ben 27 haftalık hamileyim. bebeğim hep aşağıda . şu son 1 haftadan beridir de adet ağrılarım gibi ağrılarım var ,yatınca sağdan sola dönerken kasıklarım acıyo.akıntılarım arttı ve yapısı da değişti yani daha sıvı hale geldi.sizce erken doğum tehlikem var mı?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
valla nesihancım ben bi ay önce 27 haftalık 460 gram ağırlığında suyum gelmesi sonucu premature bi bebek dünyaya getirdim tamamen doktor ilgisizliği olarak yorumluyorum artık çünkü geç kalınmıştı seninde aynı şeyleri yaşamanı istemem ve tek bi doktora bağımlı kalmanı da istemem yüreğim yangın yeri gibi bu acıyı bildiğim için sende yaşama...
evet Allah ömür veriyorsa yaşıyorlar benim bebeğim yoğun bakımda hala ömrü varsa bi üç ay daha kalıcak inan bana çok zor beklemek ne olucak ne biticek die düşünmek çok zorrrrrrrrrr...
aynı sıkıntıları bende yaşadım tam bir buçuk ay iki gün ev üç gün hastane arasında geçti neyseki 35 haftalıktı doğduğunda 2700 gr dı doğduğunda hemen yanıma geldi doktor banada istirahat vermişti ama 5 yaşında bir oğlumdaha varken evde dinlenmek mümkün olamdı maalesef... neyse ki mercimeğim şimdi 7,5 aylık ve 9 kilo çok sağlıklı bunları yazıyorum ki hep kötü şeyler olmadığını mutlu sonlarında olduğunu gör ve maneviyatını yüksek tut diye sağlıklı günler diliyorum...mutlu kala.s.ben 27 haftalık hamileyim. bebeğim hep aşağıda . şu son 1 haftadan beridir de adet ağrılarım gibi ağrılarım var ,yatınca sağdan sola dönerken kasıklarım acıyo.akıntılarım arttı ve yapısı da değişti yani daha sıvı hale geldi.sizce erken doğum tehlikem var mı?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?