Sizce de yaptigi cok sacma degil mi?

Bence aldatiliyorsunuz düğüne kadar büyük ihtimalle ikinizi idare edecek düğün oluncada seni her yerden engelleyecek hiç sekmez

Size dayayıp döşediğini nerden çıkardınız?

Toksik insandan her şeyi beklerim.
aynen öyle toksiklerden her sey beklenir. ben yurt disinda yasiyorum, eve kayit olmadan isim falan istiyorlar. iletilmesi gerekiyor belgeleri göndermisti ordan biliyorum.

Bence aldatiliyorsunuz düğüne kadar büyük ihtimalle ikinizi idare edecek düğün oluncada seni her yerden engelleyecek hiç sekmez
kiz yok ya ne hali varsa görsün napiyorsa yapsin. olayin sokundan dolayi konuyu actim. ne narsist insanlar var üzücü bir durum aslinda

Ya böyle toksik ilişkilere nasıl sabrediyordunuz ben toplamda 7 ay ancak dayanabildim

Ya böyle toksik ilişkilere nasıl sabrediyordunuz ben toplamda 7 ay ancak dayanabildim
oyunculugu cok iyiydi müthis narsist bir kisilikten ne beklenir ki
aynen öyle. cok haklisiniz

kiz yok ya ne hali varsa görsün napiyorsa yapsin. olayin sokundan dolayi konuyu actim. ne narsist insanlar var üzücü bir durum aslinda

Bu tiplerle evlenecek olanlara ve evli olup anlayamayanlara Allah yardım etsin sizde Allah'ın sevgili kuluymussunuz geç olmadan gormussunuz.

oyunculugu cok iyiydi müthis narsist bir kisilikten ne beklenir ki

aynen öyle. cok haklisiniz
Bu arada sizi de aldattığını düşünüyorum diğer kızla. Hiçbir erkek adı konmamış bir ilişki için ev almaz eşya dizmez. Belli ki diğer kızla girilmiş bir yol var, dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…