Ben intihar edeni kınamam hamileyken karnjndaki canı düşünmeyeni kınarım. Ben de hamileyken olurcesine acı çektim ama bir kez bile intihar aklıma gelmedi. Ağrı kesici ictim diye günlerce vicdanım sızladı.işkembeden konuşmak kolaydır. bütün bu sorunlar size dikkat çekme gibi geliyorsa duygu dünyanız ne alemde yada var mı bilemicem. umarım siz yaşamazsınız bunları bende intihar edenleri kınardım.
Tek beklediğiniz ilgi onu da eşiniz göstermiyor bu da sizi sürekli yalnızlığa itiyor.Konuşun diyeceğim ama o kadar senedir birliktesiniz eminim eşiniz davranışlarının farkındadır.Bazı erkekler sevgisini öyle"Canım,cicim" diyerek ya da bunu davranışlarıyla göstererek belli etmez.Sorarsınız "seviyor musun" "Seviyorum" der ama şöyle de bir şey var intihar etmişsiniz ama eşinizin dvranışları yine değişmemiş,tuhaf yaniiiSize hiçbir şey söylemiyor mu bu konu hakkında?
Ben intihar edeni kınamam hamileyken karnjndaki canı düşünmeyeni kınarım. Ben de hamileyken olurcesine acı çektim ama bir kez bile intihar aklıma gelmedi. Ağrı kesici ictim diye günlerce vicdanım sızladı.
Asıl iskembeden atmak nedir biliyor musunuz? Bilinçsizce sağlıksız psikoloji ile cocuk dünyaya getirip sızım sızım sizlanmaktir.
Esinizle 5 yillik bir birlikteligin sonunda evlendiniz. Sanirim okul memuriyet falandi beklediginiz. Siz ne yaptiniz bu donemde? Calismiyorsunuz galiba. Evlilik oncesi de hic cinsellik yasanmamis. Cinselligi kesfedemeden bebek sahibi olmussunuz. Cok yanlislar var. Bilmiyorum yasiniz kac ama son 7 yiliniz bu evlilige idakli gecmis ve evlenince her seyin mukemmel olacagini dusunmussunuz galiba. Malesef hayat cok acimasiz. Iste bu yuzden isimi birakip esimin calistigi sehre gitmiyorum. Ayri yasamak daha kolayima geliyor. Korkuyorum gelecekten. Evlilik beklentilerinizi karsilamamis ve depresyon geciriyorsunuz.
Bu arada ben de 5 yilin sonunda evlendim. Evlilik surecim bok gibiydi. Esimle gitmedim. Ise girip kaldim istanbulda. Hep korktum anlattigin seylerden.
Psikolog tedavisine ihtiyacin var. Yalnizsin. Sosyallesmelisin. Spora git. Kurslara git. Arkadas edin. Kendini kapatma.
bende memur adayıyım atanamadım henüz dedğim gibi kpssye hazırlanıyorum birazda bunlardan bunaldım calışamıyorum eşim sürekli beklenti içinde yavrum gündüz uyumuyor sürekli bir telaş zaten bunalıma hazır bir psıkolojideydim yasadıklarımdan dolayı.şimdi iyice sınav stresi çok bunaldım...
Bu oneriyi yabana atma lutfenUtanmana gerek yok. İnsan hata yapabilir. Sevdin, evlendin sana böyle hissettiren eşin utansın.
Bence ailene anlat her şeyi ve terket evi. Bu kadar çektin diye ne yapsam çeker diye düşünüyor,
kendisini düzeltmeye ihtiyaç duymuyor. Belki gidince kıymetini anlar dangoz herif, pişman olursa
bir kez daha denersin. Ama iyi bir g.t korkusu yaşamaya ihtiyacı var emin ol.
Ben de size zanax tavsiye ederim kafa yaparonceki yazdıklarımı okusaydınız cocugumu hiçe saymadıgımı yani o esnada aklıma hamılelık bile gelmedigini bilirdiniz neyse sizinle tartışmaya girecek değilim. ayrıca cocugumu yuvam kurtulsun mantıgıyla yapmadım ki bilinçsizlik olsun iyiki de olmuş o benim dünyam herşeyim. sizin psikolojiniz çok saglıklı turp gibi belli duygu dünyasından yoksun bir psikolojiye birşey olmaz zaten agrı kesıcılere devam edin bi sıkıntı yapmaz sizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?