- 13 Ağustos 2022
- 8.725
- 4.438
- 103
- 31
Geri kafalı insanlar ya.Oncelikle ev almış olsalardı sizin karisma hakkınız yok derdim.Ev eşyası sizinle evlenmek için alıyorlardı kabalik etmişler.Egerki bu sizin için büyük problem ise uzatmayın ayrılın.2 senedir toksik bir iliskim var, bir cok kez ayrilmayi düsündüm sonra zamana biraktim belki düzelir dedim ama icimde sürekli bir huzursuzluk. yaptigi seylerden dolayi güvenemiyorum.sogudum sanki. Bir zamanlar gecen sene yazin aramiz iyiydi tartismiyorduk.Neyse bu bir kiralik ev bulmus ailesiyle gitmis bakmislar begenmisler nasilsa ilerisi icin diyerek aldilar evi. benimde haberim vardi fakat kendi adima onaylamadim geri planda durdum cünkü henüz ailelerimiz tanismiyor, ailesi beni görmedi sesimi dahi duymadi. Suan uygun degil diye geri cekildim hic bir seye karismadim. Sen takilma dedi ev bos da kalsa kirayi öderim, gelecegimiz icin zaten dedi evi kacirmak istemedik dedi. peki dedim. bir kac ay gecti baktim ki kendi kendilerine evi sifirdan dizmisler, mutfak yapilmis, yatak alinmis, mobilyalar falan hepsini secip almislar. sok oldum, evlilik asamasinda degiliz biz farkinda misin dedim. madem öyle insan saygidan da olsa benimde bir fikrimi sorardi bende belki kendi birikimimle bir seyler yaptirmak isterdim dedim. sonucta her kizin hayali. e perde falan takilicak onu da sen yaptirirsin dedi. kadin gibi evi diziyor ev esyalari bakiyor falan. zaten sogumustum kendisinden daha cok sogudum. Eve arkadaslarini cagiriyor, kendi giriyor cikiyor, ailesi geliyor fln ve kendisi yaptigini dogru buluyor bu zaman da kimse yapmaz bunu diyeor. Ablama anlattim ben mi acaba abartiyorum diyerek olayi anlattim sinirlendi ayril daha fazla uzatmadan dedi. Fakat ayrilirken bile takintili, simdi de senin yüzünden eve kira ödüyorum, evi senin icin dizdim falan diyor ama inanasim gelmiyor cünkü evi dizdigi zamanlar bir kizla kisa bir mesajini yakalamistim. sonra kendi kendime, ciddi düsünen birisi bu tarz seyler yapmaz fln diyorum. ayrilmak istiyorum bu sefer manipüle edip pesimi birakmiyor. Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda? yaptigi cok sacma degil mi ya
ne güzel yazmissiniz. o kadar dogru ki..Sevgilim bizim geleceğimizi bahane ederek ev kiralıyor, evi hazırlıyor. Ama ev boş kalıyor. Eşyalı eve para mı ödüyor? Böyle parayı sokağa atan sevgişim olsa cidden dayanamamhoş, kendisine bekar evi açsa ben yinede kendimi tutamaz a'dan z'ye her eşyasınds fikrimi belirtirdim. Asla kendimi tutamazdım karışmadan, madem birde gelecek fikri mutlaka yorum yapardım. Zaten erkek milleti ne anlar dekorasyondan güzel eşyadan.
evet saygisizliktan baska bir sey degil. görüsmüyorum ki, konusmuyorum kendisiyle..Geri kafalı insanlar ya.Oncelikle ev almış olsalardı sizin karisma hakkınız yok derdim.Ev eşyası sizinle evlenmek için alıyorlardı kabalik etmişler.Egerki bu sizin için büyük problem ise uzatmayın ayrılın.
kiz yok evlilik teklifi falan beklemiyorumEvlilik teklifi beklerken adamın düğününü görüyormuş instada.
Evi senin icin filan yapmamis, kendisi arkadaslari ve muhtemelen mesajini gordugun kiz, hatta baska baska kizlarla bulusmak/sevismek icin orasi2 senedir toksik bir iliskim var, bir cok kez ayrilmayi düsündüm sonra zamana biraktim belki düzelir dedim ama icimde sürekli bir huzursuzluk. yaptigi seylerden dolayi güvenemiyorum.sogudum sanki. Bir zamanlar gecen sene yazin aramiz iyiydi tartismiyorduk.Neyse bu bir kiralik ev bulmus ailesiyle gitmis bakmislar begenmisler nasilsa ilerisi icin diyerek aldilar evi. benimde haberim vardi fakat kendi adima onaylamadim geri planda durdum cünkü henüz ailelerimiz tanismiyor, ailesi beni görmedi sesimi dahi duymadi. Suan uygun degil diye geri cekildim hic bir seye karismadim. Sen takilma dedi ev bos da kalsa kirayi öderim, gelecegimiz icin zaten dedi evi kacirmak istemedik dedi. peki dedim. bir kac ay gecti baktim ki kendi kendilerine evi sifirdan dizmisler, mutfak yapilmis, yatak alinmis, mobilyalar falan hepsini secip almislar. sok oldum, evlilik asamasinda degiliz biz farkinda misin dedim. madem öyle insan saygidan da olsa benimde bir fikrimi sorardi bende belki kendi birikimimle bir seyler yaptirmak isterdim dedim. sonucta her kizin hayali. e perde falan takilicak onu da sen yaptirirsin dedi. kadin gibi evi diziyor ev esyalari bakiyor falan. zaten sogumustum kendisinden daha cok sogudum. Eve arkadaslarini cagiriyor, kendi giriyor cikiyor, ailesi geliyor fln ve kendisi yaptigini dogru buluyor bu zaman da kimse yapmaz bunu diyeor. Ablama anlattim ben mi acaba abartiyorum diyerek olayi anlattim sinirlendi ayril daha fazla uzatmadan dedi. Fakat ayrilirken bile takintili, simdi de senin yüzünden eve kira ödüyorum, evi senin icin dizdim falan diyor ama inanasim gelmiyor cünkü evi dizdigi zamanlar bir kizla kisa bir mesajini yakalamistim. sonra kendi kendime, ciddi düsünen birisi bu tarz seyler yapmaz fln diyorum. ayrilmak istiyorum bu sefer manipüle edip pesimi birakmiyor. Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda? yaptigi cok sacma degil mi ya
E konuyu niye açtınız? Ayrılmışsınız işte bitmiş gitmiş.evet saygisizliktan baska bir sey degil. görüsmüyorum ki, konusmuyorum kendisiyle..
Birileri evlenecek o belli de konu sahibi değil evleneceklerden biri. O düğün davetiyesi eline gelince anlayacak bazı şeyleri sanırım.Ne yani sırf ev tuttu dayadı döşedi diye evlenecek misiniz?
Sen zamanında geri durarak en doğrusunu yapmışsın. Ben size tutun demedim diyip bitir işi. Seni manipüle etmesine izin verme2 senedir toksik bir iliskim var, bir cok kez ayrilmayi düsündüm sonra zamana biraktim belki düzelir dedim ama icimde sürekli bir huzursuzluk. yaptigi seylerden dolayi güvenemiyorum.sogudum sanki. Bir zamanlar gecen sene yazin aramiz iyiydi tartismiyorduk.Neyse bu bir kiralik ev bulmus ailesiyle gitmis bakmislar begenmisler nasilsa ilerisi icin diyerek aldilar evi. benimde haberim vardi fakat kendi adima onaylamadim geri planda durdum cünkü henüz ailelerimiz tanismiyor, ailesi beni görmedi sesimi dahi duymadi. Suan uygun degil diye geri cekildim hic bir seye karismadim. Sen takilma dedi ev bos da kalsa kirayi öderim, gelecegimiz icin zaten dedi evi kacirmak istemedik dedi. peki dedim. bir kac ay gecti baktim ki kendi kendilerine evi sifirdan dizmisler, mutfak yapilmis, yatak alinmis, mobilyalar falan hepsini secip almislar. sok oldum, evlilik asamasinda degiliz biz farkinda misin dedim. madem öyle insan saygidan da olsa benimde bir fikrimi sorardi bende belki kendi birikimimle bir seyler yaptirmak isterdim dedim. sonucta her kizin hayali. e perde falan takilicak onu da sen yaptirirsin dedi. kadin gibi evi diziyor ev esyalari bakiyor falan. zaten sogumustum kendisinden daha cok sogudum. Eve arkadaslarini cagiriyor, kendi giriyor cikiyor, ailesi geliyor fln ve kendisi yaptigini dogru buluyor bu zaman da kimse yapmaz bunu diyeor. Ablama anlattim ben mi acaba abartiyorum diyerek olayi anlattim sinirlendi ayril daha fazla uzatmadan dedi. Fakat ayrilirken bile takintili, simdi de senin yüzünden eve kira ödüyorum, evi senin icin dizdim falan diyor ama inanasim gelmiyor cünkü evi dizdigi zamanlar bir kizla kisa bir mesajini yakalamistim. sonra kendi kendime, ciddi düsünen birisi bu tarz seyler yapmaz fln diyorum. ayrilmak istiyorum bu sefer manipüle edip pesimi birakmiyor. Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda? yaptigi cok sacma degil mi ya
evi sizin için düzdüğü falan yok bu dingilin sadece sizin için yapıyormuş gibi görünerek sizi manipüle ediyor ve zaten başka bi kızla konuşan insanla ciddi bi yola girilmez ayrılıp kendinize bir iyilik yapın2 senedir toksik bir iliskim var, bir cok kez ayrilmayi düsündüm sonra zamana biraktim belki düzelir dedim ama icimde sürekli bir huzursuzluk. yaptigi seylerden dolayi güvenemiyorum.sogudum sanki. Bir zamanlar gecen sene yazin aramiz iyiydi tartismiyorduk.Neyse bu bir kiralik ev bulmus ailesiyle gitmis bakmislar begenmisler nasilsa ilerisi icin diyerek aldilar evi. benimde haberim vardi fakat kendi adima onaylamadim geri planda durdum cünkü henüz ailelerimiz tanismiyor, ailesi beni görmedi sesimi dahi duymadi. Suan uygun degil diye geri cekildim hic bir seye karismadim. Sen takilma dedi ev bos da kalsa kirayi öderim, gelecegimiz icin zaten dedi evi kacirmak istemedik dedi. peki dedim. bir kac ay gecti baktim ki kendi kendilerine evi sifirdan dizmisler, mutfak yapilmis, yatak alinmis, mobilyalar falan hepsini secip almislar. sok oldum, evlilik asamasinda degiliz biz farkinda misin dedim. madem öyle insan saygidan da olsa benimde bir fikrimi sorardi bende belki kendi birikimimle bir seyler yaptirmak isterdim dedim. sonucta her kizin hayali. e perde falan takilicak onu da sen yaptirirsin dedi. kadin gibi evi diziyor ev esyalari bakiyor falan. zaten sogumustum kendisinden daha cok sogudum. Eve arkadaslarini cagiriyor, kendi giriyor cikiyor, ailesi geliyor fln ve kendisi yaptigini dogru buluyor bu zaman da kimse yapmaz bunu diyeor. Ablama anlattim ben mi acaba abartiyorum diyerek olayi anlattim sinirlendi ayril daha fazla uzatmadan dedi. Fakat ayrilirken bile takintili, simdi de senin yüzünden eve kira ödüyorum, evi senin icin dizdim falan diyor ama inanasim gelmiyor cünkü evi dizdigi zamanlar bir kizla kisa bir mesajini yakalamistim. sonra kendi kendime, ciddi düsünen birisi bu tarz seyler yapmaz fln diyorum. ayrilmak istiyorum bu sefer manipüle edip pesimi birakmiyor. Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda? yaptigi cok sacma degil mi ya
Adam evlenecek gibi ama konu sahibi ile olduğunu sanmıyorum.Geri kafalı insanlar ya.Oncelikle ev almış olsalardı sizin karisma hakkınız yok derdim.Ev eşyası sizinle evlenmek için alıyorlardı kabalik etmişler.Egerki bu sizin için büyük problem ise uzatmayın ayrılın.
Aldatılmışsınız farkındamısınız?evi dizdigi zamanlar bir kizla kisa bir mesajini yakalamistim
Yapanlar var.Eskiden erkek anneleri beyaz eşya alırlardı.Dugun yaparken hazır bulunsun diye.Geline sormayan çok kişi var maalesef.Adam evlenecek gibi ama konu sahibi ile olduğunu sanmıyorum.
Konu sahibi haberi olmadan gelin gidecek galiba.Size dayayıp döşediğini nerden çıkardınız?
Toksik insandan her şeyi beklerim.
Yakında buraya sevgilim beni terkedip evlendi diye konu açarsa şaşırmam.Konu sahibi haberi olmadan gelin gidecek galiba.
Ne dengesiz insanlar var.Net olmak çok mu zor.Yakında buraya sevgilim beni terkedip evlendi diye konu açarsa şaşırmam.
O evi kendine dizseler haberi olurdu çünkü
Konu sahibini görmemiş bile adamın ailesi. Adam ailesi arkadaşları ile beraber ev diziyor, konu sahibini anan yok meydanda. Bir gelin var ama konu sahibi değil bu.Yapanlar var.Eskiden erkek anneleri beyaz eşya alırlardı.Dugun yaparken hazır bulunsun diye.Geline sormayan çok kişi var maalesef.
Konu sahibini görmemiş bile adamın ailesi. Adam ailesi arkadaşları ile beraber ev diziyor, konu sahibini anan yok meydanda. Bir gelin var ama konu sahibi değil bu.
Konu sahibi gelin güvey gibi anlatıyor.Konu sahibini görmemiş bile adamın ailesi. Adam ailesi arkadaşları ile beraber ev diziyor, konu sahibini anan yok meydanda. Bir gelin var ama konu sahibi değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?