- 3 Eylül 2021
- 65
- 28
- 3
- 25
Dün yaptığım test 2.fotograf bugun yaptıgım 1. Erken gebelik testi bugün de hafif silik çizgi gördüm gibi sanki sizce erken gebelik olabilir mi? Adetim 5 gun gecikti yarin tekrar yapsam mı bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah doğrudurVar gibi duruyor hayırlı olsun. Kan testi de yaptırın mutlaka
Ya aminn hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahVar gibi duruyor ama siz yinede bir daha yapın 7 ci günde çıkması gerek bende dün yaptım 5gun gecikme oldu çift çizgi Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya aminn hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah
Degerinizi kontrol ettirdiniz mi bu aradaVar gibi duruyor ama siz yinede bir daha yapın 7 ci günde çıkması gerek bende dün yaptım 5gun gecikme oldu çift çizgi Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayır henüz doktora gitmedim pazartesi günü inşallah gidecemdizinde güzel hayırlı haberlerinizi alırız inşallahDegerinizi kontrol ettirdiniz mi bu arada
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah sizinde hayırlı güzel haberlerinizi alırız inşallah canımYa aminn hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah
Haber verin mutlaka merak ederim yarın ki testim de ayni çıkarsa pazartesi kan vereceğim bende dua edelim hep inşallahHayır henüz doktora gitmedim pazartesi günü inşallah gidecemdizinde güzel hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Ederim tabiki İnşallah sizinde haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinleHaber verin mutlaka merak ederim yarın ki testim de ayni çıkarsa pazartesi kan vereceğim bende dua edelim hep inşallah
Bence var ama mutlaka kan testi ile sonuçlandırın İnşallah sağ sağlim sağlıklı bir evlada kavuşursunuzDün yaptığım test 2.fotograf bugun yaptıgım 1. Erken gebelik testi bugün de hafif silik çizgi gördüm gibi sanki sizce erken gebelik olabilir mi? Adetim 5 gun gecikti yarin tekrar yapsam mı bilemedim.
Kuruma çizgisi gibi olmuş kuzum tekrarla istersen testiMerhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım
Testi tekrar la isdersen insallah vardırMerhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım
İnşallah çok istediğimiz için acele ediyoruz stresden Pazartesi ye kadar olmazsam kan testi yaptırırım artıkTesti tekrar la isdersen insallah vardır
Aynen öyle kafaya takma oluruna bırak desemde olmuyor biliyorum ben 3 senedir negatifi görmekten usandım artık ah ahhh garibanın yüzü güler mi insallah bizimde yüzümüz Gülerİnşallah çok istediğimiz için acele ediyoruz stresden Pazartesi ye kadar olmazsam kan testi yaptırırım artık
İnşallah inşallahAynen öyle kafaya takma oluruna bırak desemde olmuyor biliyorum ben 3 senedir negatifi görmekten usandım artık ah ahhh garibanın yüzü güler mi insallah bizimde yüzümüz Güler