• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı hanımlar?

Mila1402_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
65
28
3
25
Dün yaptığım test 2.fotograf bugun yaptıgım 1. Erken gebelik testi bugün de hafif silik çizgi gördüm gibi sanki sizce erken gebelik olabilir mi? Adetim 5 gun gecikti yarin tekrar yapsam mı bilemedim.

Eklentiler

• 52B51527-1ECD-4777-AD17-05FB0E820D89.jpeg
    52B51527-1ECD-4777-AD17-05FB0E820D89.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 370
  • 769DEA69-DA44-476F-B8C1-99B1E010FD4E.jpeg
    769DEA69-DA44-476F-B8C1-99B1E010FD4E.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 369
Var gibi duruyor ama siz yinede bir daha yapın 7 ci günde çıkması gerek bende dün yaptım 5gun gecikme oldu çift çizgi Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲☺️

Var gibi duruyor ama siz yinede bir daha yapın 7 ci günde çıkması gerek bende dün yaptım 5gun gecikme oldu çift çizgi Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲☺️
Ya aminn hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah 🥰❤️

Degerinizi kontrol ettirdiniz mi bu arada 😌

Hayır henüz doktora gitmedim pazartesi günü inşallah gidecem🤲dizinde güzel hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🤲☺️
Haber verin mutlaka merak ederim yarın ki testim de ayni çıkarsa pazartesi kan vereceğim bende dua edelim hep inşallah 😌❤️

Ederim tabiki İnşallah sizin ve herkese için dua ediyorum herkese bu mutluğu yaşatsın Rabbim🤲❤️🥰☺️

Merhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 209
Dün yaptığım test 2.fotograf bugun yaptıgım 1. Erken gebelik testi bugün de hafif silik çizgi gördüm gibi sanki sizce erken gebelik olabilir mi? Adetim 5 gun gecikti yarin tekrar yapsam mı bilemedim.
Bence var ama mutlaka kan testi ile sonuçlandırın İnşallah sağ sağlim sağlıklı bir evlada kavuşursunuz 🙏🏻🥰

Merhabalar kızlar adetimi iki gün geçti sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıkarken kırmızılık iki dk sonra netleşti ikinci yok tabi iki saat sonra baktım kafam karıştı resim koydum bakar mısınız ikincisi silik görünüyor ortada karışık kırmızılık geldi anlamadım
Kuruma çizgisi gibi olmuş kuzum tekrarla istersen testi

Testi tekrar la isdersen insallah vardır 🍂

İnşallah çok istediğimiz için acele ediyoruz stresden Pazartesi ye kadar olmazsam kan testi yaptırırım artık 😘😘
Aynen öyle kafaya takma oluruna bırak desemde olmuyor 😂 biliyorum ben 3 senedir negatifi görmekten usandım artık 😏 ah ahhh garibanın yüzü güler mi insallah bizimde yüzümüz Güler 💖

Merhaba 2 günde olsa da çıkmaz arkadaşım en az 5 veya 7 ci günde belli olur 3 gün sonra tekrar yapın ☺️ inşallah müjdeyi alırız sizden,🤲ve bekleyen herkesten

Back