Sizce eşimin ailesine mesafeli olmakta Haksizmiyim?

Ay onları bilemem ama siz onlara baya takıksınız.

Konusmadi diye sonra mi haber vereceklerdi yani?
Sonradan soyleselerdi esiniz diyecekti neden gec haber verdiniz adam vefat etmis ben hala tatil yapiyordum keyifle o siralar vs. Vicdan azabi cekecekti belki de
Bence de siz mesafe koyun insanlara zira siz sevmiyorsunuz onlar da sizi sevmiyorlardir emin olun boylesi daha iyi.

Estagfullah elbette haber vericeklerdi, esimle beraber ben gercekten cok uzuldum herseye en cok esim icin. Ben zaten Esime dedim hemen bilet bakip aliyoruz diye tatil fln umursamadim sadece biraz daja dusunerek hareket edenilirlerdi esim öylece kala kaldi dunyanin bi ucunda tek basima esim panik atagi var ne yapicahmizi sasirdik cok kötuydu. Ben zaten ilk bastan beri hep dikkatli davrandim insanlara ama yazdiklarimi görduyseniz ilk basta Onlar bana degersizlik hissrtirdi bu durum da devam etti

Demek ki yildizlar uyusmamis kimse kimseyi sevmek zorunda degil
Bayramlarda resmi olarak gorusup gelirsiniz olur biter
Az gorusunce de dert edilecek mevzu kalmaz zaten
Yoksa herkesin vardir es ailesiyle olaylari sorunlari
Hergun kafamiza taksak hayat zehir olur

Burdan tavsiye almak istedim safece. Nasil davranmaliyim diye? Gördugum yerde yuz göz olmuyorum onlarda öyle. Saygisizlikta etmiyorum ama sevilmedigin ortamda kalmakta nebiliyim. Uinede idare ediyorm
O insanları değiştiremezsiniz eşiniz aranızdaki seviyeyi korumalı siz yüz göz olmamalisiniz ne olursa olsun siz gelinsiniz çünkü burdaki bütün seviyeyi o korumalı

Kesinlikle öyle. Hep biz samimiyiz diye böyle özel sorular ustelik para konusu fln Hic hos degil gercekten herkesin kazanci kendine

Haklisiniz esim cok pasif kaldi birazda onun yuzunden bu durumlar. Ben yinede iyi niyerli mesafeli olucam
O onu dedi bu bunu yaptı falan neden bu kadar takiosunuz kimse sizin istediğiniz gibi olamaz değil kayınvalideniz kayniniz gorumceniz eşinizi bile değiştiremezsiniz çünkü herkesin bir karakteri bir alışmışligi var sizde dört dörtlük değilsiniz o insanları takı gibi bunu yapmadı şunu dedi diye didiklemeyin hayat kısa

Tesekurler öyle yapicam

Yanında gitseydiniz o zaman. Böyle bir durumda yanımda olmayan insanı boşardım ben olsam.

Hala haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.
Siz eşinize el gibi uzaktan üzülürken iyi, babasının vefatını haber veren ablası mı suçlu yani?
Onlara bir şey söylemedim diyorsunuz ama ikiyüzlü davrandığınızı çoktan anlamışlardır. Kimse salak değil.
Görünüşe göre mesafe koyan siz değilsiniz zaten, ablası size mesafeli.
Size verilebilecek bir tavsiye yok ki işinize bakın, insanları salın demekten başka.

Bunları tek tek not alıyor musunuz? Bu takıntı ömrünüzü yer bilginiz olsun, eş ailesi iyi olmayabilir ama bunun çözümü zırt pırt gitmek değil,bol bol mesafe koymak.Anladik ailede herkes size düşman Bunu söz ve nişanda farketmiş olmaliydiniz bile bile evlendiyseniz bu kadar şasirmamaniz gerekir.Esiniz sizi zorlamasin gitsin görsün ailesini sizde madem böyle bir aileyi kabul ettiniz oturun evinizde keyfinize bakın.......

Yazmışsınız yorum yapalım diye neden yapmayayım yorum
İçimde kalır sonra
Bende dedignizi uyguluyorum zaten zit pit gitmiyorum tadinda birakmaya calisiyotum hetseyi. Kimseye kötuluk fln yapmadim yuzlerine. Ha bende bundan sonra özel gun vs katilmam umursamam mesafemi korurum beni seven mutly Eden insanlarla vakit geciririm

Esim istemedi gelmemi bendr o gelene kadar evde tum esyalari yerlestirdim.. yok cikmaya calismiyorum benimde hatalarim vardir ama kimseyi bilerek isteyerek kirmak gecmedi icimden. Karsilikli mesafe olundu diyelim ben kendimce yapmaya calisicagim seylere yaptim karsilik alamadim. Bundan sonrada takmiyorym zsten

Sizi daha tanımadan resmınızı koyup dogumgununuzu kutlamıs
Daha sonra kutlamamıs
Şimdi o burda olsa bide ona sorsak neden diye ?
Neler anlatır kımbılır
Hersey karsılıklıdır ..sizde onlara onların gözünde neler yaptınız kimbilir
İnsanlar bir gümde o hale gelmez
Siz neden bunları madde madde sıralıyorsunuz
Herkesi rahat bırakın ..
Kım kımle gorusmek istiyorsa , nasıl davranmak istiyorsa davransın
Bukadar takılmayın bence
Esınızın teyzesınden bıle bahsetmıssınız
Bosverrr sen esınle takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…