• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru mu yapıyorum ?

Heves ediyormuş, zaten kendine ne alsa hepsini kardeşine veriyor saat aldı 400 tl ye giderken unuttu bende dedim ki sizinkilerden alıpda sana kargoyla göndereyim yok kardeşim takar diyo. Hep böyle bu çocuk
Boyle adama acimam ben olsam. Ayranlari yok icmeye durumu var cunku. Ailesine elbette harcasin ama boyle gerzek seylere su yoklukta para vermek sacma ve mantiksiz. Evinin erzagini alsin ses cikaran zaten dusuncesizdir. Ama pahali saattir ayakkabidir. Bunlara para harcayip da sevgilinin iki ceyregine goz dikilmez. Senden teklif gelse bile hayir demeliydi.

Bile bile neden altın bozdurmayı teklif ettiniz o halde? Bence açıkça söyleyin; bana para yok sıkışığım dedin diye ben altın bozdurmayı teklif ettim ama görüyorum ki ailene bulabiliyorsun. O halde ikimiz de sıkışmayalım en iyisi görüşmeyi erteleyelim, diye.
Para için mi yani der bana o zaman. Zaten şimdi evlenmiyoruz diye kızıyor para için benle evlenmiyosun para için uzaktayız diyor. Ben çok borcun var benimde okulum yeni bitti aileme destek olmam gerek dynce... Ben ilk başta ailesiyle böyle planları olduğunu bilmiyordum tahmin ediyodum daaa... Neyse sonradan düşündüm bu çocuk bana anlattıklarıyla kalmaz dedim çnkü o haftada bir geldiğinde bile eve tıka basa alışveriş yapıp annesine babasına kardeşine para bırakıp dönüyor.

Benim zoruma gide şey parası yoksa hiçbiyere harcamasın bana yok diyipte şunları alcam bunu yapcam aileme demesine üzülüyorum. Yada bana desin ki açık açık benim param kısıtlı seninle harcamak istemiyorum. Aileme harcamak istiyorum.Kendimi kötü hissediyorum
Ya iyide adam bugüne kadar senin elini cebine sokturmamış sen diyorsun ki seninle harcamak istemiyorum desin. Bi kere su var her harcamanın yeri ayrı. Atıyorum ayakkabı alır adam ama karta taksit yapar 20 lira 20 lira öder her ay ama lokantaya gidip karta taksit yapamaz gibi mesela. Birde o gün parası olmadığını konuşmuştur sizde öyle deyince içi rahatlamıştır ailesine de yapmak istediği seyleri rahatça planlamıştır. Anlattıklarından yola çıkarak diyorum ki sevgilin "oooo harcamaları x e yıktım aileme harcayın parayı" diyecek bi tip değil gibi. Yani şimdi sevgilin sana harcadığı her para için "buda kendi ailesine harcıyor elini cebine atmıyor hiç " gibi bişey düşünse üzülmez misin

Heves ediyormuş, zaten kendine ne alsa hepsini kardeşine veriyor saat aldı 400 tl ye giderken unuttu bende dedim ki sizinkilerden alıpda sana kargoyla göndereyim yok kardeşim takar diyo. Hep böyle bu çocuk

Ben bir şey diyeyim mi? Şimdi siz evlenseniz, sen yanına gitsen. Orada iş bulamayacaksın hemen, bu sefer de masrafların olacak. Kendisi maddi durumu elvermezken lüks harcamalar yapıyor ama senin ufacık bir göz kalemi masrafın bile ona batacak. Böyle geliyor bana nedense.

Günaydın KK'nın güzel hatunları :KK36:
Sevgilim Cizre'de görev yapıyor polis memuru, oraya gideli 2 ay oldu.
Önümüzdeki ay izne gelmeyi düşünüyor inşallah Rabbim nasip ederse
Dün akşam konusuyorduk benim 7 Kasım da doğum günüm var sevgilimde dedi ki normalde doğum gününde orda olmak istiyordum ama bu ay sıkıntılarım var hayatım maaşı alınca gelcem ayın 15inden sonra dedi
Bende olsun senin canın sağolsun dedim.
Onun üstüne daha 2 gün önce maaşımı aldım sadece elime kalan 300 lira nasıl yapıcam bilmiyorum gelince maddiyatı düşünmek istemiyorum ama uçak bileti var gezcez ihtiyaçlar olcak falan dedi. Bide 2 günlüğüne kaçamak yapmak istiyoruz sevgilimle kalcak yer parası da olcak haliyle. Ee bide gezerken araba falan kiralamayı düşünüyo yollarda boşuna vakit harcamamak adına çünkü ikimizinde vakti kısıtlı.
Her neyse kısacası en az 1500 tl para gerekiyor bunlar için.
Bnde asgari ücretle çalışan bi kızım kazandığım parayı olduğu gibi kendi ailem için harcarım kardeşlerime harclık market alışverisi falan doğru düzgün kendime bişey almam...
Geçen ay ki maaşımla da kendimi sıktım biraz 2 tane çeyrek altın aldım o kadar mutlu oldum ki ilk defa kendim geleceğe dair bi yatırım yaptım biryerlerden başladım diye çok sevindim.
Bundan sevgilime de bahsetmiştim her neyse işte,
Sevgilim böyle maddiyattan bahsederken bende üzüldüm bende sen canını sıkma benim altınları satarız dedim bide kasımın ilk haftası maaşımı alcam ordan da ayırırm 200 tl falan dedim.
Oda sen ciddi misin dedi evet tabikide sonuçta bugüne kadar hep sen veriyordun gezdik yedik içtik dedim. Oda bana destek olmana çok sevindim içim rahatladı dedi.
Her ne kadar ilk birikimim olan altınlarımı satmak istemesem de söylemiş bulundum.
Daha sonra konusurken işte gelince kardeşine ayakkabı sözü vermiş ona nıke den yada adidastan güzel bi ayakkabı sözüm var onları falan karttan geçerim bide evdekilerle bigün doya doya gezmeye çıkarız, 2 yaşında çok tatlı bi yeğeni var , ona da hediyeler almam lazım dedi. Gelmişken bide alışveriş yapar iderken de anne babasına harclık bırakır çnkü onun huyu böyle ailesinden asla kısmaz.
Şimdi bütün bunları sıralayınca bende kötü oldum açıkcası tamam parası olmayabilir ama bunların hepsini nasıl yapacak , borçla kartla bi şekilde yapıcak.
Bugüne kadar zorda kalmadıkca bana elimi hiç cebime attırmadı ama ben yine de hep destek oldum ona fırsat vermedim bu duruma...
Şimdi ailesiyle böyle planlar yaparken benim kenarıma aldığım altınlarımı satmam ne kadar doğru sizce yoksa ben mi abartıyorum.
Ne biliyim işte yaa ben dişimden tırnağımdan artırdım öyle aldım onları , Sevgiliminde düşünmesi gerekmez miydi bunu önceden.
Yeri geldi kendi ailemden esirgedim kenarımda bişeyim olsun zor günler için diye
Şimdi o altınları çıkartıp sevgilime verince sanki o ailesyle daha rahat gezsin tozsun evine alışveriş yapsın diye vermiş gibi olcam diye hissediyorum.
Utanıyorum da bunları düşünürken kararsız kaldım kısacası...
Ben kocama bu kadar hesap dökümü yapmıyorum sen şimdiden başlamışsın:işsiz:

Dün akşam konusuyorduk benim 7 Kasım da doğum günüm var sevgilimde dedi ki normalde doğum gününde orda olmak istiyordum ama bu ay sıkıntılarım var hayatım maaşı alınca gelcem ayın 15inden sonra dedi
Onun üstüne daha 2 gün önce maaşımı aldım sadece elime kalan 300 lira nasıl yapıcam bilmiyorum gelince maddiyatı düşünmek istemiyorum ama uçak bileti var gezcez ihtiyaçlar olcak falan dedi. Bide 2 günlüğüne kaçamak yapmak istiyoruz sevgilimle kalcak yer parası da olcak haliyle. Ee bide gezerken araba falan kiralamayı düşünüyo yollarda boşuna vakit harcamamak adına çünkü ikimizinde vakti kısıtlı.
Bnde asgari ücretle çalışan bi kızım kazandığım parayı olduğu gibi kendi ailem için harcarım kardeşlerime harclık market alışverisi falan doğru düzgün kendime bişey almam...
Geçen ay ki maaşımla da kendimi sıktım biraz 2 tane çeyrek altın aldım o kadar mutlu oldum ki ilk defa kendim geleceğe dair bi yatırım yaptım biryerlerden başladım diye çok sevindim.
Sevgilim böyle maddiyattan bahsederken bende üzüldüm bende sen canını sıkma benim altınları satarız dedim bide kasımın ilk haftası maaşımı alcam ordan da ayırırm 200 tl falan dedim.
Oda sen ciddi misin dedi evet tabikide sonuçta bugüne kadar hep sen veriyordun gezdik yedik içtik dedim. Oda bana destek olmana çok sevindim içim rahatladı dedi.
Her ne kadar ilk birikimim olan altınlarımı satmak istemesem de söylemiş bulundum.
Daha sonra konusurken işte gelince kardeşine ayakkabı sözü vermiş ona nıke den yada adidastan güzel bi ayakkabı sözüm var onları falan karttan geçerim bide evdekilerle bigün doya doya gezmeye çıkarız, 2 yaşında çok tatlı bi yeğeni var , ona da hediyeler almam lazım dedi. Gelmişken bide alışveriş yapar iderken de anne babasına harclık bırakır çnkü onun huyu böyle ailesinden asla kısmaz.
Şimdi bütün bunları sıralayınca bende kötü oldum açıkcası tamam parası olmayabilir ama bunların hepsini nasıl yapacak , borçla kartla bi şekilde yapıcak.
Bugüne kadar zorda kalmadıkca bana elimi hiç cebime attırmadı ama ben yine de hep destek oldum ona fırsat vermedim bu duruma...
Şimdi ailesiyle böyle planlar yaparken benim kenarıma aldığım altınlarımı satmam ne kadar doğru sizce yoksa ben mi abartıyorum.
Ne biliyim işte yaa ben dişimden tırnağımdan artırdım öyle aldım onları , Sevgiliminde düşünmesi gerekmez miydi bunu önceden.
Yeri geldi kendi ailemden esirgedim kenarımda bişeyim olsun zor günler için diye
Şimdi o altınları çıkartıp sevgilime verince sanki o ailesyle daha rahat gezsin tozsun evine alışveriş yapsın diye vermiş gibi olcam diye hissediyorum.
Yiğenine neden hediye alıyorsun ailesinin düşünmesi lazım asgari ücretle çalışıyorsun. Bu ay ailesine harçlık bırakmasın madem sıkışık dediğin kadar

Büyük ihtimalle benden ve yazdıklarımdan hoşlanmıyorsun.
Cevap bile vermeye tenezzül etmediğine göre belki de engelledin beni.
Sorun değil, benim için.
Yarın evlenmeye kalktığınızda senin anan baban nasıl razı olacak borç içinde yüzen adama? Bu da burada dursun diyecektim,sadece.

Sevgili grill evde pek mutlu değilim bu bir gercek, sürekli azarlayan bağırıp çağıran bi anne babam var ve fazlasıyla sorumluluklarım... Maddi manevi. Sevgilimi seviyorum 3 sene geçirdik hele 2 senesini dolu dolu yan yana..
Sevdiğim için olsa gerek hepsinin bigün üstesinden geliriz diye düşünüyorum off offff bazen bende sevmek istemiyorum ama napayım.
Geçen akşam tartıstık daha konu 2.000 tl ile geçinmeye geldi evlilikten falan bahsederken.
Hani düğün için kredi çekse geriye maaşından o kadar kalıyomuş bende geçinmek çok zor zaten ev kirası faturası en az 1500 tl valla o sıkıntı da ben çocuk düşünmem kendimizden bi şekilde kısarız ama çocuğumdan asla kısmak istemem dedim. Öyle diyince sinirlendi asg.ücret alanlar nasıl geçiniyo ben polisim 4.000 maaşım var benm sevgilim borçtan korkuyo seni tanımasan bi mühendis bul kendine dcem dedi bana. Çok kızdı

Yeminle içim şişiyor.
Hadi bu adam havalarda geziyor da sen neden bu kadar konuşturuyorsun onu?

Düşüncelerine bakıyorum olgunsun, yaşadıklarına bakıyorum yok hiç değilsin.

Ablacım her şey para değil diyen biri olduysa çıkar onu hayatından nolur.
Çok fena işlemiş seni.
Bu borçla bu düşüncedeki adamla hiçbir şeyin üstesinden gelemezsiniz, anca kavga edersiniz.

Sesini çıkarırsan kavga edersiniz, çıkarmazsan daha daha daha fazla borç ödersiniz.
Hayat mı bu?

Para için mi yani der bana o zaman. Zaten şimdi evlenmiyoruz diye kızıyor para için benle evlenmiyosun para için uzaktayız diyor. Ben çok borcun var benimde okulum yeni bitti aileme destek olmam gerek dynce... Ben ilk başta ailesiyle böyle planları olduğunu bilmiyordum tahmin ediyodum daaa... Neyse sonradan düşündüm bu çocuk bana anlattıklarıyla kalmaz dedim çnkü o haftada bir geldiğinde bile eve tıka basa alışveriş yapıp annesine babasına kardeşine para bırakıp dönüyor.
Sizinki pek para için olmuyor yalnız. Ayda 4 bin alırsın kendini ona göre ayarlarsın ama ayda aldığın 4 bini çar çur edip eline 2 bin kalıyorsa bu sıkıntı. Önce bir kendi parası tamamen eline kalsın, kredisi bitsin bakalım. Bugün 300-500ün hesabını yapıyorsa yarın da yapacak.

2 günde maaşını nasıl eritmiş yahu, Şark parasıyla birlikte 4 bine yakın maaşı var bu adamın

Evet yanlış yapıyorsun ısrarla yanlış yapıyorsun kafanı çok vuracaksın duvarlara ama iş işten geçmiş olacak
Bu adam hemen ısrarla evlenmek istemiyor muydu yahu ? Evlenmek isteyen para biriktirip yatırım yapar geleceğe ota b.ka harcamaz parasını yanlış mıyım? :işsiz:

Yerinde olsam altinlarimi satmazdim
Kardesine nike ayakkabi almayi biliyorsa o zaman ayagini yorganina gore uzatsin
Gezmek icin altin bozuldugunu da ilk kez duyuyorum
Sen nasil disinden tirnagindan arttirdiysan o da artirsin memur sonucta duzenli bir geliri var
Karttan cekip olmayan parayi harciyor sense olan altinini bozduruyorsun hic mantikli degil :110:

Ay resmen hayatını yakmaya adım adım gidiyorsun o kadar üzülüyorum ki anlatamam, başım ağrıyo senin.konularını okudukça, benim eşim de polis az çok eline geçen parayi tahmin ediyorum, o polis sen de çalışacaksın pekala ortalamanin üstünde bir hayat sürebilirsiniz ama adam.kopuk gör bunu yahu

Isin var senin bununla canim, yemez icmez ailesine yedirirsiniz iste mis gibi evlenince. Tabi dügünde takilan altinlar paralarda direk kaynananin yada kayinbabanin cebe ohhh miss. Oglucagizlari calisiyor nasilsa, gelinde misler gibi calisir. Olmadi ayni evde otturursunuz, yada daha iyisi seninki kredi ceker ailesine ev alir. Coook iyi düsün coook

Sevgi nasıl oluyor ben de bunu anlamıyorum.
Maddi manevi beni tatmin edemeyen adamın nesini seveyim?
Beni ezip geçerek ailesini üstün tutan adamın nesini seveyim?
Paranoyaklık derecede kıskançlığı olan adamın nesini seveyim?
Aldatma şüphen vardı,yanlışsam affet,bu adamın nesini seveyim?
Gerçekten Kelebek sen bu adamın nesini seviyorsun?
Ya bilmiyorumm, ona göre hepsi benim hüsnü kuruntum ben abartıyorum

Yalnizkelebek Yalnizkelebek bekarken ve nişanlılık döneminde parasını yönetmesini bilmeyen aynı sevgilin gibi sağa sola savuran bir adamla evliyim ben şu an da yani tecrübe konuşuyor kulağına küpe yapmak istersen geleceğin hakkında şimdiden bilgi verebilirim :işsiz:akıllı kızsın tecrübelerin yabana atılmaması gerektiğini bilirsin

Back
X