Sizce de bu tepkiyi hakediyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velev ki gerçek, hiç mi onun isteklerini akıl süzgecinden geçirmedin? Aşkla alakası yok yaptıklarının da neyseeee MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Öncelikle cevap olarak istediğim şey bana verdiği değer veya duygusu değilki bende zaten sevmediğinin farkındayım sadece tepkisi çok vefasızca değil mi ?

[
Aşığım, 20 kız götürdüm olmaz ki. Bu nasıl aşk? 20 kız buldu diyelim. Bu ilişkiden evlilik falan beklenmez ki.

Öncelikle cevap olarak istediğim şey bana verdiği değer veya duygusu değilki bende zaten sevmediğinin farkındayım sadece tepkisi çok vefasızca değil mi ?
Ne yapacaktı? Hareminin sultanı mı olacaktın? Bırak Allah aşkına eğer gerçekse psikiyatriye değil iyi bir psikoloğa git

psikiolojik destek zaten aldım hiç bir halta yaramadı hatta aksine ilaçlar daha beter yaptı çooook kötü durumdayım

Eger bu yazdigin dogru ise gercekten okurken midem bulandi ewet bende ergenlikte cok hata yaptim aldatildigimi bildigim halde sustum birak kiz goturmeyi bana cinsrllik konusu actimmi abime dovdutturuyordum bence pezevenk senin tam lakabin olmali baksana kari pazarlamissin boyle igrenc seyleri bir adam icin degmez ben kocam icin bile asla yapmam yapacagin hatalar sadece cokcuklarin icin olsun onun disinda kimse icin degmez

çok iyi bir psikiyatriste gitti. Hatta seansı 400 TL falandı. Xanax ve Lustral verdi bir hafta sonra gel dedi ama gitmedim kendimi iyi hissetmiyorum çünkü bir işe yaramadı anlayacağınız
tekrar git. doktor ne diyorsa onu yap. senin dusuncelerin çarpık. kendi fikirlerine inanma.

psikiolojik destek zaten aldım hiç bir halta yaramadı hatta aksine ilaçlar daha beter yaptı çooook kötü durumdayım
Borderline tipi davranış sergiliyosun sanki yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar. Ama borderline davranış bozukluğunda karşısındaki partner onu terketmesin diye amansız bir çaba sarfeder kişi.. Sende gördüğüm kişilik bölünmesi. Kendi iradeni 1 kere bu adam için kırmış ve bir dahakilerde yanlış olduğunu bilsen bile iraden devre dışı kalmış hizmetkar rolüne geçiş yapmışsın. O değilde karşında da harbi pislik şeref.sz bir alçak varmış. 20 yaşında bir kıza bunu sürekli yaptırıp durumu kullananında suçu görülmeli bence. Senin kafa zaten gitmiş ama erkek kişiside durumu sağlam kullanmış. Bu tipleme seni uyuşturucuya nasıl bulaştırmadı hayret,bu pisliklerde madde kullanımıda yaygın çünki. Sen kesinlikle iyi bir terapiden geçmelisin,küçüklüğünde gördüğün ebeveyn davranışlarında sağlam kusurlar olmasa şerefs.zin tekine son damlasına kadar hizmet eden birine dönüşmezdin. Muhtemelen anne babandan biri seni şartlı sevmiş,şunu yaparsan severiz yapmazdan sevmeyiz ve iradenle yaptığın davranışlar engellenerek kendi davranışlarını sana dikte etmişler.. olabilir mi??Yavrucum yaptıkların kesinlikle tasvip edilemez ancak seni taşlayarak bir yerede varılamaz. Dışlamak toplumun en acımasız davranışıdır ve malesef sık uygulanır. Bu kişilik bozukluğun tedavi olmazsa yarın başka birine hizmetkara dönüşebilirsin..

Siz de ona hayır diyemeyeceği bir teklifle gidin ve yaşanan tüm bu tatsızlıkları unutturun
10 değil 20 değil tam 50 kızla gidin bak nasıl yeniden aşık olacak size hatta artık siz istemeyeceksiniz
(Emeğe saygı o kadar yazmışsınız yani)

gerçekten tam olarak içime en iyi sinen yorum bu.Nasıl anlatsam resmen adamın kölesiyim bu arada bu olayı yaparken asla kıskançlık gibi bir duygum olmadı evet seven insan kıskanır ama asla kıskanmadım seviyor muyum ? Yemin ederim evet adam aklımdan çıkmıyor sürekli fotolarına bakıyorum hep hayallerimde o var. Çok zor bir çocukluk yaşadım psikiyatristte size benzer şeyler dedi ama nedense asla ama asla verdikleri işe yaramadı

Tavsiyeni kendine sakla bence.
Şu yaşadığın karşındaki erkek normal gibi bide akıl veriyorsun.

Her kadın sen gibi mi, her erkek karşındaki gibi sapım zihniyet mı...

Ne senden adam olur ne karşındaki sapıktan.

Bide adam üstüne üstlük sapıklığı için para da harcamak istemiyor. Sizde yemişsiniz....

Bu anlattıklarınız doğru ise gerçekten korkunç. Sevilmek değer görmek istemişsin ama yanlış yollara girmişsin. Adamdan derhal kurtul, engelle konuşma sil. Unutamazsan da yaraların zamanla iyileşecek. Çok sevilip değer gördüğün zamanlar gelecek. Hayata umutla bak, ve bir daha böyle pislik insanlara bulaşma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…