Anket Sizce en takıntılı burç hangisi???

Sizce en takıntılı burç hangisi???

• Ankete Katılan
    246
Aslan tabiki :delphin:
Kendini övmekten başka yaptığı birşey yoktur :1closedeyes:
Kendini övdüğü kadar da olsa bari :kahve:
Kendini bişi sandığı iiçinde genelde takıntılı olurlar :tomato:
Her aslan için demiorum çünkü yükselen farklı olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:

benim yükselenim aslan, acep bende takıntı varmıdır ki fisfisfis

Bence en takıntılı burçlar başak ve aslan..
başaklar olmadık şeyleri büyüttükçe büyütürler.Obsesiftirler.
aslanlar da çok şeyi sadece kendilerinin bildiğini sanıp sürekli kendilerini övdükleri için takıntılıdırlar.

yerimsenibenben takıntılı degilim ama yokta degil ben koçum zaten:lepi::lepi:

Bence en takıntılı burçlar başak ve aslan..
başaklar olmadık şeyleri büyüttükçe büyütürler.Obsesiftirler.
aslanlar da çok şeyi sadece kendilerinin bildiğini sanıp sürekli kendilerini övdükleri için takıntılıdırlar.

Aslan hakkında bende takıntılı olduklarını düşünüyorum. Ama başak'ı pek düşünmezdim. Diğer düşündüğüm burç da Akrep'di. Kendi burcumdelikafadulden

Takıntılıyıımm ama ters duran eşyalaraaa:roflol: :roflol:
Bu sayılırmı :)onun haricinde bi takıntım yoktur:kahve:

hülyacım, ukalıkları had safhada olur doğru ama ukalalıkları takıntıya girer mi bilmiyorum.

diğer yönlerden takıntılı olduklarına 14 senedir bir erkek aslan annesi olarak katılmıyorum. hayatımda çok yakından tanıdığım yetişkin 2 bayan 1 erkek aslan daha var...son derece kendileriyle barışık eğlenceli dost canlısı kişiler. takıntılı olsalardı ben çok rahatsız olacağımdan dostluğumu keserdim.

aslanlar çok ukalalar buna sonuna kadar katılıyorum ama esprili kişilikleriyle bunu o kadar sevimli bir hale getiriyorlar ki batmıyor rahatsız etmiyor.

bana göre en takıntılı burç balık. kafalarına taktıkları birşeyi aylarca yıllarca, ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi durmadan gündeme getirmelerleri çekilir gibi değil.

hülyacım, ukalıkları had safhada olur doğru ama ukalalıkları takıntıya girer mi bilmiyorum.

diğer yönlerden takıntılı olduklarına 14 senedir bir erkek aslan annesi olarak katılmıyorum. hayatımda çok yakından tanıdığım yetişkin 2 bayan 1 erkek aslan daha var...son derece kendileriyle barışık eğlenceli dost canlısı kişiler. takıntılı olsalardı ben çok rahatsız olacağımdan dostluğumu keserdim.

aslanlar çok ukalalar buna sonuna kadar katılıyorum ama esprili kişilikleriyle bunu o kadar sevimli bir hale getiriyorlar ki batmıyor rahatsız etmiyor.

bana göre en takıntılı burç balık. kafalarına taktıkları birşeyi aylarca yıllarca, ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi durmadan gündeme getirmelerleri çekilir gibi değil.

ben aslanım=ukalayım= sevimliyim=tipik bi aslanım zaten belli dimi böyle bi cümleden :roflol::roflol:

Zakkumcum valla doğru söylüyorsun benim anneannem balıktır vee bir şeyi kafasına taktımı takarrrr ohooooooo hep ısıtıp ısıtıp koyar hele gene üzüldüğü bir konu isekafamçokkarıştı

gaççılın leyn...
aslan geldi... hoorrrr :jeyyar:
kralım ben,yıkarım asarım keserim
ukala olabilirim ama yufka yürekli ve merhametliyim
herşeyden önce eğlenceliyim be...hihoyyyt
takıntıda neymiş?
beni taksınlar takacaklarsa...
asla takmayı bırak, tokmakla dahi işim olmaz..........:dilcikar:

gaççılın leyn...
aslan geldi... hoorrrr :jeyyar:
kralım ben,yıkarım asarım keserim
ukala olabilirim ama yufka yürekli ve merhametliyim
herşeyden önce eğlenceliyim be...hihoyyyt
takıntıda neymiş?
beni taksınlar takacaklarsa...
asla takmayı bırak, tokmakla dahi işim olmaz..........:dilcikar:

canikom sen aslanmıydın:1shok:

şimdi anladım neden çok iyi anlaştığımızı, esprili kendinle barışık takıntılı olmayan kişilere hayranım:asigim:Şeniz

TERAZİ burcu bi arkadaşım var, burcunun özelliği mi kendi manyaklığı mı bilmiyorum ama yok böyle bişey daha dünyada.

bence su grubu daha takıntılı oabiliyor..balık,yengec,akrep........
kişilikte önemlı huyu suyu.neysem sacmalamayayımmm en iiyisiiii:roflol:

zate hiç anlamamışımdır her taşın altından aslan burcunu çıkarırlar....
gidin başla burçlarla uğraşın be...Çok üzgünüm çoook
biz kendi krallığımızda,lüksümüz içinde kimseye tama etmeden yaşıyoz diye bu kadanda uğraşılmazki...
hadi alla sen........:roflol:

Back