Sizce doğru mu söylüyor annemde konuştu çok pişman diyor?

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
14
-3
24
Diğer konuda anlattım ama yanlış anlaşılmış profil yüzünden ayrılmadık ayrıl barış oluyordu çünkü çok uzağız sık kavga ediyorduk sonra bi anda soğuk oldu 1 hafta çabaladım normalde yaptığı şeyleri yapmadı ağladım dinlemedi ayrıldım 5 gün geçti bugün hesap açıp instadan yazmış lütfen bak diye anlattı 5 gün izni varmış patrondan izin almaya çalışmış 11i doğum günüm sürpriz yapacakmış o yüzden böyle davranmış yalvarıyor annemi aradı annemde pilman falan dedi ama içim rahat değil
ÖNCE Kİ KONU
Eski profilin çok güzel onu koy demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi

Diğer konunuzu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Konunuzu eklerseniz eğer önceki konuyu bilmeyenler de yardımcı olur

Sevmek sevilmek böyle bir şey değil bunu karşına doğru insan çıkınca anlayacaksın. Toksik ayrıl barış ilişkide ister istemez bağımlılık oluyor kolay atlatamıyorsun ayrılığı bu yüzden gitgeller oluyor seni sevdiğinden değil seni seven insan ağlamana bile kıyamaz çabaladığında çabanı hiçe saymazdı. Böyle bir ilişki yaşadım tecrübelerim sonucu bunları yazıyorum. Kendine yazık edersin...

Sevmek sevilmek böyle bir şey değil bunu karşına doğru insan çıkınca anlayacaksın. Toksik ayrıl barış ilişkide ister istemez bağımlılık oluyor kolay atlatamıyorsun ayrılığı bu yüzden gitgeller oluyor seni sevdiğinden değil seni seven insan ağlamana bile kıyamaz çabaladığında çabanı hiçe saymazdı. Böyle bir ilişki yaşadım tecrübelerim sonucu bunları yazıyorum. Kendine yazık edersin...
O kadar farkındayım ki ama ayrılamıyorum bağımlı oldum

Ayrıl barışın sonu her zaman hakaretli kavgalı bitiş oluyor evlilikte boşanma oluyor aldatma oluyor Sonuç ayrılmak ve barışmak ilişkinin ne kadar uyumsuz olduğunu gösterir Hiç bir zaman onsuz yapamıyorum u göstermez.Tam tersi ne kolay bitiriyoruz u düşünürüm.Tabi istisna olabilirsiniz bilemem.Sahsi fikrim bu ilişki yürümez az ötede gene biter

O kadar farkındayım ki ama ayrılamıyorum bağımlı oldum
Sonunu biliyorum bu hikayenin seni sadece uyarmak istedim. İlişkinin içinde bağımlılık varsa eninde sonunda bitiyor. Sen dersini alana kadar böyle ayrıl barış devam edersiniz. Sonu da genellikle sen veya karşı tarafın yeni bir bağımlılığın heyecanına kapılmasıyla son bulur. O yüzden soğumaya bak acını çek erkenden bitir.

Gerçekten öyle başka zaman rahat rahat ayrıl diyeceğim şeyi kendim yapamıyorum
Valla silkelenip ayrılacaksın kanka.
Kocan değil boşanma derdin olsun.
Kan bağın yok, söküp atmakta zorlanasın.
Toksik, saçma sapan bir şeye enerjini harcamak neden?
Bir de annen konuşmuş, yeminler ediyormuş vs vs.
Dertsiz başına dert aramaktan başka bir şey değil bu.

Valla silkelenip ayrılacaksın kanka.
Kocan değil boşanma derdin olsun.
Kan bağın yok, söküp atmakta zorlanasın.
Toksik, saçma sapan bir şeye enerjini harcamak neden?
Bir de annen konuşmuş, yeminler ediyormuş vs vs.
Dertsiz başına dert aramaktan başka bir şey değil bu.
Çok haklısın teşekkür ederim o kadar duygusalım ki ilgilendiğin için ağlıycam şimdi qkfnwodm

Diğer konuda anlattım ama yanlış anlaşılmış profil yüzünden ayrılmadık ayrıl barış oluyordu çünkü çok uzağız sık kavga ediyorduk sonra bi anda soğuk oldu 1 hafta çabaladım normalde yaptığı şeyleri yapmadı ağladım dinlemedi ayrıldım 5 gün geçti bugün hesap açıp instadan yazmış lütfen bak diye anlattı 5 gün izni varmış patrondan izin almaya çalışmış 11i doğum günüm sürpriz yapacakmış o yüzden böyle davranmış yalvarıyor annemi aradı annemde pilman falan dedi ama içim rahat değil
ÖNCE Kİ KONU
Eski profilin çok güzel onu koy demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
Ne kadar var 18 e girmenize?

X