sizce eşimin gözünde zerre kadar kıymetim var mı

Canim tam bir yalnizlik seninkisi.. Esinin ilgisini cekmek ici herseyi yapmissin ama sen kendini sevmiyorsan, kendine saygi duymuyorsan kimse sevmez seni.. Once sensin unutma.. Kendine saygi duy ozguvenli ol sendeki eksiklik bu bence...

Ben birsey soracagim
Tamam bu adam size arzu ettiginiz ilgiyi vermiyor insani yonu zaten hic yok
Peki siz bu adami sevdiginizi dusunuyor musunuz
Bence sevmiyor ama onun ilgisine bagimli olmus , onun onayi icin yasiyorsunuz gibi gozukuyor ona
O yuzden hafife aliyor
Belki biraz onun ilgisini talep etmeyi birakip onu gozlemleemeye calissaniz notr bir sekilde kendiniz soguyacak kendinizi geri cekeceksiniz

Cok üzüldum durumuna..
Konus dicem faydasi olmayacak , gidecegim de dicem ama intihar ederken bile umursamayan adam , simdi gidiyorum desen hic umursamaz..

Ya bir ömür onu boyle kabul edeceksin , yada gercekten cekip gideceksin.

öncelikle eşiniz biliyor mu bilmiyorum fakat guvercın beslemek onları bır yerde kapalı tutmak günah maalesef zaten o guvercın orda tutulugu her gun o kısıye beddua edermıs benım arkadaşımın kocasıda guvercın beslemeye başladı ve adam bır yıl içinde çalışamaz hale geldi defalarca amelıyat oldu iyileşemedi şimdi o değil hanımı çalışıyor guvercın besleyip ıflah olan ben görmedim
aranızdakı meseleye gelınce ben 12 yıllık evlıyım ve tecrubelerıme dayanarak soyluyorum bır haftalığına ailenizin yanına gidin onlara bahsetmeyın ama esınıze oradan ayrılığın sınyallerını verın esasen bu adamdan ayrılmak en mantıklısı bu adamın kendını toplaması ancak bır ayrılık ıhtımalını gormesıyle olacak belli canım allah yardımcın olsun

işkembeden konuşmak kolaydır. bütün bu sorunlar size dikkat çekme gibi geliyorsa duygu dünyanız ne alemde yada var mı bilemicem. umarım siz yaşamazsınız bunları bende intihar edenleri kınardım.
ama bebeği riske atmışsın o eşin asla buna değmez asla..ve onun yanında beklediğin sürece kendini asla fark etmeyecek..senin sorunlu olduğunu düşünecek

bu eşten bir bende var zannediyordum demek ki yalnız değilmişim
RABBİM sana da bana da bizim gibi olan herkese sabır versin
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah amin ecmain

bir kaç kere ayrılalım bitsin dedim biliyor ailemin arkamda olduğunu.. benım çekincem kendı gururum aslında millet ne der galiba.gururuma yediremiorum yürümeyen evliliğimi..ama o ayrılığı kabul etmiyor.
ayriliga yanasmiyosa gecime yanasacak!

önce artık yavrunu sensiz bırakmaya hakkının olmadığını bil yanında ol sonra eşine bu şekilde devam ederse ailelerinizi devreye sokacağını söyle düzelme görürsen amenna yoksa çocuğada sanada eziyet bu şekilde bir hayat yok sayıldığın bir evde yaşamak ailende arkandaysa noktayı koy bende değersiz bi kadındım ilk günden beri ayrılmaktan başka çözüm yoktu öyle yaptım

hamile olduğumu hissettiğim zamanlar dı, sancılı kasık ağrısıyla acile gittim doktora hemen 'hamilelik riskim var' dedim.
doktor tahlil istedi, o sırada serum verdiler.
tahlil sonucun da doktor 'hamilelik yok ilaç yazalım ' dedi.
'hayır' dedim 'ben hamileyim biliyorum' (hissetmiştim)
doktor şaşkın şaşkın 'o zaman hamilelere dokunmayacak ilaç yazayım' dedi.

yazdı ama yine kullanmadım.

hamile olduğumu öğrendim 2 hafta sonra.

sevincim kursağım da kaldı düştü bebeğim.

Allah'a yalvardım 'bana bir şey olsun ona olmasın' diye.

acılar için de kıvransam yine de sıkıca sarılırdım meleğime...

demem o ki konu sahibi belki bir anlık gaflete düştün yaptın bilemem, yadırgayamam.

ama o babayla ve kocayla iş ya bitecek ya sağlam gidecek...

Rabbim o evladı sana bağışladı (ki dinde en günah olan şey 'ihtihar' olmasına rağmen) kıymetini bil.

iyi düşün çünkü eviniz de huzur yok bebeğinizin en çok ihtiyacı olan şey.

Allah yardımcın olsun.

Arkadaşım imkanın varsa tebdili mekan yap, yakın dostun akraban veya ailenin yanına git. Kocanla biraz mesafe girsin aranıza. Özleyin birbirinizi. Sende şu an duygusallıktan, yalnızlıktan çok sağlam düşünemiyorsun. Sonrasında kocanı karşına al ve konuş. Onu sevdiğini, ona ihtiyacın olduğunu söyle. Evladınında seninde onun ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu hissettir, tatlı sözlerine ve merhametine ihtiyacımız var de. ama bunları söylerken naif ol, suçlayıcı olma, onun yüreğine dokunmaya çalış. Gözlerinin içine bak, sarıl öp kokla. Eşini sevdiği ona hissettir. Bende hiç tanımadığım kimsemin olmadığı bir şehre gelin geldim. Bu durumu bilirim. İnsan tüm gün evde eşini bekliyor bazen kendi sesini unutuyor. O yüzden eşinden çok fazla şey bekliyor. Ama onlarda, iş yerinin stress ve sıkıntısıyla boğuluyorlar. Akşam eve gelip ayak uzatıp çay ıcıp mac ızleme hayalını kuruyorlar. Erkekler ve kadınlar olarak tamamen farklı fıtrattayız. Böyle olduğu için onu da suçlayamayız. Çünkü tüm gün onun neler yaşadığını görmüyorsun, bilmiyorsun. Bence kendine hobiler edin, etrafındaki sohbet grupları varsa onlara katıl. Yeni insanlarla tanışmaya çalış. Kocandan çok fazla bir şeyler beklememeye çalış. O zaman onu da istemedende olsa bunaltmamış olursun. Yalnızlıktan insanın pskolojisi bozuluyor, bu dogru. İmkanın varsa bir pskologla da görüş, uzun uzun anlat. Ayrıca artık evladın var. Ona faydalı olmak adına, kitaplar al oku. İnan bana eşinden fazla şey beklemezsen daha mutlu hayatın olur. Evladını iyi yetiştirebilmek adına kendini yetiştirecek şeylere yönelirsen daha iyi olur. Ki evin işi bebeğin işi derken zaman su gibi akıp geçer. Bir de bol bol oku üfle, hem eşine hem evladına hem kendine. Çok dua et. Evine melekler dolsun.. Kendine iyi bak.

Canım çok üzüldüm durumuna hangi kadın olsa yerinde emin ol senin gibi düşünür 2 yıllık evliyim diyorsun neden böyle oldu ki severek demişsin ama sadece sen mi sevdin acaba seven adam bunu karısına sevdiğine yapamaz bu kadar vicdansız ve umursamaz olamaz bence onda sorun var bana kalırsa al karşına iki yetişkin insansınız anne ve baba olmuşsunuz herşeyden önce bize anlattığın gibi kendisinede anlat ailende arkanda sanırım çekineceğin bir şey olmasın bence durumu anlat eşine eğer böyle devam edecekse ben ve çocuğumuz ileride daha çok üzüleceğiz de ailemin yanına gideceğim diye gözdağı ver bana kalırsa konuşmassan böyle devam eder gider olan sana olur bana kalırsa Hakkında hayırlısı ne ise olsun Rabbim en kısa zamanda seni feraha kavuştursun inşallah

Yazip sildim yazip sildim, ne diyecegimi inzn bilemiyorum.
Ogluma yuva sicakligi vermek istiyorum demissin ama o ev yuva olamamis.bazi erkekler saniyor ki aldatmadigi, dovmedigi muddetce iyi koca oluyorlar.geri kalan her turlu ilgisizligi, psikolojik baskiyi yapabilirler.
Hamileyken intihara tesebbus etmissin.karnindaki o adamin cocugu.insan tanimadigina yardim eder, uzulur hele bir de karisi bu hale gelecek.yok kardes, yanlislik var bu iste.
Kendine bu eziyeti etme.bak benim cocugum yok, ama eminim evlat baska birseye benzemez.sen bunlara dayanamayip iyice kendini kaybetsen, yine intihar edip bu sefer basarsan o yavruya yazik degil mi?sen saglam olmalisin ki ardinda durabilesin.
Seni kaybetmekten korkmayan biri seni sevmiyor demektir.ya da soyle soyleyeyim, seni sevmesi hep yaninda oldugun icin.yasaminda bir parca, bir aliskanlik oldugun icin.madem ailen sana her turlu destek cikar, kurtul gitsin.bu genc yasinda bu sıkıntıları cekme artik.

Açıkcası bende ne yazacağımı bilemedim. intihar düşünen birinin doğal olarak psikolojisinin düzgün olduğıu söylenemez .Bu yüzden lütfen öncelikle bir psikiatristen yardım alın ..Bunu eşinizle aranızda olanlar ilgisizlik falan
boşverin kendiniz için yapmalısınız..
sonrasında biraz daha kendinize güvenin silkelenin ve kendinize gelin. Eşinizden bişeyler beklemek yerine öncelikle kendi kendiniz ile verin mücadelenizi. Kendinize eşiniz dışındada bir dünya oluşturmaya çalışın. ..bir arkadaşda yazmış evnizde sanki kasvetli bir hava var.Sürekli mutsuz ,hüzünlü ağlak bir insan var ise evde karşısındaki insanıda iter kusura bakmayın. eşinizde de öyle olmuş olabilir.
Eşiniz intihar etmeye çalıştığınızda size ilgi göstermemesi aslında bir bakıma iyi olmuş.Aksi durumda her sıkıştığınızda bunu deneyebilirdiniz allah korusun...
Not.. bu güvercin alışkanlığı sanırım bağımlılık yaratan bir şey..Genelde okuduğğum insanların bunlara hastalık derecesinde bağlı oldukları .Eşinize bu konuyu abarttığını gösterebilirsiniz belki bir şekilde

canım evlilikte cisellik çok önemlidir bence eşinin sana karşı böle davranma sebebi bu. sakın yanlış anlama haklıı görmüyorum çok haksız sana böyle davranmaya ama cinsellik çözülürse eşinin değişeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…