Sizce de bu tepkiyi hakediyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yemin ederim engel olamıyorum duygularıma 7/24 aklımda bir kez olsun çıkmıyor aklımdan bu nasıl bir sevgi bilmiyorum aklım ermiyor ama ne dese yapacak haldeyim

Ulan ben kahvaltı yapıcaktım..
Yazıcam bişeylerde senin gibiler için ban yemek koyar..
Hemcinsimsen, gramla akıl yok sıfır
erkeksen zaten kafan anca oraya çalışıyor, oksijen israfı.. umarım spermlerin cansızdır ve asla üreyemezsin
İsmin gibi tam bir armutsun !

Ben psikiyatriste git demiyorum ki daha ciddi tedavilerden bahsediyorum. Bu denli bilinçli yanlışı tercih etmek öyle 3 kişiden 5inin adını bilidiği zanaksla lustralla bir şey olmaz.

Bilmiyorum doktor bunları yazdı ve sözde iki haftada kendime gelecektim ama dahada kötü oluyorum

Bir adam için hayatını adamış ve sayısız fedakarlık yapmış 21 yaşındaki bi kızın yazsını okudunuz gerçi hoş buradaki çoğu üye fazla kalpsiz şu yorumlara bak yazik

Lütfen Allah adını anmayın bu yaptığınız hiç bir dine uygun değildir. Sapıkça şeyler anlatıp tatmin olan bir sapıksınız galiba. Tedavi olun

Seninki aşk değil.
Yoldan çıkmaya bahane arıyormuşsun, adam yolu açmış sadece. Geleceğin Manukyan adayısın.

Mideler harran ovası, o net.

bahsettiğim adam 29 yaşında ben ise 20 yim. Evden işe,işten eve gece hayatı olmayan kızım yaş olarak büyüksünüz saygısızlık etmek istemem ama ne demek bahane arıyormuşum ?Aşık insanın gözü de kulağıda kör olur bende o durumdayım ama sonuç olarak adam yolumu açıyor ben haksızım öyle mi ? Yazıkkkk

Kızımmm senin yaptığın hayatını adamak değil fedakarlık değil başka bişeyy bunun adını ama demicem.
Kadın kadının düşmanı derler ya vallahi doğru. İğrençsiniz 20 yaşında bataklığa boşluğa düşmüş bir kardeşiniz var ama şu yorumlara bak yazık

Ahlak, edep insanın içinde, karakterindedir. Ortamını bulunca değişen insanın karakteri yoktur.

Ben konunun gerçekliğine inandım..benim de -bu boyutta olmasa da- böyle arkadaşlarım var. Benimkisi erkek gerçi ama tinder'da tanışıp,tanıştığı gibi yatıp sonrasında 'beni sadece seks için kullanıyor, ev dışında davetlerime dönmüyor,canı istediğinde ariyor' diye üzülüp dert anlatan arkadaşım var mesela
Konu sahibi, cevabım; senin yanında götürdüğün 20 kıza ne kadar asiksa sana da o kadar aşık. O kızlara ne kadar değer veriyorsa sana da o kadar değer veriyor

Kadın kadının düşmanı derler ya vallahi doğru. İğrençsiniz 20 yaşında bataklığa boşluğa düşmüş bir kardeşiniz var ama şu yorumlara bak yazık
Ben böyle kadına düşman olurum bırak bu işleri..
Toplumun ahlakını bozmayın. Sana burda kim nasıl akıl versin? Bana iğrençsin diyemezsin bu birrr!
O bataklıktan çıkmakta hiç birşey yok!
Bırakacaksın adamı, heryerden silecek engelleyeceksin, yeni bir sayfa açıp tertemiz yaşayacaksın! Bunu bilmem lazım buraya konu açmaya bile gerek yok! Psikolojik destek almanda şart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…