Sizce düşer mi? Çıkar mı?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar ev alırken bilezik borcu almıştık o zamanlar 7,500 bozdurmuştuk şuan 29,300 oldu arada dağlar kadar fark var çeyrekte çok yükseldi sizce düşer mi

Keşke bankaya hatta tefeciye borçlansaydiniz,altına borçlanır mı (
Ben uzun zamandır takip ediyorum, Ekim'de 500 TL olacak deniyordu gram altin, oldu cidden. Şimdi okuduğum her yer de artış devam edecek diyor. Bence inmez, neden insin ki? Ekonomi berbat gidiyor bir müdahale de olacak gibi durmuyor

Ben 2017de evlendim biziklerimi bozdurdum o zaman 146ydı altının gramı .d düşerse alırız tekrar diye bekledik düştü ama bil bakalım ne ? .d

beklemeyin altın artık yolunu aldı ülke batıyor fişini çekin

TL değer kaybediyor günden güne ama altın tl nin değer kaybından bağımsız olarak tüm dünyada yükseliyor. düşmesi çok düşük ihtimal bana göre.

Her sene eşimin söylediği şeydir bu . Ocağı bekle bak gorceksin altın nasıl düşüyor. Ulan 3 senedir. Altının düştüğünü görmedim . Zarar da etsem altın alırım. Allah yardımcın olsun bu arada . Sana iyi şeyler söylemek isterdim ama malesef

Kızlar ev alırken bilezik borcu almıştık o zamanlar 7,500 bozdurmuştuk şuan 29,300 oldu arada dağlar kadar fark var çeyrekte çok yükseldi sizce düşer mi
Düşmez biran önce alın verin borcu hiç takip etmiyormusunuz gündemi sizce düşüş olması mümkün mü en fazla düzeltme yapılır onda da küçük miktarlar duserr yine yükselir

Hiç düşmedi hiç düşmeyecek.

Aylık 1 _2 liraları düşmekten saymıyoruz.

1 gün içinde 10 lira birden çıktığını gördüm ama düştüğünü görmedim.

Altınla borç almak kesinlikle akli selim bir insanın işi değil.

Keşke benim de çevremde altından borç alacak kadar şuurunu kaybetmiş biri olsa.

Hemen bugün altından borc veririm. Ve sonra zengin olurum.

Bu arada 2017 de cebimde olan 15 biN lira ile 100 gram altın aldım. Şu an 50 binin üzerinde.

Babam bundan yaklaşık 12 _15 sene önce 20 bin liraya altın almış.

O altın ile ablama düğün yaptı. Bana düğün yaptı. Evinin icini sıfırdan yeniledi. Halen daha 100 binden fazla parasi duruyor.

Altın düşmez. Altın düser diyen bu işten anlamayan bi insandır net.

2 liralık, 5 liralık düşmeleri dikkate almıyoruz. Onlar kimseyi batırmaz da çıkarmaz da.

Kesin olan şey artmaya devam edecegidir

Tum altınlarımla kucuk bir şehirde ticari taksi alıp kiraya verdik kira mız ödenmiyor Çünkü kiraya verdiğimiz adam çok zor durumda pandemi yüzünden iş yapamıyor bizde bir şey diyemiyoruz üstüne üstlük ticari taksinin kredisini de biz ödüyoruz ama o anki altın kalsaydı şu an kat ve kat zengini olmuştuk Sağlık olsun Bize de dua edin pandemi bitsin ve kredi ödeyelim

Asla düşmez o halti bizde yedik zamaninda hemde 11e bozdurdugumuz altını 29 bin ödedik darısı başınıza rabbim bu hataya düşürmesin kimseyi

Düşmsz

3. Dünya ülkelerinde henüz düştüğü görülmedi daha da artmadan kredi çekip kapatın derim yakın zamanda faizlerde yükselecek.

Asla düşmez o halti bizde yedik zamaninda hemde 11e bozdurdugumuz altını 29 bin ödedik darısı başınıza rabbim bu hataya düşürmesin kimseyi
Bizde bir an önce verme derdindeyiz 1 hafta önce 26 bindi 60 gr bilezik şuan 29 bin

Düşmez biran önce alın verin borcu hiç takip etmiyormusunuz gündemi sizce düşüş olması mümkün mü en fazla düzeltme yapılır onda da küçük miktarlar duserr yine yükselir
Şuan altın yapıyoruz borcu borçla kapatmak istemiyoruz 5 ayı bulur biriktirmemiz ama bu süre zarfında çıkmaya devam edecek

5 ayda basını alıp gidecek elinizi çabuk tutun oğlum mayıs sonu nisan bası gibi dogdu o zaman aldigimda gramı 378idi beş ay bitti şuan grami baktim 534 lira
Gramda 156 lira fark var beş ay onceyle sözcüsünün 5 ay sonraki halini
şimdi kapatip tl olarak borçlansan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…