• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik belirtisi midir ?

Dogrudur canim iyi bilirim o husrani rabbim bir dahaki ay masip eder insallh stres yapma en buyuk etken ben ogluma bir senede hamile kaldim dusunmekten artik beynim donmustu kizimda olursa olur nasilsa oglum daha kucuk diyodum iki ay sonra hamile kaldim o zmn daha iyi anlafim stresin nasil etkiledigini
Hımmm. Allah bagıslasınn :)

Aynen valla. Şok oldm suan. Ama nasıl sevinmiştim o çizgiyi görünce. Onu görmeden önce hamile olmadıgıma emindim ama onu görünce yanıldıgımı sanmstm baya sevinmştm. Bugun ise hüsran :KK43:
Benimde bugün 10 günüm geçti daha öncede yazmıştım.3.5 yıllık evliyim bazen geçer ama hep ağrım olurdu bu sefer karnımda kasılmalar halsizlik oldu.idrar testi yaptım malesef negatif..çok üzüldüm ..günüm geçtiği için stresliyim ve kendimi ister istemez kapdırıyorum..Napıcamı bilemedim hala adet olmadım sizce napayım:kızgın:

Meraba bende adetimde gecikme yasadm idrar testi yaptip ve ikinci cuzgu böyle silik çıktı sizce ne olabilir başına gelen varmı

Eklentiler

• IMG_20171230_225929.jpg
    IMG_20171230_225929.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 61
Benimde bugün 10 günüm geçti daha öncede yazmıştım.3.5 yıllık evliyim bazen geçer ama hep ağrım olurdu bu sefer karnımda kasılmalar halsizlik oldu.idrar testi yaptım malesef negatif..çok üzüldüm ..günüm geçtiği için stresliyim ve kendimi ister istemez kapdırıyorum..Napıcamı bilemedim hala adet olmadım sizce napayım:kızgın:
Ayyy çelişkide kalmak çok zor ya bn 15 gun kafayı yıyecektim

Back