Sizce en yasanılır sehir hangi sehir ?

CADI KIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
34
5
26
Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum olucaktı
Sizce Türkiyede en yaşanılabilir sehir hangi şehir?
Ben doğu ve Güneydoğu illerini pek sevmiyorum.Yanliş anlaşılma olmasın Denizi olan sehirlerde yaşamayı çok seviyorum o yüzden öyle söyledim.
ekonomik olarak çok zorlamayan
kira fiyatlarının normal olduğu şehirler neresi fikrinizi almak istedim.İzmiri ve muğlayı çok seviyorum.Bana göre Türkiyenin en yaşanılası sehirleri ama kira fiyatlarının yüksek oldugunu biliyorum.Mersin de önceden daha uygun bi sehirdi ama şuan pek öyle olduğunu sanmıyorum .Sizce ekonomık olarak da gecinilebilecek sehirler nereler ?
Yorumlarda buluşalım

Benim gitme imkanım olsa Eskişehire yerleşirdim deniz yok ama rahat bir şehir
Ben Tekirdağdayim deniz var ama eski bir yer emeklilerin yaşadığı vs.

Manisa da okudum.. İnsanı muhafazakar, ama İzmir yarım saat.. Hangi yaşam biçimine göre yaşıyorsanız ikisine de hitap ediyor.. Kira fiyatlarından haberim yok, orda unıvde okudum.. Ama o zmnlar uygundu, şimdi nasıldır bilemem

Yaa Eskişehir mi orayı da yasanılır diye cok duydum
acaba kira vs nasıldır orada ?

Daha çok ögrenci kesiminine hitap eden bi şehir diye ye biliyorum

Evet biliyorum orayı
Muhafazakarların çok olduğu yerde de yasanmaz ya

Arkadaşım Akçay'a tayin oldu 3+1 10 bine buldular sahile yakın tek şikayeti kış aylarinda hep emekliler var bunaldım dedi hatta sosyalleşmek için pilatese başladı artı tarafı Balıkesir Çanakkale sebze meyve ucuz ve organige yakın köy ürünlerine ulaşmak çok kolay Çanakkale'de evler uygundu geçen sene bakmıştım sahibinden bakabilirsiniz

Sanırım artık uygun olan Bir şehir yok.Mersin de yaşıyorum kira fiyatları aldı başını gitti bulunduğum semtte evler genellikle 3+1 den başlıyor ve site tarzı 15 binden aşağı yoktur kira ara sıra ilanlara bakıyorum faturalar yüksek,keza meyve-sebze eskiden ucuzdu ama artık değil.

Evet biliyorum orayı
Muhafazakarların çok olduğu yerde de yasanmaz ya

İzmir dibinde.. Bilemedim en azndn az kiraya İzmirde yaşıyormus gibi olur cunku ben 2014 mezunuyum, tee o zmnlar Bornova yakın manısaya cok, Bornova da kıralar yuksektı, şimdi daha yukselmiştir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…