Anket Sizce en takıntılı burç hangisi???

Sizce en takıntılı burç hangisi???

• Ankete Katılan
    246

ben de başağım ve seninle aynı takıntılarım var kaydirigubbakcemile3

kaldıki yükselenim de başak :roflol::roflol:

bence boğa burçları takıntılıdır en azından benim çevremde öyle

başaktan daha takıntılı olan bir burç düşünemiyorumakannehirhele yükselenide başaksaakannehir akannehir
aman yarabbieyvahedigeldismile

aaa benim burcum mu yanlış acabaa
çok takıntılıyım ve kovayım
acaba annem yanlış zamanda mı doğurdu-tatlicadiarzu-

Ben ikizlerim. :) Çevremdeki çoğu arkadaşım ve sevgilim balık. çok zıt düşen burçlarımız var.
Bu yüzden balık olduğunu düşünüyorum çok hassas ve duygusal yapısından dolayı . Ben ikizler olarak asla o kadar duygusal ve hassas değilimdir mesela şakkıdı

Aslan kendini öve öve bitiremez,herkesten üstün olduğunu düşünür o yüzden aslan burçlarıyla fazla anlaşamam şakkıdı

Ayrıca boğalarda bişeye taktı mı takıyolar cidden :)

Son düzenleme:
Ben koç burcuyum ve bayağı takıntılıyım ya.(özellikle simetri konusunda)benneyaptımki

en takıntılı burç koç bence. arkadaşımdan biliorum suan dedikodumu yapıolar beni çekiştiriolar duymadınmı fısır fısır konuşuolar kesin benim hakkımda hep böyle kız

bence akrep kardeşimden biliyorm..taktı mı takar ne vazgeçirebilirsin ne de başka şeye ikna edebilirsinklava:

Belki garip gelecek ama oğlak diyorum ben...bir kaç oğlak tanıdım hayatımda gördüğüm en takıntılı tiplerdi.
Kendim balığım balıklarda biraz takıntılıdır, herşeyi pek çok düşünür ama çoğu şeyede aldırmaz hayatını yaşar gider.
Koçlar asla takıntılı değil dünyanın en geniş insanları bence
Aslanlar kibirlerinden dolayı takıntılı hep bi beğenilme kaygısı içinde
Yaylar fazla geniş takıntının te si yok, ikizlerde öyle bence
Akrepler kıskançlığından takıntılı olabilir
Yengeçler Başaklar takıntılı ev aile titizlik takıntısı var
Boğalar feci takıntılı bence çok inatçı olduğu için takınca tam takıyor
Bunlar benim tespitlerim kızlar ne dersiniz

terazi eksikkakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…