- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Aslında onlarında suçu yok ama bende aynı eşime patlıyorum..Bu dünyada herkezin bi imtihanı varmış bizimkide buymuş yinede şükrediyorum etrafında olan biten olaylara bakıp..Ama aklımdan çıkmıyo hiç..Daha test yapmadım adet olacak gibi bi ağrım var ve korkuyorum insallah olmamaAynen bnde merakdan çatlıycam o kadar stres oldm ki eşime çattım oturdm agladm iki saat
Bnde yaptm ama silik çıktı sanki ama yınede umudum yok bnde adet olcam sanki. İdrarı yaptıgımda içinde sanki beraber kan geliyoAslında onlarında suçu yok ama bende aynı eşime patlıyorum..Bu dünyada herkezin bi imtihanı varmış bizimkide buymuş yinede şükrediyorum etrafında olan biten olaylara bakıp..Ama aklımdan çıkmıyo hiç..Daha test yapmadım adet olacak gibi bi ağrım var ve korkuyorum insallah olmama
Foto atma inkanin var mi kanin iki secenegi var yerlesme kanamasi olabilir ben oglumda yasadim neredeyse uc ay ikinci tutunmaya calisiyo olabilir ki bu durumda progestan kullanmaya baslamalisim hemen bence dr git bi derimBnde yaptm ama silik çıktı sanki ama yınede umudum yok bnde adet olcam sanki. İdrarı yaptıgımda içinde sanki beraber kan geliyo
Testi atsana canimBnde yaptm ama silik çıktı sanki ama yınede umudum yok bnde adet olcam sanki. İdrarı yaptıgımda içinde sanki beraber kan geliyo
Adet oldummmmTesti atsana canim
Adet oldm offf ölüyorm sancıdanFoto atma inkanin var mi kanin iki secenegi var yerlesme kanamasi olabilir ben oglumda yasadim neredeyse uc ay ikinci tutunmaya calisiyo olabilir ki bu durumda progestan kullanmaya baslamalisim hemen bence dr git bi derim
O zaman silik degilmis maalesef kasetin beyaz cizgisi ile karistirmissin .Kac aydir istiyorsunuz ?Bir sonraki ay olur insallah uzulme her nasip vaktine esirdir ben cok zor hamile kaldim stres yaptıkça olmuyorAdet oldummmm
7 aylık evliyim. Hiç korunmadık. 3 ay önce bi kimyasal düşük yasadm yeni bu ay denemiştik :)O zaman silik degilmis maalesef kasetin beyaz cizgisi ile karistirmissin .Kac aydir istiyorsunuz ?Bir sonraki ay olur insallah uzulme her nasip vaktine esirdir ben cok zor hamile kaldim stres yaptıkça olmuyor
Daha cok yenisin hah deyince olmuyor .Internetten ovulasyon testi alabilirsin .Belki adetten hemen sonra belki adetten hemen once yumurtluyorsun belli olmaz .Ovulasyon kullanirsan o gunleri degerlendirip sansi artirirsin7 aylık evliyim. Hiç korunmadık. 3 ay önce bi kimyasal düşük yasadm yeni bu ay denemiştik :)
Yaa ama çıkmıstı dur fotosu vardı silmemişsem atcamO zaman silik degilmis maalesef kasetin beyaz cizgisi ile karistirmissin .Kac aydir istiyorsunuz ?Bir sonraki ay olur insallah uzulme her nasip vaktine esirdir ben cok zor hamile kaldim stres yaptıkça olmuyor
Eger silik cizgi varsa gene kimyasal olabilir bi dr kontrolunden gecin benceAdet oldm offf ölüyorm sancıdan
Aynen haklısın :)Daha cok yenisin hah deyince olmuyor .Internetten ovulasyon testi alabilirsin .Belki adetten hemen sonra belki adetten hemen once yumurtluyorsun belli olmaz .Ovulasyon kullanirsan o gunleri degerlendirip sansi artirirsin
Eger silik cizgi varsa gene kimyasal olabilir bi dr kontrolunden gecin bence[/QUOyok kimyasal değil belli. Test bozuktu yada yanılttı. Çünkü kimyasal olsaydı pıhtı pıhtı olurdu
Aaa bnde o testte yaptmTestte pozitif gozukebiliyo ben kizima hamile kalmadan bir ay once al bi gebelik testinle yapmistimaninda silik cikmisti ama adet olmustum
Burda cogu insanda pozitif verdigini okumustum bi daha da almamistim o testten insanlarin hayalleriyle oynuyolarAaa bnde o testte yaptm
Aynen valla. Şok oldm suan. Ama nasıl sevinmiştim o çizgiyi görünce. Onu görmeden önce hamile olmadıgıma emindim ama onu görünce yanıldıgımı sanmstm baya sevinmştm. Bugun ise hüsranBurda cogu insanda pozitif verdigini okumustum bi daha da almamistim o testten insanlarin hayalleriyle oynuyolar
Neyin fotosu ?Fotoyu atsana merak ettim
Dogrudur canim iyi bilirim o husrani rabbim bir dahaki ay masip eder insallh stres yapma en buyuk etken ben ogluma bir senede hamile kaldim dusunmekten artik beynim donmustu kizimda olursa olur nasilsa oglum daha kucuk diyodum iki ay sonra hamile kaldim o zmn daha iyi anlafim stresin nasil etkilediginiAynen valla. Şok oldm suan. Ama nasıl sevinmiştim o çizgiyi görünce. Onu görmeden önce hamile olmadıgıma emindim ama onu görünce yanıldıgımı sanmstm baya sevinmştm. Bugun ise hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?