• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı hanımlar?

İnşallah inşallah
Merhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım
2 3 gün sonra tekrar yapın bence

Bu da az once yaptıgım test 1 dk da çıktı hanımlar ☺️

Eklentiler

• A926F9BB-7F8B-4D8E-96AD-DC13CE814543.jpeg
    A926F9BB-7F8B-4D8E-96AD-DC13CE814543.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba benimde bata 3 gün var klomen kullandım sat 13 ağustos 25 ağustosda çatlama iğnesi olacaktı gittiğim gün yumurtam çatladı kendiliğinden hemen ilişki önerdi oldu bir kaç gündür kasık ağrısı idrara çıkma şişkinlik gaz kabızlık gibi ama afedersiniz çok zorlanıyorum ama ishal gibi oluyor bu sabah da miee bulantım oldu sizce test yapmalıyım yumurta çatlayalı 11 gün oldu

Merhaba benimde bata 3 gün var klomen kullandım sat 13 ağustos 25 ağustosda çatlama iğnesi olacaktı gittiğim gün yumurtam çatladı kendiliğinden hemen ilişki önerdi oldu bir kaç gündür kasık ağrısı idrara çıkma şişkinlik gaz kabızlık gibi ama afedersiniz çok zorlanıyorum ama ishal gibi oluyor bu sabah da miee bulantım oldu sizce test yapmalıyım yumurta çatlayalı 11 gün oldu
11 12 gün snra cikiyo diyolar bende oğlumu 10 gün snra fln öğrendim dene bence İnşallah vardir

Back