Gebeliğe Hazırlık Sizce gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zergun1425

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
55
20
38
38
Kızlar geçen hafta ctesi gününden beri ovülasyon pozitif çıkıyor ben de pazar günü catlatma iğnesi yaptım ve 3 günü değerlendirdik bu perşembe ovulasyon testini yaptığımda yine pozitif çıktı gebelik testi yaptım hemen ardından o da pozitif çıktı. Ertesi gün dr a gittim b hcg 20.1 çıktı. Adetine se saha bir hafta vardı ve dr da çok şaşırdı Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce bu durumda benim gebe olma olasılığım var mıdır test sonuçlarını dosya boyutu uyarısı nedeniyle yukleyemiyorum adet olacakmışım gibi belim ve karnım agriyo ara ara :(

Kızlar geçen hafta ctesi gününden beri ovülasyon pozitif çıkıyor ben de pazar günü catlatma iğnesi yaptım ve 3 günü değerlendirdik bu perşembe ovulasyon testini yaptığımda yine pozitif çıktı gebelik testi yaptım hemen ardından o da pozitif çıktı. Ertesi gün dr a gittim b hcg 20.1 çıktı. Adetine se saha bir hafta vardı ve dr da çok şaşırdı Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce bu durumda benim gebe olma olasılığım var mıdır test sonuçlarını dosya boyutu uyarısı nedeniyle yukleyemiyorum adet olacakmışım gibi belim ve karnım agriyo ara ara :KK43:
bugun bir daha test yapsaniza deger artmis mi diye bakarsiniz . ins hamilesinizdir

Yorumlarda umut yoksa boşuna havaya girip yaptirmiyayim dedim :) 7 yıllık evlilikte birçok tedaviden sonra ilk kez catlatma iğnesinden sonra çıkmış olsa da ne bilim değişik duygular işte gidecem ama bugün dr a

O iğnenin etkisi kaç gün sürüyor ve şuan kaçıncı günündesiniz? Ona göre yorum yapıcam

O iğnenin etkisi kaç gün sürüyor ve şuan kaçıncı günündesiniz? Ona göre yorum yapıcam
Etkisi kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ben 4 günü idrar 5 günü kan tahlili yaptım o şekil çıkmışlardı. Az önce de yine hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım ovulde ikinci çizgi hafif belirgindi gebelik te ikinci çizgi yoktu birazdan tekrar karnımı doyurup kan vermeye gidecem varsa var yoksa da yapcak bişi yok artık sabah tan beri 4 şu bardağı su içmiştim kendime pek de teselli vermek istemiyorum ama durum böyle

Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor. Testi en erken 11. Gün yapmaliydin canim

Etkisi kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ben 4 günü idrar 5 günü kan tahlili yaptım o şekil çıkmışlardı. Az önce de yine hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım ovulde ikinci çizgi hafif belirgindi gebelik te ikinci çizgi yoktu birazdan tekrar karnımı doyurup kan vermeye gidecem varsa var yoksa da yapcak bişi yok artık sabah tan beri 4 şu bardağı su içmiştim kendime pek de teselli vermek istemiyorum ama durum böyle
Az önce araştırdım 11. Günü yapılıyomuş test o yüzden testlerin pozitif çıkmış. Beklemelisin biraz daha 12. Gün tekrar verirsin.

Back