Sizce de yaptigi cok sacma degil mi?

Geri kafalı insanlar ya.Oncelikle ev almış olsalardı sizin karisma hakkınız yok derdim.Ev eşyası sizinle evlenmek için alıyorlardı kabalik etmişler.Egerki bu sizin için büyük problem ise uzatmayın ayrılın.

ne güzel yazmissiniz. o kadar dogru ki..

evet saygisizliktan baska bir sey degil. görüsmüyorum ki, konusmuyorum kendisiyle..

Evi senin icin filan yapmamis, kendisi arkadaslari ve muhtemelen mesajini gordugun kiz, hatta baska baska kizlarla bulusmak/sevismek icin orasi

Kisacasi, manipulator bir pislik. Ablani dinleyip ayril bu bozuntudan

Sen zamanında geri durarak en doğrusunu yapmışsın. Ben size tutun demedim diyip bitir işi. Seni manipüle etmesine izin verme

evi sizin için düzdüğü falan yok bu dingilin sadece sizin için yapıyormuş gibi görünerek sizi manipüle ediyor ve zaten başka bi kızla konuşan insanla ciddi bi yola girilmez ayrılıp kendinize bir iyilik yapın

Adam evlenecek gibi ama konu sahibi ile olduğunu sanmıyorum.

Size dayayıp döşediğini nerden çıkardınız?

Toksik insandan her şeyi beklerim.

Yapanlar var.Eskiden erkek anneleri beyaz eşya alırlardı.Dugun yaparken hazır bulunsun diye.Geline sormayan çok kişi var maalesef.
Konu sahibini görmemiş bile adamın ailesi. Adam ailesi arkadaşları ile beraber ev diziyor, konu sahibini anan yok meydanda. Bir gelin var ama konu sahibi değil bu.

Konu sahibini görmemiş bile adamın ailesi. Adam ailesi arkadaşları ile beraber ev diziyor, konu sahibini anan yok meydanda. Bir gelin var ama konu sahibi değil bu.

Kahve pembe sanki senin kayınvaliden sana sordu mu?Kendi parasını verip kendi istediğini aldı.
Pardon seni kahve pembe zannettim.Yanlış alıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…