eşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi