanım seni üzmek istemem ama adet günü olmasına rağmen 5.76 düşük. Benim adet günüm 2 gün gecikti dün 33.50 çıktı bugün doktora gittim değerin düşük dedi yani embriyo var ama önemli olan tutunması dedi işte. Hemen tüp bebeklerde felan kullanılan tutunmayı kolaylaştıracak iğne verdi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
Adetinin bi kaç gun daha geciksin ondan sonra ver varsa çıkar zatenHemen kan testi verince düşük çıkması normal mi 5.76 çıktı benim ilk gün
- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
İnşallah canımYarın gidicem canım bakalım hayırlısı hakkımızda Rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
- 4 Temmuz 2021
- 143
- 37
- 13
- 29
Aynen yarın vereceğim bakalımAdetinin bi kaç gun daha geciksin ondan sonra ver varsa çıkar zaten