Anket Sizce en takıntılı burç hangisi???

Sizce en takıntılı burç hangisi???

• Ankete Katılan
    246
ben aslan değilim ikizlerim ama aslanların takıntılı kişiler olduklarına inanmıyorum keyifli zevkli en güzeli en iyiyi tercih eden bir burçtur haa liderlik özelliği vardır ama arkadaşlıkları keyiflidir..

zate hiç anlamamışımdır her taşın altından aslan burcunu çıkarırlar....
gidin başla burçlarla uğraşın be...Çok üzgünüm çoook
biz kendi krallığımızda,lüksümüz içinde kimseye tama etmeden yaşıyoz diye bu kadanda uğraşılmazki...
hadi alla sen........:roflol:
bunlar bizi kıskanıyor kıskanıyor ondan her taşın altından bizi çıkarıyorlar dimi ama :kahve::kahve:

zate hiç anlamamışımdır her taşın altından aslan burcunu çıkarırlar....
gidin başla burçlarla uğraşın be...Çok üzgünüm çoook
biz kendi krallığımızda,lüksümüz içinde kimseye tama etmeden yaşıyoz diye bu kadanda uğraşılmazki...
hadi alla sen........:roflol:

Hadi Aslan larrrr kim tutar sizi. Benim karşıma çıkanlar öyleydi valla...
Ama bak fikrimi değiştirdiniz kız...
Ha bu arada Akrep takıntılı çıkar diye düşündüm anketde ama ikiside çıkmadı.kaydirigubbakcemile3

bu başakların günahı ne:roflol:. ... önde gidiyoruz, maşallah bize.:nazar: ne takıntılıymışız öyle...

bu başakların günahı ne:roflol:. ... önde gidiyoruz, maşallah bize.:nazar: ne takıntılıymışız öyle...

Canım Başak olayını bende anlamdım valla:jeyyar:
Benim annem ve bi kaç yakın arkadaşım başak ama ne takıntısı ya. Süperler o konuda gerektiği kadarlarkaydirigubbakcemile5

Aman burçlara inanmıcan onlara bakmadan da durmıcannnnhihoyyyt

akrep ve oğlak burcu bence takıntılı.başlarına bi olay geldğinde veya biri ona yalan söylediğinde sürekli aynı şeyleri tekrarlıyolar.yani bazı şeyleri kafalarına çok takıyolar.

Yalandan rahatsız olmak takıntı değil bir tepkidir..Takıntılı olan yalan söyleyen kişidir.Yalan söyleme takıntısı var demektir ve bunun doğal bir olaymış gibi karşılanmasını bekliyordur...kaydirigubbakcemile3

doğrudur koç çok takıntılıdırkaydirigubbakcemile5

aslan da kısmenyerimseniben

ama kova çok rahattır bazen rahatlığı rahatsız bile eder etrafı :icecream:

Evet, kendimden biliyorum bir kova burcu olarak..
Bazan çok fazla rahat oluyorum,kendimi hiç kasmıyorum,beynimi yormuyorum strese girmiyorum fazla...Obsesif değilim.Bu rahatlığıma bazan ben bile kızıyorum..kaydirigubbakcemile3

akrep ve oğlak burcu bence takıntılı.başlarına bi olay geldğinde veya biri ona yalan söylediğinde sürekli aynı şeyleri tekrarlıyolar.yani bazı şeyleri kafalarına çok takıyolar.

Ya evet bir akrep olarak kabul ediyorumda benim ay burcum Oğlak'dadelikafadulden
Aman Allah'ım işte ben bu yüzden takıntılıyımkaydirigubbakcemile4

Evet bana yalan söylendiğinde hiç unutmam. Yalana gelemem keserim ilişkimi. Ama aileden yada iş hayatından biri ise görüşme zorunluluğunsaysam gardımı alırım. Yüzüne vurmam sürekli ama artık ona hiç ama hiç güvenmemkaydirigubbakcemile
KATİ SÜRETLE.......
Takıntılı olduğum en önemli noktalar planlarımın bozulmasına hiç gelemem.Sinir olurum offff puuffff diye geçer....
Birde ortada sorun varsa çözülmelidir. Çözmeden içim rahat etmezşakkıdı
Aman ben böyleyim ama böyle mutluyum....

Bişey olunca günlerce kafamdan gitmiyo öyleyse ben takıntılıyım diye düşündüm ama çoğunlukla başak işaretlenmiş şakkıdı

Son düzenleme:
kendim kovayim ve cok takintili bir kisilige donustum, 21 yasindayim onceden boyle degildim... umarim cok rahat biri olurum ilerde.. boyle giderse cildiriririm cunku.

yaya kimse oy vermemiş
demekki takıntılı değilmişiz
doğruda hiç takıntılı değilimdir çok şükür

Back