- 4 Kasım 2011
- 112
- 49
- 98
Amin canım inşallahMerhaba 2 günde olsa da çıkmaz arkadaşım en az 5 veya 7 ci günde belli olur 3 gün sonra tekrar yapın inşallah müjdeyi alırız sizden,ve bekleyen herkesten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahMerhaba 2 günde olsa da çıkmaz arkadaşım en az 5 veya 7 ci günde belli olur 3 gün sonra tekrar yapın inşallah müjdeyi alırız sizden,ve bekleyen herkesten
İnşallah çok teşekkür ederimBence var ama mutlaka kan testi ile sonuçlandırın İnşallah sağ sağlim sağlıklı bir evlada kavuşursunuz
İnşallah inşallah
2 3 gün sonra tekrar yapın benceMerhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım
Bugünle 8 oldu 3 gun aynısını görünce testte heyecan yaptım bi pazartesi olsaydıSüperrrr kaçıncı gün gecikmede
11 12 gün snra cikiyo diyolar bende oğlumu 10 gün snra fln öğrendim dene bence İnşallah vardirMerhaba benimde bata 3 gün var klomen kullandım sat 13 ağustos 25 ağustosda çatlama iğnesi olacaktı gittiğim gün yumurtam çatladı kendiliğinden hemen ilişki önerdi oldu bir kaç gündür kasık ağrısı idrara çıkma şişkinlik gaz kabızlık gibi ama afedersiniz çok zorlanıyorum ama ishal gibi oluyor bu sabah da miee bulantım oldu sizce test yapmalıyım yumurta çatlayalı 11 gün oldu
Hayırlı olsun cnmBu da az once yaptıgım test 1 dk da çıktı hanımlar
Maalesef evde kaset test vardı yaptım negatif11 12 gün snra cikiyo diyolar bende oğlumu 10 gün snra fln öğrendim dene bence İnşallah vardir
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun cnm
Bu da az once yaptıgım test 1 dk da çıktı h
Bence var cnm inşallah da öyledir sağlıcakla kavuşursun inşallahBu da az once yaptıgım test 1 dk da çıktı hanımlar
İnşallah canım hepimize nasip olurBence var cnm inşallah da öyledir sağlıcakla kavuşursun inşallah
Bu da az once yaptıgım test 1 dk da çıktı hanımlar
Özele gittim değerim 191 çıktı hanımlar gebeyimBence var cnm inşallah da öyledir sağlıcakla kavuşursun inşallah
Bence var erkem gebeliklerde silik cizgi oluyo. Zaten negativse cizgi falan cikmaz.Dün yaptığım test 2.fotograf bugun yaptıgım 1. Erken gebelik testi bugün de hafif silik çizgi gördüm gibi sanki sizce erken gebelik olabilir mi? Adetim 5 gun gecikti yarin tekrar yapsam mı bilemedim.
Evet gebeyim 2 haftalıkBence var erkem gebeliklerde silik cizgi oluyo. Zaten negativse cizgi falan cikmaz.
Tebrikler cnmEvet gebeyim 2 haftalık
Çok teşekkür ederimTebrikler cnm