- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
3 aylık bir flörtüm vardı. Başta herşey iyiydi güzeldi ama ben duygularımı pek belli edemem oda bundan şikayetçiydi onu merak etmediğimi sevmediğimi filan düşünüyordu. Aynı şehirdeyiz İlk buluşma sonrası benimle kısa konuştu soğuk davrandı ayrılır ayrılmaz hemen kız takiplerine başladı bende iletişimi kestim ayrıldık. 2 ay boyunca bende ekli değildi ama benim hesabım açıktı hep storylerime baktı. Benden en son 1 hafta önce yazdım nasılsın diye bana işte sevgilin vardır kızlar hemen birini bulur, beni unuttun storylerine baktığım için yazdın falan filan. Neyse bana sevdiğini kanıtla dedi bende yapamam dedim o zaman fotoğrafını at dedi özledim desi ( selfie) bende kabul etmedim sinirlendi. Ara ara konuşmalarımız oldu ama hep soğuktu çoğu zaman görüldü atıyordu fotoğraf atmıyorum diye konuşmak istemiyordu sanki bende geri çekildim. Bu sefer bana kızmaya başladı sabah yazmaz etmez her gece aynı saatte sen oyuncusun yalancısın benimle oynama, niye sürekli çevrimiçisin vs vs diyor bugünde bunu yazmış. ( Benim bütün herşeyimi sil bana dair hiçbirşey kalmasın sende anladın mı bu saatten sonra bana tek bir mesaj dahi atma sakın!) Hep bu tarz şeyler yazıyor Bu arada hala insta da kız eklemeye devam ediyor. Ben kimseyi eklememe rağmen. Sizce nasıl davranmam ne yapmam gerekli amacı ne bu adamın?