Sizce de bunlar hamilelik belirtisi mi???

madambovry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
11
31
3
İyi akşamlar kızlar, acilen fikirlerinize ihtiyacım var. Ben hep önceki regl tarihimden 1 hafta önce hastalanırım. Bu ay 14'ünde hastalanmam gerekiyordu. Ama olmadım ve 5 gün gecikti. Normalde hiç akıntım olmaz ve bir haftadır dürekli kıntı oluyor. Hep günlük ped yeniliyorum. Bir de kasığımda özllikle sağ tarafta ağrı oluyor. Bu sabahta midem bulandı. Acaba ben mi kuruntu yapıyorum diyorum. Pazartesiye kadar bekleyim diye düşündüm ama dayanamaım bir de sizlere sorayım dedim. Bir de sanki hasta olacakmışım gibi bir ağrıda oluyor arada. Sizce bu neyin göstergesi hanımlar???

Test yapsan çıkar gibi aslında? Bilemeyiz ki

Valla canım ben gebelik için 1 yıl bekledim he ay sınırsız derecede belirti yaşadım kendimi deli gibi takip ettim.Aldığım test sayısını hatırlamıyorum bile. yok kasıkta sızlama göğüste damar belirginleşmesi ağrısı bulantı vs vs. Temmuz ayında ise artık yeter diyip hiç birşeye dikkat etmeden tatile çıktım hamile kalmışım tek bir belirti dahi hissetmedim bulantılarım adet gecikmeden 15 gün sonra başladı yani hcg değerim 2000in üzerine çıkınca.Adet olmamak dışında da hiç bir belirtim olmadı her şey adet olacakmışım gibiydi. En güzeli test al kafan rahatlasın yoksa stresten de geciktirirsin

benim icimden hamilesin gibi gecti insallah hamilesindir ama gecikmen stres veya baska bisiy kaynakli da olabilir. idrar testleri kisiden kisiye degisiyor belki hamilesindir ama testte negatif cikar. bence kan testi en saglami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…