- 3 Kasım 2024
- 61
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
-
Diğer konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Konunuzu eklerseniz eğer önceki konuyu bilmeyenler de yardımcı olur
Bakabilirsin ekledim knkDiğer konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Konunuzu eklerseniz eğer önceki konuyu bilmeyenler de yardımcı olur
O kadar farkındayım ki ama ayrılamıyorum bağımlı oldumSevmek sevilmek böyle bir şey değil bunu karşına doğru insan çıkınca anlayacaksın. Toksik ayrıl barış ilişkide ister istemez bağımlılık oluyor kolay atlatamıyorsun ayrılığı bu yüzden gitgeller oluyor seni sevdiğinden değil seni seven insan ağlamana bile kıyamaz çabaladığında çabanı hiçe saymazdı. Böyle bir ilişki yaşadım tecrübelerim sonucu bunları yazıyorum. Kendine yazık edersin...
Bakabilirsin ekledim knk
Bende farkındayım her şeyin de vazgeçemiyorum 3 kilo verdim 1 haftada ya enayi gibi hissediyorum kendimiAyril barış ilişkiden olmaz çocuk değilsiniz bu ilişki de gelecek yok
Sonunu biliyorum bu hikayenin seni sadece uyarmak istedim. İlişkinin içinde bağımlılık varsa eninde sonunda bitiyor. Sen dersini alana kadar böyle ayrıl barış devam edersiniz. Sonu da genellikle sen veya karşı tarafın yeni bir bağımlılığın heyecanına kapılmasıyla son bulur. O yüzden soğumaya bak acını çek erkenden bitir.O kadar farkındayım ki ama ayrılamıyorum bağımlı oldum
Gerçekten öyle başka zaman rahat rahat ayrıl diyeceğim şeyi kendim yapamıyorumHerkesin derdi kendine ağır tabi.
Valla silkelenip ayrılacaksın kanka.Gerçekten öyle başka zaman rahat rahat ayrıl diyeceğim şeyi kendim yapamıyorum
Çok haklısın teşekkür ederim o kadar duygusalım ki ilgilendiğin için ağlıycam şimdi qkfnwodmValla silkelenip ayrılacaksın kanka.
Kocan değil boşanma derdin olsun.
Kan bağın yok, söküp atmakta zorlanasın.
Toksik, saçma sapan bir şeye enerjini harcamak neden?
Bir de annen konuşmuş, yeminler ediyormuş vs vs.
Dertsiz başına dert aramaktan başka bir şey değil bu.
Ne kadar var 18 e girmenize?Diğer konuda anlattım ama yanlış anlaşılmış profil yüzünden ayrılmadık ayrıl barış oluyordu çünkü çok uzağız sık kavga ediyorduk sonra bi anda soğuk oldu 1 hafta çabaladım normalde yaptığı şeyleri yapmadı ağladım dinlemedi ayrıldım 5 gün geçti bugün hesap açıp instadan yazmış lütfen bak diye anlattı 5 gün izni varmış patrondan izin almaya çalışmış 11i doğum günüm sürpriz yapacakmış o yüzden böyle davranmış yalvarıyor annemi aradı annemde pilman falan dedi ama içim rahat değil
ÖNCE Kİ KONU
Eski profilin çok güzel onu koy demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
19um o da 21Ne kadar var 18 e girmenize?
Ben çok üzülünce dayanamadı aradıBahsettiğiniz kişi sevgiliniz ? Anneniz niye muhatap oluyor anlamadım. Benim annem kocamla boşanacak olsa araya girmez ki bence de doğrusu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?