- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 33
- Konu Sahibi BengisuCan91
Tek kızım var ikinciyi yapmayi hic düşünmüyorum hem maddi hem manevi acidan cok sikintilar cektik dogumdan beridir eşim artik cocuk sahibi olmak istemediğini söylüyor evi ben geçindiriyorum benim ikinciye bakacak gücüm yok diyor zaten kira köşelerinde sürünüp duruyoruz düzenli bir hayatımız da pek yok o istemeyince bende çok yanaşmadim bu duruma cunku bendede pek fazla istek yok... kızımızı zar zor büyüttük zaten.. sadece kafama takilan tek şey kızım acaba birşeylerden eksik kalir mi bir kardeş olmasi gerekirmi diye hep soruyorum kendime ama yok gercekten bakabilecek gucumuz de yok artik zaten aile ortamimizda yok herşeyden uzak ve mahrumuz cocuk bakmak buyutmek için aile ortamida gerekli hani babaanne olur anneanne olur ne biliyim zaten yalniz buyuyor ne gerek varki diyorum o yuzden yani sırf dogurmak icin de çocuk hayata getirilmez birşeyler hayatina katamadiktan sonra diyorum kizimiz saglikla buyusun yeterki dusuncesindeyim ayrica hayat pahaliligida var ve biz ayni yolu sil baştan tekrar yasamak istemiyoruz tekrar doğum tekrar emzirme sureci bebegin bakimi vs vss.... uzun bi süreç bana katilanlar varmi aranizda?