• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce derdi ne bu adamın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fruma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
281
108
103
3 aylık bir flörtüm vardı. Başta herşey iyiydi güzeldi ama ben duygularımı pek belli edemem oda bundan şikayetçiydi onu merak etmediğimi sevmediğimi filan düşünüyordu. Aynı şehirdeyiz İlk buluşma sonrası benimle kısa konuştu soğuk davrandı ayrılır ayrılmaz hemen kız takiplerine başladı bende iletişimi kestim ayrıldık. 2 ay boyunca bende ekli değildi ama benim hesabım açıktı hep storylerime baktı. Benden en son 1 hafta önce yazdım nasılsın diye bana işte sevgilin vardır kızlar hemen birini bulur, beni unuttun storylerine baktığım için yazdın falan filan. Neyse bana sevdiğini kanıtla dedi bende yapamam dedim o zaman fotoğrafını at dedi özledim desi ( selfie) bende kabul etmedim sinirlendi. Ara ara konuşmalarımız oldu ama hep soğuktu çoğu zaman görüldü atıyordu fotoğraf atmıyorum diye konuşmak istemiyordu sanki bende geri çekildim. Bu sefer bana kızmaya başladı sabah yazmaz etmez her gece aynı saatte sen oyuncusun yalancısın benimle oynama, niye sürekli çevrimiçisin vs vs diyor bugünde bunu yazmış. ( Benim bütün herşeyimi sil bana dair hiçbirşey kalmasın sende anladın mı bu saatten sonra bana tek bir mesaj dahi atma sakın!) Hep bu tarz şeyler yazıyor Bu arada hala insta da kız eklemeye devam ediyor. Ben kimseyi eklememe rağmen. Sizce nasıl davranmam ne yapmam gerekli amacı ne bu adamın?

Amacı belli. Sana hala yazmasının nedeni hırs. Ulaşamadığısın.

Ara sıra böyle yoklayıp kendini hatırlatıp kontrol altında tutmaya çalışıyor, gezmelere tozmalara doyunca evlenmelik kız (!) dursun kenarda amacı da taşıyor olabilir.

Sosyalleşme tavrınız 15 yaşında bir insanla aynı ise bi' yerlerde sorun vardır. Şimdi silkelen ve kendine gel flört kisisi.
Genc kalmak güzel,ergen kalmak degil deyin.🤷🏻‍♀️

Sırtlan erkek denilen cinsten. Sizden foto istemiş atmamışsınız ve size tavır yapmış. Size saygısı yok. Bana cinsellik peşinde koşuyor gibi geldi. Uzak durmak lazım
Bana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diye ama istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bana sevmiyorsun diyor işte diyor bu arada ben 24 o 26 yaşında

Bana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diye ama istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bana sevmiyorsun diyor işte diyor bu arada ben 24 o 26 yaşında
Evlenmek isteyen ona göre davranır başka arayışlarda olmaz. Seven sever ve ona göre davranır. Deger verir, önemser, başkalarını eklemez, farklı arayışlara girmez. Evlenilecek biri gözüyle bakıyor olabilir ama davranışları sevmediğini gösteriyor. Evlenmek icin de evlenilmez

Haaaah, azcık daha fink atsın sağda solda, doyunca evlencek senle. Ciğerini koklamışım çakalın bee.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back