Sizce evime gitsem esim düzelir mi

Hilalek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
56
-23
25
Mrb iyi günler 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bebeğim var evliliğimiz başında şiddet vardı 1 yıldır yok ama başından beli aldatma vardı her seferinde affettim gittim ama yüz yüze gelme olayı yok telefondan hesap lar üzerinden konusuyir 3 ay önce aldatma için geldiğimde eski sevgilisine para atmıştı bnde sen ne hakla atarsın yuvani kurtarmak yerine eski sevgilisine para mı atıyorsun seni ilgilendirmez gelip evinde otursaydin sen boşanmaya gitmişsin sen karisamazsin dedi bnde seni akdatsam nasıl olur dedim aldata bilirsin sorun yok dedi bnde 2 aydır ailemin yanındayım ve bosama davası açtım esim bana ile gel çocuğumuz için bi şans daha ver diyor o lafları da sınırlı olduğum için söyledim diyor ama Bn güvenemiyorum hep şüphe var içimde davami çekersem bana 1 çift bilezik her ay hesabıma 1bin lira para atacakmış Bn bana bi güvence ver dedim her seferinde bel boş gelip gidiyorum dedim bunları teklif etti ve düzeleceğine dair sözler söylüyor davami çekersem elimdeki bütün kanıtlar da gidicek tekrar aynı dava üzerine dava açamıyorum sizce ne yapmam lazım çocuğum öksüz büyüsün istemiyorum ama ondan da emin değilim

hanımefendi maddiyat güvence değildir... beyefendi evladına bakmakla evine bakmakla zaten yükümlü...
size bunu sunması bile saygısızca...
bunca şeyi yapmış bir insanın böyle güvencesi olmaz
Evet ama çocuk olduğu için bu kadar ara kalmışım yoksa boşarım

Mesleğim yok ailemin yanında kalıyorum evet geçinmek gözümü korkutuyor bide yuva kurmak da bozmak da kolay değil o yüzden
Canım benim bu adam seni basından beri aldatmıs simdi sanıyor musun ki bu huyunu bırakır seni güzelce es eder? Lütfen kendine yapma bunu.

Hayat senin hayatin yaşada gör. Öksüz yetim mi babasi sag degilmi... gitmek istersen git lakin geri döndüğünde 1 yil sonra yinw ayni seylerden konu acma kimse değişmez sadece rol yetenekleri gelisir buna sende dahil bunca seyden sonra yapacagin teksey rol olur hayatinin rolu basrolde sen disari mutluluk rolu içerde kabullenis rolu

Adam asla değişmeyecek ömrünün sonuna kadar böyle yaşamak istiyorsan git barış, yak delillerini. O 1000lira ve bilezikler de ahirette geçer eline, hayır bin lira işe yarar bir para olsa gam değil. Gram altın o para oldu, ne ki bin lira. 3bin falan olsun bari de yarın yeniden boşanmaya kalkıştığında işine yarasın.

Burada barıştım ama pişmanım hala aynı diye onlarca konu var, bak bakalım ikinci şansı veren kaç kişi mutlu olmuş da sen olacaksın.

Git beben babasız büyümesin sen aldatılmayı kanıksamışsın artık, koymaz

Kanıtlarınız varsa bir çift bilezikten daha fazlasını tazminat davası da açarak alabilirsiniz belki ayrıca aylık 1000 lira nedir 2 kez markete gitsen bitiyor bu para. Ayriyeten siz yanında oldukça öksüz olmaz bebeğiniz, yetim de olmaz babasını arada bir görür ama öyle bir babayla büyümesinden iyidir.

Ağır olacak ama adam kolunuza takacağınız bileziğin gururunuzdan daha önemli olduğunu biliyor tabi.
Verir mi vs orası da ayrı mesele...

Adamın tek derdi size aynı davayı açtırmamak.

Siz de nasılsa en başından beri kabullenmişsiniz.

Yürür gider bu evlilik.

Sonuçta evde birinin çamaşır bulaşık yemek halletmesi lazım.

Topluma da boşandı dedirtmemek lazım.

Şiddetine eyvallah, aldatmasına eyvallah.

Aldığınız para bunlar için az ama söyleyim.

Ya tabiki değişen insan değişir Di bugüne kadar diyorum ama bunu kendime kabulendiremiyorum galiba

Serbest evlilik şartı derken
yani siz istediginizle birlikte olursunuz, eşiniz de istedigiyle birlikte olur. öksüz büyümesindense bu daha sağlıklı bence çocuk için (!)

bosansaniz zaten alacağınız tazminat iki bilezik eder. aylık bin liradan çok daha fazla da nafaka alırsınız. adam sizi böyle daha ucuza getiriyor

Çok haklısınız çok arada kaldığım için zaten

Bana verdiği parayı Bn harcamayacagim zaten şuan için bu kadar ama tazminat falan iyi alacağımı bilsem hiç bunları düşünmem bile nafaka 700 lira bnm için 500 lira veriyormuş hakim o yüzden düşünüyorum

Hanı bız marjınaldık?
Acık ılıskı yasayacaksınız herhlde?Her aldatma basına kac bılezık konustunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…