• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce eşimin gözünde zerre kadar kıymetim var mı

işkembeden konuşmak kolaydır. bütün bu sorunlar size dikkat çekme gibi geliyorsa duygu dünyanız ne alemde yada var mı bilemicem. umarım siz yaşamazsınız bunları bende intihar edenleri kınardım.
Ben intihar edeni kınamam hamileyken karnjndaki canı düşünmeyeni kınarım. Ben de hamileyken olurcesine acı çektim ama bir kez bile intihar aklıma gelmedi. Ağrı kesici ictim diye günlerce vicdanım sızladı.

Asıl iskembeden atmak nedir biliyor musunuz? Bilinçsizce sağlıksız psikoloji ile cocuk dünyaya getirip sızım sızım sizlanmaktir.

Tek beklediğiniz ilgi onu da eşiniz göstermiyor bu da sizi sürekli yalnızlığa itiyor.Konuşun diyeceğim ama o kadar senedir birliktesiniz eminim eşiniz davranışlarının farkındadır.Bazı erkekler sevgisini öyle"Canım,cicim" diyerek ya da bunu davranışlarıyla göstererek belli etmez.Sorarsınız "seviyor musun" "Seviyorum" der ama şöyle de bir şey var intihar etmişsiniz ama eşinizin dvranışları yine değişmemiş,tuhaf yaniii o_O Size hiçbir şey söylemiyor mu bu konu hakkında?

bazen canımı riske attım öenmsemedin diyorum cvp vermiyor sessiz kalıyor. ben utanıyorum bu yaptığımdan zaten intihar konusuun acmak istemiyorum. çünkü bunu kullanmak için yapmamıştım şimdide sürekli gündeme getirmiyorum kapandı gitti ama izleri içimi acıtıyo yani intihar olayı olmasaydı sevdiğine inanabilirdim. ama şimdi böyle bir tehlike atlatmşken bile kılı kıpırdamadı nasıl ınanayım sevdiğine.

Esinizle 5 yillik bir birlikteligin sonunda evlendiniz. Sanirim okul memuriyet falandi beklediginiz. Siz ne yaptiniz bu donemde? Calismiyorsunuz galiba. Evlilik oncesi de hic cinsellik yasanmamis. Cinselligi kesfedemeden bebek sahibi olmussunuz. Cok yanlislar var. Bilmiyorum yasiniz kac ama son 7 yiliniz bu evlilige idakli gecmis ve evlenince her seyin mukemmel olacagini dusunmussunuz galiba. Malesef hayat cok acimasiz. Iste bu yuzden isimi birakip esimin calistigi sehre gitmiyorum. Ayri yasamak daha kolayima geliyor. Korkuyorum gelecekten. Evlilik beklentilerinizi karsilamamis ve depresyon geciriyorsunuz.
Bu arada ben de 5 yilin sonunda evlendim. Evlilik surecim bok gibiydi. Esimle gitmedim. Ise girip kaldim istanbulda. Hep korktum anlattigin seylerden.
Psikolog tedavisine ihtiyacin var. Yalnizsin. Sosyallesmelisin. Spora git. Kurslara git. Arkadas edin. Kendini kapatma.

Ben intihar edeni kınamam hamileyken karnjndaki canı düşünmeyeni kınarım. Ben de hamileyken olurcesine acı çektim ama bir kez bile intihar aklıma gelmedi. Ağrı kesici ictim diye günlerce vicdanım sızladı.

Asıl iskembeden atmak nedir biliyor musunuz? Bilinçsizce sağlıksız psikoloji ile cocuk dünyaya getirip sızım sızım sizlanmaktir.

onceki yazdıklarımı okusaydınız cocugumu hiçe saymadıgımı yani o esnada aklıma hamılelık bile gelmedigini bilirdiniz neyse sizinle tartışmaya girecek değilim. ayrıca cocugumu yuvam kurtulsun mantıgıyla yapmadım ki bilinçsizlik olsun iyiki de olmuş o benim dünyam herşeyim. sizin psikolojiniz çok saglıklı turp gibi belli duygu dünyasından yoksun bir psikolojiye birşey olmaz zaten agrı kesıcılere devam edin bi sıkıntı yapmaz sizde...

önce bu kadar ağlamayı bırak
sen bi annesin herşeyden önce çocuğun için güçlü durman gerekmez mi?
madem yediğin lokmaya kadar sayıyor önce bi iş bul artık kpss mi olur özel mi olur durumuna uygun bi iş bul, kendi ihtiyacını da karşıla, kenara para da at az az sonra da vur tekmeyi bu adama gitsin güvercinleriyle yaşasın.
ona ihtiyacın olmadığını görünce tutuşacaktır bence.

Esinizle 5 yillik bir birlikteligin sonunda evlendiniz. Sanirim okul memuriyet falandi beklediginiz. Siz ne yaptiniz bu donemde? Calismiyorsunuz galiba. Evlilik oncesi de hic cinsellik yasanmamis. Cinselligi kesfedemeden bebek sahibi olmussunuz. Cok yanlislar var. Bilmiyorum yasiniz kac ama son 7 yiliniz bu evlilige idakli gecmis ve evlenince her seyin mukemmel olacagini dusunmussunuz galiba. Malesef hayat cok acimasiz. Iste bu yuzden isimi birakip esimin calistigi sehre gitmiyorum. Ayri yasamak daha kolayima geliyor. Korkuyorum gelecekten. Evlilik beklentilerinizi karsilamamis ve depresyon geciriyorsunuz.
Bu arada ben de 5 yilin sonunda evlendim. Evlilik surecim bok gibiydi. Esimle gitmedim. Ise girip kaldim istanbulda. Hep korktum anlattigin seylerden.
Psikolog tedavisine ihtiyacin var. Yalnizsin. Sosyallesmelisin. Spora git. Kurslara git. Arkadas edin. Kendini kapatma.

bende memur adayıyım atanamadım henüz dedğim gibi kpssye hazırlanıyorum birazda bunlardan bunaldım calışamıyorum eşim sürekli beklenti içinde yavrum gündüz uyumuyor sürekli bir telaş zaten bunalıma hazır bir psıkolojideydim yasadıklarımdan dolayı.şimdi iyice sınav stresi çok bunaldım...

bende memur adayıyım atanamadım henüz dedğim gibi kpssye hazırlanıyorum birazda bunlardan bunaldım calışamıyorum eşim sürekli beklenti içinde yavrum gündüz uyumuyor sürekli bir telaş zaten bunalıma hazır bir psıkolojideydim yasadıklarımdan dolayı.şimdi iyice sınav stresi çok bunaldım...

Bebeginizle ve kendinizle mutlu olmayi deneyin. Esinizin vurdumduymazligi daha az batar. Keske memuriyet olmadan bebek dusunmeseydiniz. Stresiniz ona yansiyir. Mutsuz bi cocuk olucak yapmayin lutfen..

Esiniz anladigim kadari ile sizin devamli suretteki hosnutsuz tutumunuzdan da sikilmis, sizden adeta kaciyor. Biraz pozitif olun, pozitif bakin dunyaya.. aglamayi birakin, boyle hayat gecmez. giyinin, makyajinizi yapin, saciniza sekil verin, alin bebenizi disari cikin, arkadas edinin, aksama guzel sofralar hazirlayin, yani bir corba bir salata da olsa neseli ve muhabbetli bir sofraniz olsun diyorum. Evinize kasvet cokmus. Once bunu halledin, sonra bakarsiniz esiniz size aldirmiyor mu, ilgisiz mi... Hala aynen devamsa o zaman daha radikal cozumlere bakarsiniz.

Utanmana gerek yok. İnsan hata yapabilir. Sevdin, evlendin sana böyle hissettiren eşin utansın.
Bence ailene anlat her şeyi ve terket evi. Bu kadar çektin diye ne yapsam çeker diye düşünüyor,
kendisini düzeltmeye ihtiyaç duymuyor. Belki gidince kıymetini anlar dangoz herif, pişman olursa
bir kez daha denersin. Ama iyi bir g.t korkusu yaşamaya ihtiyacı var emin ol.

Tek çaren ayrılmak.. Evet söylemesi kolay yapması zor , ama şu haline bir bak!!!
Ölümü düşünüosun, seni öyle bunaltmışki hrm evladından hem canından vaz geçmişsin... Buna rapmen bağırıp çağırmış.. Kendine bir hayat kur, oda güvercinleriyle yaşasın

Bu güvercin sevdası ayrı bir konu herhalde , o halde sen sabır edip çocuğu büyütüp ne yapıp edip bir işe gireceksln

suratiniza baktiginda gözlerinizde sadece degersizligini görmesini sağlayin. ayni onun gibi kendini sizin yaninda degersiz hissetmesini saglayin. onun vermedigi degeri siz kendinize verin. ondan sevgi ve ilgi dilenmeyi birakip, silkelenip kendinize gelin

Utanmana gerek yok. İnsan hata yapabilir. Sevdin, evlendin sana böyle hissettiren eşin utansın.
Bence ailene anlat her şeyi ve terket evi. Bu kadar çektin diye ne yapsam çeker diye düşünüyor,
kendisini düzeltmeye ihtiyaç duymuyor. Belki gidince kıymetini anlar dangoz herif, pişman olursa
bir kez daha denersin. Ama iyi bir g.t korkusu yaşamaya ihtiyacı var emin ol.
Bu oneriyi yabana atma lutfen
Boyle yap en azindan

Cnm okudum tum yazdiklarini ve cok uzuldum. Allah yardimcin olsun. Bir sure sakin ol, herseyden vazgec, sadece cocugunla ilgilen ve zihnini bosalt. Esini de dusunme, beklentin olmasin yani yokmus gibi davran. Onune bakmak zirundasin ve gercekci ol sence duzelir mi ? Ayrilirsan ne olur, nasil yasarsin bunlari sakin kafayla bir dusun. Biraz da guclu kadini oyna bakalim ne olacak. En buyuk ceza onu kendinden mahrum etmen olur. Umrunda olmazsa eger zaten gitme vaktidir. Burdan yorum yapmak kolay biliyorum ama lutfen uzulme. Sakin ol ve secenekleri bir gozden gecir. Kimse icin degmez cunku.

onceki yazdıklarımı okusaydınız cocugumu hiçe saymadıgımı yani o esnada aklıma hamılelık bile gelmedigini bilirdiniz neyse sizinle tartışmaya girecek değilim. ayrıca cocugumu yuvam kurtulsun mantıgıyla yapmadım ki bilinçsizlik olsun iyiki de olmuş o benim dünyam herşeyim. sizin psikolojiniz çok saglıklı turp gibi belli duygu dünyasından yoksun bir psikolojiye birşey olmaz zaten agrı kesıcılere devam edin bi sıkıntı yapmaz sizde...
Ben de size zanax tavsiye ederim kafa yapar

Eşiniz siz ona bu denli ihtiyaç duyduğunuz için şımarmış bence. Eşinizin dikkatini çekebilmek için bir bebeğin hayatını tehlikeye atmak ne demek?

Siz karşınızda sürekli ağlayan, sızlanan ve sizden bir şeyler bekleyen birisine karşı neler hissedersiniz? İnanın böyle bir tip eşiniz bile olsa size bir süre sonra antipatik gelmeye başlar.

Hamilesiniz, hassas bir dönem geçiriyorsunuz sizi anlıyorum ama bence kendinize eşinizden bağımsız bir alan oluşturmalısınız. Komşu edinin, hanımların haftalık toplantıları, günleri vs... ye katılın.

Kendinizi hayatın dışına itmeyin bu kadar...

Düğünde ne gibi bir sıkıntı oldu bilemeyiz ama sanırım hala onun kini var olabilir . Bir akşam herşeyi dört dörtlük yapın , kuaföre gidin makyaj yapın , güzel biraz da dekolte elbise , sevdiği yemekler ve müzik romantik bir ortam . Bebeğinizi de uyutmayı deneyin eğer uyumazsa yine güler bir yüzle kucağında kapıda karşılayın ama hala adam aynı tarz hareket ediyorsa ses çıkarmadan odaya çekilip ertesi gün tüm hislerinizi anlatan bir mektup bırakıp bebeğinizle birlikte yakınınızın yanına gidebilirsiniz illa ki ailenize gidin demiyorum. Ama aslına bakarsak ailelerin biraraya gelmesimde fayda var.

Ben böyle muessesenin icine tukururum.. Erkeklerin çoğu boyle okuz, odun laflarina kanmayin sakin. Hayir efendim. Merhamet sahibi sevgi dolu bir dolu erkek var. Adam aslında zaten bu karakterdeymis de sen anlamamissin. Cunku sonradan serefs.z olunmaz, serefs.z dogulur.
Senin hamileyken intihar teşebbüsun ayri bir hata. Ya evladinda kalici hasar biraksaydin?
Bu domuz yavrusu adam icin deger miydi bir omur boyu vicdan azabina.
Arkadaslarin dedigi gibi aglamayi, sizlanmayi kes. Toparlan kendine gel. Evladin icin dik dur. Sevmiyosa sevmesin, cehennemin dibine kadar yolu var.
Ailen arkandaysa, maddi olanakların varsa sevgi dilenmekten vazgeç. Ac davani, alsin eline celbi g.t olsun..
Guvercinleriyle ve arkadaslariyla mutluluklar dile.

Back