• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı hanımlar?

Kuruma çizgisi gibi olmuş kuzum tekrarla istersen testi
Selam ben yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz korunmadık hiç ikimiz de göründük bir sorun yok dediler sonra bu ay klomen kullandım doktora muayeneye gittiğimde doktor çatlatma iğnesini yapamayız 6 tane yumurtan oluşmuş çoğul gebelik olabilir dedi şuanda adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kist olabilir mi yoksa gebemiyim

Selam ben yeni katıldım aranıza 1,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz korunmadık hiç ikimiz de göründük bir sorun yok dediler sonra bu ay klomen kullandım doktora muayeneye gittiğimde doktor çatlatma iğnesini yapamayız 6 tane yumurtan oluşmuş çoğul gebelik olabilir dedi şuanda adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kist olabilir mi yoksa gebemiyim
Kan testi kesin sonuç verir kan testi yaptırın

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?

Kızlar adetim bir gün gecikti. Test taptım silik çıktı. Git gide de koyulaştı rengi göğüslerimde de aşırı şişlik ve ağrı var sizce hamile olabilir miyim 🙈
IMG_20210914_041421.jpg

Canım senin beta kaç çıkmıştı. Benim son adet tarihim 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos beta çok mu düşük acaba korkmaya başladım yaa 🤦‍♀️
Eki Görüntüle 2916347
Benim ilk 191. Çıkmıştı canım ama korkma artıyor zaten gittin mi dr ye
Benim ilk betam 5.76 çıktı adet olacağım ilk gün verdim evde yaptığım testte pozitifi görünce. Bugün ikinci halen olmadım regl Korkuyorum artmazsa diye

Benim ilk betam 5.76 çıktı adet olacağım ilk gün verdim evde yaptığım testte pozitifi görünce. Bugün ikinci halen olmadım regl Korkuyorum artmazsa diye
Canım seni üzmek istemem ama adet günü olmasına rağmen 5.76 düşük. Benim adet günüm 2 gün gecikti dün 33.50 çıktı bugün doktora gittim değerin düşük dedi yani embriyo var ama önemli olan tutunması dedi işte. Hemen tüp bebeklerde felan kullanılan tutunmayı kolaylaştıracak iğne verdi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 ❤️

Canım seni üzmek istemem ama adet günü olmasına rağmen 5.76 düşük. Benim adet günüm 2 gün gecikti dün 33.50 çıktı bugün doktora gittim değerin düşük dedi yani embriyo var ama önemli olan tutunması dedi işte. Hemen tüp bebeklerde felan kullanılan tutunmayı kolaylaştıracak iğne verdi. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Anladım canım inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Ben hiç gecikmeden gittim yarın ikinciyi vereceğim umarık yükselir 🥺

Back