Anket Sizce en takıntılı burç hangisi???

Sizce en takıntılı burç hangisi???

• Ankete Katılan
    246

DoLmA'yı neden bu kadar çok seviyorsun diye soran olursa birinci neden olarak bunu göstere bilirim :p dıger neden de içten yazdıgın yorumlar olabilir:) doğum günün ne zaman canım? Akreplere ayrı bır sempatı duyuyorum :)

DoLmA'yı neden bu kadar çok seviyorsun diye soran olursa birinci neden olarak bunu göstere bilirim :p dıger neden de içten yazdıgın yorumlar olabilir:) doğum günün ne zaman canım? Akreplere ayrı bır sempatı duyuyorum :)

Teşekkür ediyorum :17:
3 kasım nüfus cüzdanında yazan :40:
annem de gece yarsı doğduğumdan 4 diyo :1:
o yüzden 3 ve 4 kasım kutlanıyo biliyomusun :52:
senin ne zaman :28:

Teşekkür ediyorum :17:
3 kasım nüfus cüzdanında yazan :40:
annem de gece yarsı doğduğumdan 4 diyo :1:
o yüzden 3 ve 4 kasım kutlanıyo biliyomusun :52:
senin ne zaman :28:

anaa hem de askım ilen aynı gün :) 4 kasımda eğer :) ki anneler doğru olanı bilir heipp... Ben de 16 kasım canım.. :)

anaa hem de askım ilen aynı gün :) 4 kasımda eğer :) ki anneler doğru olanı bilir heipp... Ben de 16 kasım canım.. :)

doğumum biraz zor olmuş benim allah nurlar içinde yatırsın canım babam o telaşadan toplu olarak farklı yazdırmış :16:
akrepler toplantısı yaacaz neredeyse :52:
istersen eylülün topiğine gel orada konuşalım burayı meşgl etmiyelim :1:
tatlı sohbetler topiği :10:

doğumum biraz zor olmuş benim allah nurlar içinde yatırsın canım babam o telaşadan toplu olarak farklı yazdırmış :16:
akrepler toplantısı yaacaz neredeyse :52:
istersen eylülün topiğine gel orada konuşalım burayı meşgl etmiyelim :1:
tatlı sohbetler topiği :10:

mekanı cennet olsun babacığının.. Sohbetımıze yarın eylülün topikten devam ederiz canım.. Çıkıyorum şimdi. Iyi geceler :)))

Son düzenleme:
Bende aslanim çok daa takintiliyimdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben fazlasiyla takintilimdirr ....teraziyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back